سلام نفیسه جونم...
سلام بقیه!!
وحییییییییییییییییییییییید
سلام بقیه!!
وحییییییییییییییییییییییید

نفیسه کیه ؟؟؟؟
من نفسم
بعدم سلامت کو پسر ...؟
خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم برات تنگ شده بود
معلوم هس کجایی ؟؟؟؟
من که همش می ترسم ازت فک کنم می کشی منو آخر محمد ....
البته کسی جرات نداره به من چپ نیگا کنه ها ...
خو می خواستم خودت بگی من هم نفسم ...![]()
شلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
شتولین مهندس جون جونی های خودم
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام آجی ناناسم ....سلام نفیسه جونم...
سلام بقیه!!
وحییییییییییییییییییییییید![]()
هان ...؟نترس نترس من کنارتم
اول سلام کن
بعدشم شتولین چیه؟
داری با چند مهندس متشخص صحبت می کنی
با بچه که شحبت نمی کنه
حالا نگفتی شتولی؟ خوبی؟
کیفت کوکه؟ دماغت چاقه؟ لپات پرباده؟
![]()
نفیسه کیه ؟؟؟؟
من نفسم
بعدم سلامت کو پسر ...؟
خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم برات تنگ شده بود
معلوم هس کجایی ؟؟؟؟![]()
ها ن.....اذیت نکن نفس!
هستم بخدا اما کمتر ...
یکم امروز فقط بیشتر موندم ...
الانم یواش یواش باید برم!![]()
شلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
شتولین مهندس جون جونی های خودم
پیر شدی ببر پیر( پلنگ پیر؟)![]()
محمد همین جوری همه می دونن ؟؟؟!!!!![]()
سلام نفیسه جونم...
سلام بقیه!!
سلام نفیسه جونم...
سلام بقیه!!
بسم تعالی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کلیه مهندسین محترم
به عرض می رسانم بنده خوبم
شما عزیزان چطورین
حالا قبول افتاد عزیز رسمی
چشام چهار تا میبینه بسکه به خودم فشار اوردم جدی حرف بزنم![]()
محمد می کشمت نیگا رو مخ آجیم فشار آوردی جوش آورده ... الان سر میره چی کا کنم ؟بسم تعالی
شما عزیزان چطورین
حالا قبول افتاد عزیز رسمی
چشام چهار تا میبینه بسکه به خودم فشار اوردم جدی حرف بزنم![]()
بقیه میگن علیک سلام
می بینم کج و کوله شدی. اینجوری![]()
یوز پلنگ!
بقیه منظرش من بودم
با محمد یا گلسرخ جون نبوده!![]()
یک اصل علمی میگه هرچی فشار بیشتر بشه دمای جوش هم بالاتر میره پس نگران نباش بیا باهم فشار رو رو مخش اضافه کنیم.محمد می کشمت نیگا رو مخ آجیم فشار آوردی جوش آورده ... الان سر میره چی کا کنم ؟![]()
کج که خوبه زبونم پیچ خورده دهنمم این جوری شده![]()
خوبی تو؟؟سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام آجی ناناسم ....![]()
به به!!بسم تعالی
شما عزیزان چطورین
با همه بودم...حوصله اینکه نگا کنم ببینم کیا هستن رو نداشتمسلام الهام جان!
بقیه منظرش من بودم
با محمد یا گلسرخ جون نبوده!![]()
لطف دارن!
بقیه میگن علیک سلام
خوبی؟؟سلام
چیه؟
اوهومن یوزپلنگ پیر
لابد ماهم بوقیم اینجا
P1V1/T1=P2V2/T2
روزت خوش عزییییییییییییییییییزمخوب بچه های عزیز من رفتم بای تا های
خوشحال شدم دیدمتون ...![]()
خوب بچه های عزیز من رفتم بای تا های
خوشحال شدم دیدمتون ...![]()
من رفتم بای تا های
.
خدانگهدارتون.
خدانگهدار
خوبی؟؟
گفتم بیای دور هم باشیم![]()
من هم خوبم به مرحمت شما الهام خانومخوبی تو؟؟
به به!!
چه مهندس مؤدبی!!
