به نظرتون زیباترین صفت خدا چیه ؟؟ :hypocrite:
raha.68m عضو جدید کاربر ممتاز Jan 26, 2012 #5 من چند تا می گم.... (( رب )) **غیاث المستغیثین** >>قاضی الحاجات<<
fereshte.m کاربر فعال تالار اسلام و قرآن, کاربر ممتاز Jan 26, 2012 #9 هر چی فک میکنم نمیتونم بگم کدوم بهتره ........ فقط اینو میدونم که خدا خیلی مهربونه خیلی خدا بهترینه..
هر چی فک میکنم نمیتونم بگم کدوم بهتره ........ فقط اینو میدونم که خدا خیلی مهربونه خیلی خدا بهترینه..
...scream... عضو جدید کاربر ممتاز Jan 26, 2012 #12 صفات خداوند همشون عالی میباشند..... <<<<<ستار العیوب>>>>>>
magnet عضو جدید Jan 26, 2012 #13 همه ی صفات خدا زیبا و پسندیده هستند . ولی من به شخصه صدا کردن خدا به این اسامی رو بیشتر دوس دارم : سریع الرضا . . . . ستارالعیوب . . . . . محبوب . . . . رحمان و . . . .
همه ی صفات خدا زیبا و پسندیده هستند . ولی من به شخصه صدا کردن خدا به این اسامی رو بیشتر دوس دارم : سریع الرضا . . . . ستارالعیوب . . . . . محبوب . . . . رحمان و . . . .
dzzv_13 مدیر مهندسی فناوری اطلاعات مدیر تالار Jan 26, 2012 #16 سروش7 گفت: مگه خدا صفت بدم داره ؟؟؟؟نعوذ باالله کلیک کنید تا باز شود... آقا سروش فکر کنم منظورشون این بود که کدوم صفت خدا واست بیشتر جلب توجه میکنه و بیشتر با کدوم نام خدا رو صدا میزنی .. "الهی و ربی من لی غیرک " خدایا من که جز تو کسی رو ندارم
سروش7 گفت: مگه خدا صفت بدم داره ؟؟؟؟نعوذ باالله کلیک کنید تا باز شود... آقا سروش فکر کنم منظورشون این بود که کدوم صفت خدا واست بیشتر جلب توجه میکنه و بیشتر با کدوم نام خدا رو صدا میزنی .. "الهی و ربی من لی غیرک " خدایا من که جز تو کسی رو ندارم