سلام بر همه دوستان.
من خودروهای الکتریکی رو همیشه دوست داشتم (و دارم
) و همیشه دوست داشتم یک خودروی الکتریکی داشته باشم. و اگر در بازار نمونه ای موجود بود ، حتما یکی میخریدم ولی حیف که در بازار داخل مثل خارج از کشور نمیشه به این سادگی ها یک خودروی الکتریکی پیدا کرد. مهم نیست به نظرم اصلا. بگذریم. من به خودروهای ایتالیایی و آلمانی ، بخصوص لامبورگینی و پورش هم خیلی علاقه دارم. به طوری که همیشه دوست داشتم یکی از مدلهای کلاسیک اونها زیر پام باشه. یک پورش 911 مدل 1977 یا لامبورگینی میورا. خب این ها هم تا جایی که میدونم (و به چشم دیدم) فقط یک نمونه در تماشاگه خودرو دارن و نمونه های دیگری ازشون موجود نیست.
راه حل اولی که به ذهنم رسید، کیت کار کردن یک خودروی کوپه قدیمی بود. ولی باز اونم به قیمت های بالایی برای من تموم میشد. مثلا الان بخوام یک کامارو 1976 بخرم که از همه لحاظ سالم باشه، باید کم کم 20 میلیون تومن پیاده شم. در مورد سایر خودرو های کوپه مثل بیتل هم همین طور. پس راه حل دیگری به ذهنم رسید. هر دو علاقمندی خودم رو با هم ترکیب کنم و یک خودروی الکتریکی با بدنه میورا بسازم. و احتمالا جاهایی در تودوزی و دکور داخل اتاق هم از پورش 911 ایده گیری خواهم کرد.
به نظرتون زیادی روده درازی نکردم؟
بگذریم. حالا تصمیمم بیش از پیش شده. چون موقعی که این فکرا به سرم میزد 10-12 سالم بود و الان 18 سالم هست. الان هم قدرت بدنی بهتری دارم
cool
هم فکری و هم عملی. خب جزییاتی از پروژه رو در اینجا ذکر مینمایم :
1. شاسی :
ساخت شاسی آسونه ولی به شرط داشتن طراحی خوب. خب من شاسی بیتل رو انتخاب کردم. ولی چون معمولا شاسیش به صورت اوراقی یافت میشه، پس تصمیم دارم یکی بسازم. البته نقشه شاسی بیتل رو از اینترنت دریافت کردم و به زودی روی کاغذ منتقلش میکنم. برای ساختش هم از آهن سیاه و همچنین لوله استفاده خواهم کرد.
2. موتور :
الکتریکی هست ولی کمک میخوام
3. سایر قسمت ها : بعدا مفصلا بحث میکنیم.
من خودروهای الکتریکی رو همیشه دوست داشتم (و دارم

راه حل اولی که به ذهنم رسید، کیت کار کردن یک خودروی کوپه قدیمی بود. ولی باز اونم به قیمت های بالایی برای من تموم میشد. مثلا الان بخوام یک کامارو 1976 بخرم که از همه لحاظ سالم باشه، باید کم کم 20 میلیون تومن پیاده شم. در مورد سایر خودرو های کوپه مثل بیتل هم همین طور. پس راه حل دیگری به ذهنم رسید. هر دو علاقمندی خودم رو با هم ترکیب کنم و یک خودروی الکتریکی با بدنه میورا بسازم. و احتمالا جاهایی در تودوزی و دکور داخل اتاق هم از پورش 911 ایده گیری خواهم کرد.
به نظرتون زیادی روده درازی نکردم؟

بگذریم. حالا تصمیمم بیش از پیش شده. چون موقعی که این فکرا به سرم میزد 10-12 سالم بود و الان 18 سالم هست. الان هم قدرت بدنی بهتری دارم

1. شاسی :
ساخت شاسی آسونه ولی به شرط داشتن طراحی خوب. خب من شاسی بیتل رو انتخاب کردم. ولی چون معمولا شاسیش به صورت اوراقی یافت میشه، پس تصمیم دارم یکی بسازم. البته نقشه شاسی بیتل رو از اینترنت دریافت کردم و به زودی روی کاغذ منتقلش میکنم. برای ساختش هم از آهن سیاه و همچنین لوله استفاده خواهم کرد.
2. موتور :
الکتریکی هست ولی کمک میخوام

3. سایر قسمت ها : بعدا مفصلا بحث میکنیم.