خوبی؟؟
با همه بودم...حوصله اینکه نگا کنم ببینم کیا هستن رو نداشتم
لطف دارن!
شما چطوری؟؟
خوبی؟؟
گفتم بیای دور هم باشیم![]()
بوق که چه عرض کنم!!!
.
دوستان با اجازتون من رفع رحمت میکنم!
خدانگهدارتون.![]()
روزت خوش عزییییییییییییییییییزم![]()
قارچ دُنبَلان نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت و کمیاب است. این قول سال موثر ميدانند. در ميان مردم آذربايجان غربي اعتقاد بر اينست كه قارچ تاثير چشمگيري در كاهش قندخون در ميان مبتلايان به ديابت دارد. در شهر هاي مركزي و جنوبي كشور نيز از قارچ به عنوان غذايي مقوي و دارويي در درمان بيماري هاي چشمي ياد مي شود. در حديثي از رسول اكرم نقل شده است: قارچ دنبلان مائده اي از جانب خداوند و از گياهان بهشتي بوده و مصرف آن براي بيماري هاي چشمي سودمند است (بحارالانوار، جلد 62، صفحه 145، حديث 3). برخي از افراد محلي در استان فارس نيز مصرف قارچ را در درمان عوارض پيري موثر دانسته و آن را به عنوان عامل جواني مي شناسند.بر اساس تحقيقات علمي انجام شده تاكنون تاثيرات آنتي بيوتيكي قارچ در برابر ميكروب ها و عوامل بيماريزا، تاثير آنتي اكسيداني در برابر انواع عوامل سرطانزا و محافظت از كبد در برابر بيماري هاي كبدي به اثبات رسيده است.
الان 2تایی دور همیم!!!مرسی
باشه/
وحید جونم؟من هم خوبم به مرحمت شما الهام خانوم
خوب من موندم و الهام و وحید
من هم برم فعلا گشتی تو باشگاه بزنم
تو باش و وحید جونت
فعلا
سلام...روز خوشسرم داره از درد میترکه!
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif سلام
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_offline.gif بدرود...
بذار افسون بیاد...نشونت میده اینجا جای مطلب علمی هست یا نه!!عزیز من تازه وارد من شیرین من کو سلامت
اینجا چه جای بحث علمیه
پاکش کن
اینجا محفل دوستان است. دوست عزیز( حالا بعدا دوست می شیم غصه نخور)
سرم داره از درد میترکه!
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif سلام
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_offline.gif بدرود...
آره به سلامت مامان بزرگ جون
میگه بچه هایعزیز
![]()
آقا حمید...گلسرخ جون
روزتون خوش![]()
این جاش اینجاس ؟؟؟قارچ دُنبَلان نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت و کمیاب است. این قارچ در گونههای مختلف به رنگهای قرمز تیره، خاکستری، سفید، بنفش و سیاه است ولی لذیذترین نوع آن دارای پوستهٔ سیاهرنگ است.
قارچهای دنبلان معمولاً دسته دسته در عمق ۳۰ سانتیمتری در خاک و نزدیک به ریشههای گیاهان و درختها میرویند. کاشت آنها نتیجه مفید ندادهاست، ولی به حالت طبیعی در بسیاری از زمینهای معتدل دیده میشوند و آنها را به وسیله سگ یا خوک پیدا میکنند
دو نوع سیاه و سفید این قارچ گرانقیمتترین قارچهای دنبلان زیرزمینی هستند. بیشترین میزان مصرف قارچ دنبلان در رستورانها، صنایع غذایی، تهیهٔ انواع سسها و روغنهای معطر و نیز داروسازی است.قارچ دنبلان به صورت همزیستی با ریشههای درختان جنگلی به وجود میآید و در سطح تجاری در آزمایشگاهها اقدام به تولید نهال آلوده به میسلیومهای قارچ دنبلان میکنند و بعد کشت درختان را در زمین انجا م میدهند. اندازه قارچ دنبلان از یک فندق تا اندازه یک پرتقال میباشد و شکلی شبیه سیب زمینی دارد.کشت وکار این قارچها در زمینهایی ک بکر میباشد هم موجب در آمدزایی افراد بومی میشود و هم طبیعت دچار دستخوردگی نمیشود.
