سلام پویان جان....خوبی؟؟؟سلام جمیـــــــــعا
(در اینجا یادی میکنیم از مهندس شکوفه)
دیشب شکوفه دنبالت می گشت!!!!!!!!
آخیششششششششششش....گفتم!!!!!! چقدر سخت بود نگفته بودما!!!!! وجدان درد گرفته بودم!!!!
سلام پویان جان....خوبی؟؟؟سلام جمیـــــــــعا
(در اینجا یادی میکنیم از مهندس شکوفه)
سلام خوش اومدی.سلام برهمگي
من تازه عضو شدم .دانشجوي رشته ي اقتصاد كشاورزيم.
مخوام تو يه زمين 6هزار متري تو هشتگرد يه گلخونه بزنم
ولي بلد نيستم طرح توجيهي بنويسم
ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيد
![]()
سلام برهمگي
من تازه عضو شدم .دانشجوي رشته ي اقتصاد كشاورزيم.
مخوام تو يه زمين 6هزار متري تو هشتگرد يه گلخونه بزنم
ولي بلد نيستم طرح توجيهي بنويسم
ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيد
![]()
سلام خوش اومدی.
توی بخش سوالات واستون 1 جواب گذاشتم امیدوارم تا حدی کمکتون کنه

مرسی عزیزم!!!سلام ناژین جان!!!! خوبی؟
سلام.مرسی.شما خوبی؟
سلام خوش اومدی.
توی بخش سوالات واستون 1 جواب گذاشتم امیدوارم تا حدی کمکتون کنه

منم شانسی اینجام عزیز!!!! فکرکنم اکثراً بعدازظهرکه سرشون خلوته میان!!!!چرا اینقدر تالار خلوته؟
بچه ها کجان؟![]()
آره .هستن.سلام.بله ديدم. تا حدي كمكم كرد ولي مشكل بزرگم اينه كه نميدونم از كجا بايد شروع كنم
بعد من شنيدم هستند كسايي كه طرح رو مينويسندو پول ميگيرن
شما كسيو سراغ ندارد
آخه من اولين باره كه ميخوام اينكار روبكنم فكر ميكنم اولش به كمك يكي به شدت نياز دارم راستش اصلا چيزي بلد نيستم...
ولي خوب بايداز يه جا شروع كنم ديگه...
![]()
سلامبچه ها تالار کی درست شد من نفهمیدم....سلام!!!
سلام آقا رضا.خوبی؟سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

علیک سلام امیرخان!!!بچه ها تالار کی درست شد من نفهمیدم....سلام!!!

سلام دوست جانسلام.بله ديدم. تا حدي كمكم كرد ولي مشكل بزرگم اينه كه نميدونم از كجا بايد شروع كنم
شما كسيو سراغ ندارد
آخه من اولين باره كه ميخوام اينكار روبكنم فكر ميكنم اولش به كمك يكي به شدت نياز دارم راستش اصلا چيزي بلد نيستم...
بعد ببخشيد يه سوال؟
پروپزوال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروزم درست بود!!!سلام
امروز صبح
سلام آقا رضا.خوبی؟
سلام
سلام
سلام
سلامسلام.
سلامسلام!!!
بمیرم برات!!!!سلام![]()
سلام
سلام
سلام
سلام![]()
آره .هستن.
توی اینترنت بگردی بهت اطلاعات میده.
واسه درست میخوای یا واسه وام؟
اگه میخوای یاد بگیری خودت بنویس
1کم سخته ولی از جمع کردن اطلاعات هزینه و بودجه شروع کنی بد نیست.

موفق میشی گلم!!!! 100%.....مخوام وام بگيرم و با پولش گلخونه رو راه بندازم.ميخوام گوجه و خيار بكارم .تو 2 تا گلخونه 2000 متري
فكر نميكنم تنهايي بتونم بنويسم استادهاي دانشگاهم و هم كه جواب سر بالا ميدن .........![]()
من پیشنهاد میدم خودت بنویسی، اصلا سخت نیس فقط باید از چن نفر چن تا سوال بپرسی همین! من خودم اولش بوق بوق بودم نشستم باهاش ور رفتم تا الان سه چهارتا طرح نوشتم ...سلام.بله ديدم. تا حدي كمكم كرد ولي مشكل بزرگم اينه كه نميدونم از كجا بايد شروع كنم
شما كسيو سراغ ندارد
بعد ببخشيد يه سوال؟
پروپزوال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دیروز ظهر یهویی فیوزش وصل شددیروزم درست بود!!!
مگه نه رضا جان؟؟؟؟
من دیروز نتونستم وارد شم.دیروزم درست بود!!!
مگه نه رضا جان؟؟؟؟

خدا نکنه، چرا؟ مگه چی شده؟!بمیرم برات!!!!
اولا تو چرا جواب سلام منو ندادی؟مخوام وام بگيرم و با پولش گلخونه رو راه بندازم.ميخوام گوجه و خيار بكارم .تو 2 تا گلخونه 2000 متري
فكر نميكنم تنهايي بتونم بنويسم استادهاي دانشگاهم و هم كه جواب سر بالا ميدن .........![]()
سلام دوست عزيز ممنونم ولي باز نميشهسلام دوست جانآقا رضای گل گلاب هستم، خوشبختم...
یه نگاه به این بنداز ببین به دردت میخوره، طرح توجیهی یه گلخونه هیدروپونیکه
نمونه طرح توجیهی
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif
سلام دوست من يكم صبر كني چند تا ادرس بهت ميدم كه توش پر طرح هست اونا رو ببين بعد با قيمت روز بايد هماهنگشون كني اگر هم كه تنبليت ميرسه يكي از دوستان و معرفي ميكنم امال فكر كنم پول بگيره نظر ودم اينه خودت بنويسي از همين راه ياد بگيري پول در بياريسلام.بله ديدم. تا حدي كمكم كرد ولي مشكل بزرگم اينه كه نميدونم از كجا بايد شروع كنم
شما كسيو سراغ ندارد
بعد ببخشيد يه سوال؟
پروپزوال چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
قربونت برم نازين جان شكر خدا ميگذرهبه به سلام محمد رضا جون
خوبی؟
کارو بار سکه است؟
سلام خوشامدید!!! شرمنده من سر در نمیارم!!!!
سلام ناژین جان!!!! خوبی؟
سلام آقا محمدرضا!!! خوبید دایی جان؟؟؟؟
ببخشید تشکرندارم!!!!
![]()
من پیشنهاد میدم خودت بنویسی، اصلا سخت نیس فقط باید از چن نفر چن تا سوال بپرسی همین! من خودم اولش بوق بوق بودم نشستم باهاش ور رفتم تا الان سه چهارتا طرح نوشتم ...
منم با آقا رضا موافقم.
پروپوزال 1 مقدمه ابتدایی از طرحته که ظرفیت وبودجه و.. رو مختصر توضیح داده
من دیدم واسه وام اول پروپوزال باید تایید بشه
خدا نکنه، چرا؟ مگه چی شده؟!
اولا تو چرا جواب سلام منو ندادی؟
دومندش دیدی اون لینکی که برات گذاشتم یا نه؟ اگه دیدی چرا نیومدی ازم تشکر کنی؟ اگه ندیدی برو زودتر ببین تا باد نبردتش!
دیدی بهت گفتم... دیر جنبیدی باد بردش! فکر کنم باید یه جای دیگه آپ کنم. اگه تونستی عصری دوباره یه سر بزن تا درستش کنم.سلام دوست عزيز ممنونم ولي باز نميشه![]()
بچه مردمو گمراه نکن پولشو به باد فنا میدی، طرح نوشتن که کاری نداره خودش مینویسه دیگهسلام دوست من يكم صبر كني چند تا ادرس بهت ميدم كه توش پر طرح هست اونا رو ببين بعد با قيمت روز بايد هماهنگشون كني اگر هم كه تنبليت ميرسه يكي از دوستان و معرفي ميكنم امال فكر كنم پول بگيره نظر ودم اينه خودت بنويسي از همين راه ياد بگيري پول در بياري
راستی ناژین چن وقته میخوام بپرسم ازت هی یادم میره... چرا آواتارت مثل عکس سعیده؟منم با آقا رضا موافقم.