"Pejman"
دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
-
نه بابا طوری نیس که دور همی خوشیم...مونده منو بشناسید..بچه ها جونی( عالمان بزرگوار) دعا کنید ارشد قبول شم...فعلا خداحافظ همگیتون...
ایشالا که قبول میشین.....
نه بابا طوری نیس که دور همی خوشیم...مونده منو بشناسید..بچه ها جونی( عالمان بزرگوار) دعا کنید ارشد قبول شم...فعلا خداحافظ همگیتون...
مریم که تعریف کرد برات! یه روزی روزگاری یه کاربر فعال و خوش اطلاعات و شنگولی داشتیم به اسم زهرا فرشید... دختر قد بلند و رشیدی بود که وقتی با درختا و تیر برقا عکس میگرفت نمیتونستی تشخیص بدی کدومشون بلندتره! گاهی اوقات هم خبرش میومد که کنار ساحل شنی خلیج فارس برای مرغای دریایی سفره اطعام پهن کرده و دست نوازش به سر لاک پشتای یتیم میکشه! به مرور زمان وارد دنیای خشک کارمندی شد و سر و کارش با میز و صندلی و مارمولک افتاد! کم کم یادش رفت که ماهیای خلیج فارس چند وقته نون نخوردن! یادش رفت که درختای سر خیابون هوس هرس به سرشون زده! یادش رفت که بچه مهندسای یه جایی دلشون تنگ شده! یادش رفت... هی دل ای دللللللل هی دلللللللللل هییییی دلللللوس نشو..به مریم و پژمان نمیتونم چیزی بگم..سر تو خالی میکنما...
تو هم برو لالا، شبت شنگولباشه دعا میکنیم... برو به سلامت
ایشالا که قبول میشین.....خدانگهدار... منم برم لالا کنم...... شب همگی بخیر !
خوبيم مرسيسلااااااااام
حال و احوال شما؟
خوب هستید؟ خانوم خوبن؟
خوبه شکر... ممنون
مثل زهرا گفتید چشاتو در بیاره:دی
زهرا رو من ديروز نه پريروز گيرش انداختم سرش شلوغه يكم كسالت هم داشت ظاهرا بعدشم چون اداره بود يهو رفت غيب شدشب جمعه ای یه یادی از خدابیامرز زهرا هم شد! بچه ها جمیعا الفــــــاتحه مع الصلوات ...
يادش بخير خيلي فعال بود كاش بياد از نو افسونم كه غيبش زده مزيد بر علت شدمریم که تعریف کرد برات! یه روزی روزگاری یه کاربر فعال و خوش اطلاعات و شنگولی داشتیم به اسم زهرا فرشید... دختر قد بلند و رشیدی بود که وقتی با درختا و تیر برقا عکس میگرفت نمیتونستی تشخیص بدی کدومشون بلندتره! گاهی اوقات هم خبرش میومد که کنار ساحل شنی خلیج فارس برای مرغای دریایی سفره اطعام پهن کرده و دست نوازش به سر لاک پشتای یتیم میکشه! به مرور زمان وارد دنیای خشک کارمندی شد و سر و کارش با میز و صندلی و مارمولک افتاد! کم کم یادش رفت که ماهیای خلیج فارس چند وقته نون نخوردن! یادش رفت که درختای سر خیابون هوس هرس به سرشون زده! یادش رفت که بچه مهندسای یه جایی دلشون تنگ شده! یادش رفت... هی دل ای دللللللل هی دلللللللللل هییییی دلللل![]()
یا االله یا الله سلام علیکم ....... مهمان نمی خواین ؟

سلام به همگی...صبح آدینتون بخیر..اینجا هوا عالیه.آفتابی...به به..جاتون خالی..
سلام ویژه به آقای پژمان چون آنه...
آره جمعه ها غم انگیزه این شعری هم که گذاشتی غم انگیزه کلا غم تو غم شده
درود بر شما
خوشبختم[/QUOTE
دوست عزیز منم از آشنایی با شما خوشحال شدم
از فعالیت فعالانه شما هم تشکر می کنم
دشمنت شرمنده
خب یه شاد بخون دلمون وا بشه
جمعه ها روز مردگانه نمیشه آخه
غمنگیزه
ازین به بعد پنجشنبه ها میریم تو خط دانس و شادمانی![]()
درود بر شما
خوشبختم[/QUOTE
منم خوشبختم
موووووووووووووووووافقم
ممنون مرسی . خدا رو شکر
شما خوب هستید؟
باشه خوبه
منتهی من یه سر دارم هزار سودا بعضی وقتها خودمم رو هم فراموش میکنم