قارچ دنبلان کوهی سفید در دسامبر سال ۲۰۰۹ به قیمت هر کیلو حداقل ۱۰۲۰۰ دلار امریکا بفروش رفتهاست.
در ایران
گونهای از نادرترین قارچهای دنبلان کوهی جهان در برخی از مراتع شهرستان طارم استان زنجان شناسایی و در دانشگاه زنجان بررسی شدهاست. قارچ دنبلان کوهی با گیاهان مرتعی همزیستی دارد و در سالهای پر باران و فصل پاییز و نیز از اول اسفند تا نیمه اول فروردین در مراتع شهرستان طارم رشد میکند. بیش از ۱۵ نوع پروتئین در این قارچها شناسایی شدهاست
طبقهبندی علمی
فرمانرو: قارچها
شاخه: قارچهای کیسهای
زیرشاخه: قارچهای فنجانی
رده: پزیزومیست
راسته: پزیزالس
خانواده: دنبلانان[
سرده: Tuber
گونهها
Tuber aestivum
Tuber brumale
Tuber gibbosum
Tuber himalayensis
Tuber magnatum
Tuber melanosporum
Tuber mesentericum
Tuber oregonense
Tuber sinensis
با توجه به آغاز بارندگي هاي بهاره و مساعد شدن شرايط رشد دنبلان ها، جمع آوري، خريدوفروش و مصرف اين قارچ ها در رويشگاه هاي اين قارچ در كشور از رونق خاصي برخوردار شده است. در طي روزهاي گذشته سوالات مكرري از طرف دوستان و بينندگان وبلاگ در زمينه خواص قارچ دنبلان مطرح گرديد.
بخشي از خواص دارويي و پزشكي قارچ دنبلان بر اساس مستندات علمي و تحقيقات آزمايشگاهي و برخي ديگر در ميان مردم مناطق مختلف و بر اساس تجربيات شخصي و در طول سال هاي متمادي به اثبات رسيده است. در طي نمونه برداري از قارچ هاي دنبلان در طي سال هاي گذشته، با مطرح كردن سوالاتي از مردم مناطق مختلف كشور، در مورد خواص اين قارچ، مردم از آن به عنوان يك غذاي نيروبخش و مقوي ياد كرده و تغذيه از آن در فصل بهار را براي جلوگيري از انواع بيماري ها در طول سال موثر ميدانند. در ميان مردم آذربايجان غربي اعتقاد بر اينست كه قارچ تاثير چشمگيري در كاهش قندخون در ميان مبتلايان به ديابت دارد. در شهر هاي مركزي و جنوبي كشور نيز از قارچ به عنوان غذايي مقوي و دارويي در درمان بيماري هاي چشمي ياد مي شود. در حديثي از رسول اكرم نقل شده است: قارچ دنبلان مائده اي از جانب خداوند و از گياهان بهشتي بوده و مصرف آن براي بيماري هاي چشمي سودمند است (بحارالانوار، جلد 62، صفحه 145، حديث 3). برخي از افراد محلي در استان فارس نيز مصرف قارچ را در درمان عوارض پيري موثر دانسته و آن را به عنوان عامل جواني مي شناسند.بر اساس تحقيقات علمي انجام شده تاكنون تاثيرات آنتي بيوتيكي قارچ در برابر ميكروب ها و عوامل بيماريزا، تاثير آنتي اكسيداني در برابر انواع عوامل سرطانزا و محافظت از كبد در برابر بيماري هاي كبدي به اثبات رسيده است.
محمد با این حرف زدنت داری کم کم آبرو مشهدیا رو میبری ها ...من هم خوبم به مرحمت شما الهام خانوم
ای بابا حمید رفتی؟
رفتی؟
حوالت به چراغ نفتی
خوب من موندم و الهام و وحید
من هم برم فعلا گشتی تو باشگاه بزنم
تو باش و وحید جونت
فعلا
سلاااااااااااام سمانه جونم...چطوری تو؟سلام بر گلهی قشنگ تالار
همه خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif