زیبایی دردسر ساز این زن! + عكس

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بدون سانسور:D
.
.
.

از این بدون سانسور ترشم داری ؟
میزاری ؟:D

shotgun

عضو جدید
ما حق آب و گل داریم اینجا. حرف ما سنده. این دختر خوشگله تمام.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
kheili naze
ziba hame ja has untoriam k migin irania ghashangh nistan
dar zemn zibayi bedun arayesh melake

خب عزیزمن خیلی ها هستن که بدون ارایش زیبا هستن ...................ن خودم به شخصه به عنوان یک دختر اعتقادی به ارایش بیرون ندارم اگه هم بخوام ارایش کنم برای بیرون به خاطر افتاب شدیدمون ضد افتاب میزنم وگرنه پوستم داغون میشه ......................این که ادم بخواد یک مشت کرم و لوازم ارایشی به خودش بزنه پوستش الکی خراب میکنه
توی ایران هم دخترا زیبای بدون ارایش کم نیست

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب عزیزمن خیلی ها هستن که بدون ارایش زیبا هستن ...................ن خودم به شخصه به عنوان یک دختر اعتقادی به ارایش بیرون ندارم اگه هم بخوام ارایش کنم برای بیرون به خاطر افتاب شدیدمون ضد افتاب میزنم وگرنه پوستم داغون میشه ......................این که ادم بخواد یک مشت کرم و لوازم ارایشی به خودش بزنه پوستش الکی خراب میکنه

غیر مستقیم داره میگه : نمونش خودم :biggrin:

اوژنی دزیره

عضو جدید

چرا کمه.ما دختری که بدون آرایش به جذابیت زمانی باشه که آرایش میکنه کم داریم همینم باعث میشه دنبال آرایش البته تصحیح میکنم گریم برن.اصلا به عنوان نمونه توی بازیگران خانم چندنفرشون بدون آرایش کامل حاضرن بازی کنن یا عکسی از خودشون بذارن؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا کمه.ما دختری که بدون آرایش به جذابیت زمانی باشه که آرایش میکنه کم داریم همینم باعث میشه دنبال آرایش البته تصحیح میکنم گریم برن.اصلا به عنوان نمونه توی بازیگران خانم چندنفرشون بدون آرایش کامل حاضرن بازی کنن یا عکسی از خودشون بذارن؟

خب اشتباه هستش دیگه این هم به خاطر کمبود اعتماد به نفس یا برای جلب توجه هستش البته به نظر من ..............من خودم خیلی ارایش کردن و به خودم رسیدن دوست دارم ولی خب هر چیزی یک جای داره مثلا میخوام درس بخونم ارایش میکنم یا موقع که تو خونه هستم ولی بیرون نه زیاد مایل نیستم جز همون ضد افتاب .............قرار نیست که از خودمون بیون نمایشگاه بسازیم در ضمن اون قدر هم فک می کنم زیبام که نیازی به این چیزا نداشته باشم ولی خب ادم تنوع طلبی هستم توی خونه گاهی دوست دارم همه چی را امتحان کنم :biggrin:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخخ یعنی توی زیبایی من شک داری که که بخوام غیر مستقیم بگم والا به خدا :biggrin:

خب اشتباه هستش دیگه این هم به خاطر کمبود اعتماد به نفس یا برای جلب توجه هستش البته به نظر من ..............من خودم خیلی ارایش کردن و به خودم رسیدن دوست دارم ولی خب هر چیزی یک جای داره مثلا میخوام درس بخونم ارایش میکنم یا موقع که تو خونه هستم ولی بیرون نه زیاد مایل نیستم جز همون ضد افتاب .............قرار نیست که از خودمون بیون نمایشگاه بسازیم در ضمن اون قدر هم فک می کنم زیبام که نیازی به این چیزا نداشته باشم ولی خب ادم تنوع طلبی هستم توی خونه گاهی دوست دارم همه چی را امتحان کنم :biggrin:

الان با این حرفا که زدی باور کن 1000 ران نفر علاقه مندن خودت یا حداقل عکس بدون آرایشتو ببینن :biggrin: امیدوارم بعد از دیدنت ضد حال نخورن :biggrin:

af sun

عضو جدید
bale manam nagoftam zibaye bedun arayesh nadarim
manzoram in bud ishun daraye jazabiat hastan
jazab k bashi che ba arayesh che bi arayesh jazabi
k nemonash kam nis

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:eek::biggrin:

اوژنی دزیره

عضو جدید

روی حرف من به شما نبود دوست عزیزم منظورم کلی بود.:gol:

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

• فان کلوب: مربی یک تیم والیبال دختران در قزاقستان از افزایش محبوبیت یکی از بازیکنان جوانش به دلیل زیبایی در میان هواداران تیم رنج می برد تا جایی که گفته «کار با این شرایط غیر ممکن است.»

به گفته این مربی والیبال «تماشاگران طوری با ما برخورد می کنند که اینگار تنها یک بازیکن در زمین ولیبال است.»

مربی قزاقستانی که تیمش در دسته یک لیگ والیبال این کشور حضور دارد در این باره افزود: «تیم ما به دلیل عشق تماشاگران به سابينا (17 ساله)، فلج شده است.»

این دختر جوان که تایوانی تبار است، علاوه بر زیبایی و استعداد در ورزش والیبال، در یکی از مدارس نمونه کشور قزاقستان به تحصیل مشغول است. بر اساس این گزارش، هواداران وی در شبکه های اجتماعی هر روز در حال افزایش هستند.

همچنین وی تاکنون چندین پیشنهاد از شرکت های مختلف برای شرکت در نمایش مد لباس دریافت کرده است.
به به ... عالیه.

بالا