سئوال در مورد پکینگ ها

hormozdi

عضو جدید
دوست عزیز، سوال خودتان را در تالار مهندسی شیمی مطرح کنیدتا جواب بهتری دریافت کنید.
ولی در کل Packing یا پرکن یا آکنه به اجسامی گفته می شود که در تجهیزات باعث افزایش سطح تماس می شوند. مثلا در برجهای جذب و دفع و تقطیر، برجهای خنک کننده و ... . در امضای من در تاپیک تجهیزات فرآیندی اطلاعات مفیدی در خصوص آنها خواهید یافت.
موفق باشید.

آذر پورویس

عضو جدید
راجع به پكينگها اطلاعات مي خواستم.
سلام
من میتونم بهتون اطلاعات بدم ولی راه ساده ترش اینه که کتاب آببندهای مکانیکی (انتشارات شرکت ملی صنایع پتروشیمی) رو بگیرید که یه کتاب کامله و میتونه بهتون کمک کنه

eiman_shafaat

عضو جدید
سلام
آبند مکانیکی برای پمپ ها با سرعت زیاد یا شرایط حاد مثل سرعت کم ولی فشار زیاد یا دمای بالا استفاده میشه،
کتاب آبند دکتر کاکاوند جلد اول کلا درباره آبنده به جز آبند مکانیکی Mechanical Seal مثل Oring و .. توضیح داده
اگر نوع کاربرد پکینگ رو بگی بیشتر می تونم کمکت کنم ;)

83308013

عضو جدید
پکینگها که معمولا به صورت نوارهایی با مقطع مستطیلی(شبیه تسمه) هستند برای آب بندی بین محور یاتاقان پمپ و پوسته پمپ به کار میروند.(ابتدا پکینگ را با اندازه مورد نیاز قرار میدهند و سپس با گلند آنرا بین یاتاقان پمپ و پوسته پرس میکنند.) برای اطلاعات بیشتر به کتاب پمپ و... مراجعه کنید.

hormozdi

عضو جدید
ما نفهمیدیم که packing چه ربطی به seal دارد. یا نکنه دوستان آکنه را با آببند اشتباه گرفته اند. شاید هم در مکانیک به نوعی که من تا بحال نشنیده ام ایندو معادل باشند.

reza.pey

عضو جدید
دوستان عزیز -پکینگ یک واژه یا عبارت عمومی است. و به معنای مسدودکننده. حال اگر محل مصرف مشخص شود انتخابها نیز دگرگون میشوند. دوستان عزیز اگر مورد مصرف را مشخص کنند شاید من بتوانم ابهامات را رفع کنم. نوع مصرف شامل هیدرولیک یا نیوماتیک و یا گاز(شامل هوا و بخا) و یا آب همچنین فشار کاری - سرعت حرکت قطعات نسبت به هم (دینامیک بون یا استاتیک بودن آب بند)- نوع حرکت (خطی یا دورانی) -دمای کاری- تعداد سیکل کاری در واحد زمان - تمیز بودن یا نبودن سیال و ... حتی اگر نوع دستگاه را بتوان نام برد را برای مواردی که مد نظر دارید معلوم کنید تا بتوان در مورد نوع پکینگ برای آن مورد توضیح داد و نمونه های موجود را نیز معرفی نمود.

hormozdi

عضو جدید
دوست عزيز، Packing به معني پركننده مي باشد نه مسدود كننده.

reza.pey

عضو جدید
دوست عزیز در علم شیمی را نمیدانم ولی در مکانیک و خصوصاً صنعت پکینگ را بعنوان آب بند و یا مسدود کننده میشناسند. معنی لغوی را با معنی تخصصی اشتباه نگیرید.آن پر کن را spacer در صنعت نامگذاری میکنند.