زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
همه با هم!

خدایا این رضای ما را از ما مگیر ... داره از دست میره!
.
.
.
الهی آمین

چرا؟ مگه چمه؟!!

Phyto

مدیر تالار
آقا سوال!
دوستان علف هرزی به نام ناخنک داریم؟؟؟؟!!!؟؟؟؟
نام علمیش چیه؟؟؟؟

من ((ناخنك ))هستم !
فارسى من ناخنك است ، به من ناخنه و ((شبدر عطرى )) هم مى گويند. عربى من نفل است ، ولى دركتاب دائره المعارف داروسازى فرانسه (درولت ) عربى مرا اشتباها، ((اكليل الملك )) نوشته و عده اى از مترجمان و لغت نويسان اشتباه او را تكرار كرده اند. در حالى كه اكليل الملك نوعى لاله سرنگون است كه به آن شاه افسر و گياه قيصر مى گويند و با گلهاى زيباى خود شايسته اين اسم مى باشد. گياه من در اطراف تهران ، قلهك ، جاجرود، آبگرم لاريجان ، آذربايجان ، بلوچستان مى رويد و يك نوع ديگر من كه گلهاى سفيد مجتمع دارد، در هفت حوض دركه ، كرج ، اطراف رشت ، و كردستان فراوان است ،و به علاوه در عربستان مخصوصا اطراف مدينه و طائف كثيرالوجود است و عطاران حجاز آن را به نام نفل مى فروشند. روزى يكى از عطاران مكه پرسيده شد كه آيا نفل نام ديگرى هم دارد يا نه . جواب منفى داد و چون پرسيده شد كه آيا راست است كه عده اى به اين اكليل الملك هم مى گويند؟ صاحب دكان كه پيره مردى شوخ و بذله گو بود، خنديد و گفت هيچ ملكى بى سليقه نيست كه اين را تاج خود قرار دهد. شباهت آن بتاج باعث شده است كه آنرا عطاران اكليل گويند.
گياه من شبيه يونجه و بسيار معطر است ، ميوه من هلالى و شبيه سر ناخن چيده شده مى باشد، و به همين جهت به آن ناخنك گويند. قسمت مورد استفاده من سرشاخه هاى گلذار و ميوه من مى باشد و بهتر است كه سرشاخه هاى گلدار مرا قبل از باز شدن گلها چيد و خشك كرد. من داراى چندين نوع عوامل موثر دارويى از جمله كومارين مى باشم و بعلاوه داراى عطرى هستم كه هنوز تركيب شيميايى آن مشخص نشده است . داروسازان سنتى ايران سرشاخه هاى كمتر دارد. سرشاخه هاى گلدار من آرامبخش و پيشاب آور بوده ، براى هضم غذا و نرم كردن سينه نافع مى باشد. براى رفع تحريكات عصبى و بى خوابى نافع است ، مخصوصا در مورد بى خوابى اطفال سود فراوان دارد. براى سر درد يكطرفه ، دردهاى عصبى و مفاصل ، ورم كليه و قولنج كبدى تجويز مى شود. براى تسكين درد مفاصل مشمعى با من مى سازند كه نسخه آن به شرح زير است :
سرشاخه هاى گلدار ناخنك 250 گرم - افسنطين 16 گرم - گرد بابونه و برگ بو 16 گرم از هر يك - روغن زيتون 90 گرم - وشا 90 گرم - صمغ كاج 90 گرم - موم يك كيلو.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نه داداش جونم چرا ناراحت شم؟! :D
کلی خندیدم :biggrin: :gol::gol: :gol::gol::gol:

:gol:
جدا ايول اخه خودمم خنده ام گرفت :biggrin:
آقا سوال!
دوستان علف هرزی به نام ناخنک داریم؟؟؟؟!!!؟؟؟؟
نام علمیش چیه؟؟؟؟

نميدونم نشنيدم :que:

رضا برو اون كوهستانتو ببين تكميلش كردم بدو بيا تشكر كن :razz:

Phyto

مدیر تالار

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...آقا رضا شما چقدر فعالیت ماشاالله!!! میگم اگه مطلبی در مورد گونه های مختلف اویار سلام دارین ممنون میشم واسم مبذارین.....البته سرچ نکنید که همشو گشتم!

Phyto

مدیر تالار
سلام...آقا رضا شما چقدر فعالیت ماشاالله!!! میگم اگه مطلبی در مورد گونه های مختلف اویار سلام دارین ممنون میشم واسم مبذارین.....البته سرچ نکنید که همشو گشتم!

علیک سلام گل پسر، چطوری امیرخان

یه سر بزن اینجا
درخواست مطالب گیاهپزشکی (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)

آخرین صفحه افسون درباره اویارسلام مطلب گذاشته

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم خودشه!
اما حالا چرا ناخنک میگن بهش؟

سوالتو بیار اینجا که مونگار بشه:

معرفی علف هرز (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)

منم همونجا جواب میدم

OK

روتو برم!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علیک سلام گل پسر، چطوری امیرخان

یه سر بزن اینجا
درخواست مطالب گیاهپزشکی (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)

آخرین صفحه افسون درباره اویارسلام مطلب گذاشته
آره اونا را واسه من گذاشته دستش درد نکنه گفتم شاید شما هم مطالب تکمیلی داشته باشین...آخه هفته دیگه ارائه دارم...

Phyto

مدیر تالار
آره اونا را واسه من گذاشته دستش درد نکنه گفتم شاید شما هم مطالب تکمیلی داشته باشین...آخه هفته دیگه ارائه دارم...

من مطلب خاصی ندارم در مورد اویارسلام ولی دوتا کتاب گنده علف هرز دارم نگاه میکنم اگه چیز بدرد بخوری بود تو همون تاپیک واست میذارم
حالا بیا ماچم کن چقدر آدم خوب و مفیدی هستم

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیه!!! حسوتیت میشه!!!:D

حسودی نه حسوتی آقای سوتی! :surprised:

من مطلب خاصی ندارم در مورد اویارسلام ولی دوتا کتاب گنده علف هرز دارم نگاه میکنم اگه چیز بدرد بخوری بود تو همون تاپیک واست میذارم

:surprised:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمت گرم این کارا بکنی که ماچ چیه اصلا............................;)

Phyto

مدیر تالار
فکر کنم خودشه!
اما حالا چرا ناخنک میگن بهش؟

جواب کاملشو تو همون تاپیک علف هرز گذاشتم.
در مورد سوال دومت متاسفانه فعلا چیزی واسه گفتن ندارم...

...
حضرات اجازه مرخصی میفرمایید؟

.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا