زود تند سریع..جواب بده!

ارامش ابدی

عضو جدید
من اصلا دوست ندارم برم توی یک همچین سیاره ای ...!مامانم ببرم یا بابام یا داداشم یا عشقم...؟ خوراکی ببرم یا ...؟ اگه حوصلم سر رفت چی ؟اگه ترسیدم چی ..؟ اگه امیدمو از دست دادم چی ؟ اگه لولو اومد منو خورد چی؟؟؟؟؟؟؟اگه دلم واسه بقیه تنگ شدچی...؟؟؟؟؟ دانشگامو چیکار کنم..؟ به دوستام بگم میخوام کجا برم ؟؟؟ نه من نمیرم توی این سیاره منو نبرین تروخدا.... من میترسم .............!!!!!:cry::crying:

5-11

عضو جدید
قرآن,که دلم تنگ شد واسه........بخونمش
عکس مامان بابام که گذر زمان تصویرشونو محو نکن از ذهنم
زنجیر و پلاکی که منو یاد اشتباهاتم میندازه که دیگه اشتباه نکنم

اما واقعا میشه رفت چنین جایی؟دلم میخواد برم از تینجا و دور شم از این مردم پست,آرزومه که برم

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اول عشخمو میبرم چون الان ندارم یه دختر 15 16 ساله میبرم بعدا بزرگ شد باهاش ازدواج کنم نسل بشریت روی اون سیاره منقرض نشه
دوم یک ست کامل بذر گیاه میبرم گندم ولوبیا و سیب زمینی همه رو میریزم تو یک کیسه که یه کیسه باشه بعدا گشنه نمونم کشاورزی میکنم.
3-یک قران جبیی میبرم موقعه های تنهایی که دلم گرفت، میخونم تا دلم اروم شه به زندگی امید داشته باشم.
به نظرم خیلی انتخابای خوبی کردی آفرین...:w17:

کامپیوترم ..اونی که تو قلبمه ومقداری خوراکی

:smile: پریز برق از کجا میاری؟؟ :lol:

من اگه چنین بشه
اول از همه وسائل سیم کشی میبرم که بی برق نباشم ...:cool:
بعد از همه گیاه ها یه دونه شو میبرم ....:smile:
یه رختخواب خوب هم خیلی نیاز میشه ..:D

خیلی خوبه..حداقل به فکر برق بودی :victory:

سلام .....من تجدید نظر کردم :cool:به جای مورد اول یه دانه گوساله شیری میبرم لبنیات تولید میکنم حالا تاچند سالی که اونجا هستیم بعدم میکشمش میخورمش....فایدش بیشتره ...

بسیار عااااااااااااااااااااالی... انتخابت حرف نداره;)

من اصلا دوست ندارم برم توی یک همچین سیاره ای ...!مامانم ببرم یا بابام یا داداشم یا عشقم...؟ خوراکی ببرم یا ...؟ اگه حوصلم سر رفت چی ؟اگه ترسیدم چی ..؟ اگه امیدمو از دست دادم چی ؟ اگه لولو اومد منو خورد چی؟؟؟؟؟؟؟اگه دلم واسه بقیه تنگ شدچی...؟؟؟؟؟ دانشگامو چیکار کنم..؟ به دوستام بگم میخوام کجا برم ؟؟؟ نه من نمیرم توی این سیاره منو نبرین تروخدا.... من میترسم .............!!!!!:cry::crying:

باشه اصلا نمی خواد تو بری عزیزم :w24:

عشقم.موبایلم.شارژرم

برق نداره اونجا...:lol:

قرآن,که دلم تنگ شد واسه........بخونمش
عکس مامان بابام که گذر زمان تصویرشونو محو نکن از ذهنم
زنجیر و پلاکی که منو یاد اشتباهاتم میندازه که دیگه اشتباه نکنم

اما واقعا میشه رفت چنین جایی؟دلم میخواد برم از تینجا و دور شم از این مردم پست,آرزومه که برم

فکر نکنم همچین سیاره ای وجود داشته باشه..حتی اگه وجود هم داشته باشه ما خبر نداریم... :question: