این چیزا چیه میخورین خوب نیست بدآموزی داره منم بچه یه دفعه یاد بگیرم بهم یاد ندین!
بازم سلام خوبین؟ محمدرضا بچه ی شمال ندیدم بادمجون دوست نداشته باشه راستی من نور اومدم ولی اون موقع که اومدم یه بارون شدید گرفت همشهریهات میگفتن مدتها بود بارون نیومده بود پاتون خیر بود
اره من بادمجون و کدو دوست ندارم اومدم خونتون حواست باشه![]()
بارون چقدر میخوای فراوونه کی اومدی شما چرا پیش من نیومدی بیمعرفتی کردی![]()
من بادمجون اصلا نمیخورم ولی کدو گاهی خیلیم دوست ندارم چون من نمیخورم مامانم درست نمیکنه از اون جهت راحت باش
من تابستون 88 بود اومدیم شمال رو دور زدیم نورم اومدیم اون موقع نمیشناختمت وگرنه میومدم خونتون البته با خانواده
تموم شد دیگه . خوردمشرزا من آبنبات خیلی دوست دارم به منم بده
مرسی امیرمسعود باور کن من تعارف ندارم گفتم که خواستین بیاین خبر کنین من خونه نباشماز قدیم گفتن تعارف اومد نیومد داره!
سلام محمدرضا جان.
اومدم یه سلامی بهت عرض کنم و برم.
شاد باشی.
ایول خوبه پس خیالم راحت شد
باشه حالا که میشناسی بیا در خدمتیم البته با خانواده و اینم یادت باشه قبلش خبرم کن خونه نباشم دی:
نه مشکی من از قرمز خوشم نمیاد![]()
مرسی امیرمسعود باور کن من تعارف ندارم گفتم که خواستین بیاین خبر کنین من خونه نباشم![]()
تموم شد دیگه . خوردمش![]()
اگه دفعه بعد خریدی منم میخام بهم ندی گریه میکنم نمیزارمت بخوریش
سلام صبح بخیر
گفتم سیاه گرفتم اون که پویان میخوره دوست ندارم تا حالا نخوردممحمدرضا منم فقط نوشابه مشکی دوست دارم جالبه برام چرا هرچی من دوست دارم توهم دوست داری؟!
اونی که پویان میخورد قرمز بود نوشابه نبود گرفتی؟؟
سلام عروس خانوم خوبی از اینورا ... خو میگذره الهام جانسیلاااااااااااااام
الی جون وارد می شود
گفتم سیاه گرفتم اون که پویان میخوره دوست ندارم تا حالا نخوردم![]()
سیلاااااااااااااام
الی جون وارد می شود
اره دوست دارم بد جور اما نباید تو غذاهای ابکی معلوم باشه یعنی نبینمشمحمدرضا تو پیاز دوست داری؟هم خام هم تو غذاها؟
اره دوست دارم بد جور اما نباید تو غذاهای ابکی معلوم باشه یعنی نبینمش