زن ايروني يا خارجي؟

SilliCONIC

عضو جدید
دختر ایرانی که خارج بزرگ شده باشه!
خدایی در این زمینه زیاد تحقیق کردم!
فقط باید خانوادش درست و حسابی باشن!

ستاره ي سهيل

عضو جدید
[FONT=&quot]يك مزيت آنوري ها كه خيلي مهمه آنها مهريه نمي خواند.شايد بگيد بخواند طلاق بگيرند هر چي داريم نصف،نصف ميشه.
آره اما بازم خيلي بهتر از مهريه عندالمطالبه هست.انهم 1365تا سكه.
[/FONT]

اياتاي

عضو جدید
[FONT=&quot]خيلي ها كه آنور هستند ميگند خانم هاي خارجي خيلي قانع هستند و راستگو تر از خانم هاي ايروني.هرچند از لحاظ كدبانو بودن جاي سوال دارد.انها هر وقت دلشون رو بزني خيلي رك با شما موضوع رو در ميان مي گذارند..نظر شما چيه؟[/FONT]​

منم شنيدم كه ميگن در بلاد كفر! دروغ و ريا معني نداره و همه يكرنگ و صادق هستن... شما بايد نظر خانم هاي خارجي رو بپرسيد كه آيا راضي به زندگي در بين ما ايراني ها هستن و اصلا شما رو به شوهري قبول ميكنن!:eek:
ولي خودمونيم ها، درسته كه در ايران دروغ و ريا رواج داره اما اعتماد به نفسي كه اقايون ايراني دارن رو نبايد انكار كرد;)

ستاره ي سهيل

عضو جدید
منم شنيدم كه ميگن در بلاد كفر! دروغ و ريا معني نداره و همه يكرنگ و صادق هستن... شما بايد نظر خانم هاي خارجي رو بپرسيد كه آيا راضي به زندگي در بين ما ايراني ها هستن و اصلا شما رو به شوهري قبول ميكنن!:eek:
ولي خودمونيم ها، درسته كه در ايران دروغ و ريا رواج داره اما اعتماد به نفسي كه اقايون ايراني دارن رو نبايد انكار كرد;)
از خداشون باشه با مرد ايراني ازدواج كنند.مردهاي ايراني جزو بهترين نوع مردان هستند(نظر شخصي بنده).
اين طوري هم كه من فهميدم شما نمونه ي نه چندان كامل از فمينيست هستيد و با آقايون مشكل داريد.اميدوارم حداقل با يكي نداشته باشيد.

آخرین ویرایش:

paeeizan

اخراجی موقت
به نظر من فقط دخمل ايروني ...
.
.
.
اصولا نه اينكه دختراي غربي تو فرهنگشون با پسرا رابطه ؟؟؟ داشتن عيب نيست ....
ممكنه بعد ازدواج دوست پسر هم داشته باشن .... كه با افتخار جلو شوهرش بگه خفه شو دارم تلفني با دوست پسرم حرف ميزنم ...يا امروز باهات نميام ...به دوست پسرم ميخايم بريم كافي شاپ!!!!!!
.......... كه اين اصلا به احساسات ما پسلاي ايروني مطابقت نداره ....

iran-eng1

عضو جدید
بیکارین ها
اگه باب دختره مایه دار باشه افریقایی هم باشه مشکلی نی

اياتاي

عضو جدید
از خداشون باشه با مرد ايراني ازدواج كنند.مردهاي ايراني جزو بهترين نوع مردان هستند(نظر شخصي بنده).

:eek::surprised:

اين طوري هم كه من فهميدم شما نمونه ي نه چندان كامل از فمينيست هستيد و با آقايون مشكل داريد.
حدستون درست نبوده من با اقايون مشكل ندارم بلكه با قوانين زن ستيز مخالفم و معتقد به برابري حقوق زن و مرد هستم. و ميخوام به بانوان به ديد انساني نگاه كنن نه عروسكي كه در خدمت مرد است و تمام حق و حقوقش توسط مرد ايراني پايمان ميشه.

اميدوارم حداقل با يكي نداشته باشيد

بستگي به نوع نگرش طرف داره... :cool:

حاج ابوالفضل

عضو جدید
یه ایرانی یه خارجی

یه ایرانی یه خارجی

[FONT=&quot]خيلي ها كه آنور هستند ميگند خانم هاي خارجي خيلي قانع هستند و راستگو تر از خانم هاي ايروني.هرچند از لحاظ كدبانو بودن جاي سوال دارد.انها هر وقت دلشون رو بزني خيلي رك با شما موضوع رو در ميان مي گذارند..نظر شما چيه؟[/FONT]​
به نظر من باید دوتاشم امتحان کرد
اول زن خارجی میگیریم بعد اگه دلمونو زد میایم زن ایرانی می گیریم اونم سه تا سه تا.

jujushow

عضو جدید
به نظر من فقط دخمل ايروني ...
.
.
.
اصولا نه اينكه دختراي غربي تو فرهنگشون با پسرا رابطه ؟؟؟ داشتن عيب نيست ....
ممكنه بعد ازدواج دوست پسر هم داشته باشن .... كه با افتخار جلو شوهرش بگه خفه شو دارم تلفني با دوست پسرم حرف ميزنم ...يا امروز باهات نميام ...به دوست پسرم ميخايم بريم كافي شاپ!!!!!!
.......... كه اين اصلا به احساسات ما پسلاي ايروني مطابقت نداره ....

خوب ، شما هم گرایش فکریتو مشخص کردی ... :biggrin:
اتفاقا غرب اونجوری که به شما فهموندند نیست .... سخت در اشتباهید ، در نظر غربیها خیانت خیلی خیلی قبیح تر از اونی هست که الان توی ایران وجود داره .