سلام مهندسین
صبح بخیر
کسی خونه نیست؟
سلام صبح شما هم بخیر
من که هستم بروبچ لا لا تشریف دارند
امری فرمایشی داشتین در خدمتم
امروز بعد از 6 سال رفتم چت روم رو باز کردم....... 1 دفعه دلم چت روم خواست......
این آهنگو گذاشته بودن :
دل من
دل من دیگه خطا نکن
با غریبه ها وفا نکن
زندگیت رو باختی دل من
مردمُ شناختی دل من
تا به کی سراپا حقیقتی
تا به کی خراب مُحبّتی
هم نشین این و اون میشی
خسته و پریشون و خون میشی
دشت وقتی تو کویر میشه
مرغ آرزوت اسیر میشه
روبروت سراب
پشت سر خراب
ساکت و صبوری دل من
مثل بوفِ کوری دل من
زندگی رو باختی دل من
مردمُ شناختی دل من
دل من دیگه خطا نکن
با غریبه ها وفا نکن
زندگی رو باختی دل من
مردمُ شناختی دل من
توی خون نشستی دل من
بی صدا شکستی دل من
زندگی رو باختی دل من
مردمُ شناختی دل من
ساکت و صبوری دل من
مثل بوفِ کوری دل من
زندگی رو باختی دل من
مردمُ شناختی دل من ….
سلام منم اومدم صبحتون بخیر![]()
غلامرضا من همیشه همین موقع ها میامسلام اول خوش اومدي دوم چرا دير اومدي
جدی خوبه که گرم شده ولی از برف فکر کنم خبری نباشه دیروز زهرا میگفت بوشهر بارونه اینجا هم که همون هوای بهارهچطورین خوبین ؟ سلامتین ؟ اینجا اینقدر گرم شده که حد نداره !!!
فکر کنم بازم بخواد برف شدید بیاد
باد خیلی گرم داره میاد !!!
شهر ما كه از ديروز غروب تا صبح بارون زد و هوا اينجا بهاري بهاريهچطورین خوبین ؟ سلامتین ؟ اینجا اینقدر گرم شده که حد نداره !!!
فکر کنم بازم بخواد برف شدید بیاد
باد خیلی گرم داره میاد !!!
بچه ها از روز یکشنبه بارون میاد کل ایران اونم شدید
اینجا که ستاد بحرانش از الان زده بیرون و دارن رودخونه ها رو بررسی میکنن
همش هم اطلاعیه میدن البته شبکه استانیش و به زبون ترکی !
نمیفهمم چی میگن !
شهر ما كه با يه بارون كل خيابان ها را آب گرفته
الان اينجا داره بارون مياد .
اصلا خودتو اذیت نکن تو هم مثل همه دانشجوهایی که از این استاد نمره گرفتن نمره میگیری هیچ نگرانی نداره![]()
لعنت خدا به هرچی استاد فسیل و بیسوادهلعنت خدا به استادی که بعد از 30 سال تدریس هنوز نتونسته یا جزوشو کامل کنه یا رفرنس درستی به دانشجوهاش بدهلعنت به این همه ادعالعنت به استادی که در رائه درس به دانشجوهاش خیانت بکنهلعنت به استادی که جای هیچگونه انتقادی نذاشته لعنت به درس فیزیولوژی (هنگ کردم دیگه)لعنت به استادی که 10 تا ورق به انگلیسی میده میگه خودتون بخونین ازش سوال میدم ( انگار اینجا آکسفورده ! )لعنت به استادی که فکر میکنه خوب درس میده اما بر عکسهلعنت به استادی که پدر همه ماهارودر آوردهلعنت به استادی که بعد از 1 هفته خوندن درسش هنوز ندونی چی خوندی ....لعنت به کسی که زیر مدرکشو مهر و امضا کردهلعنت به استادی که درسش تیتر نداره .... میاد سر کلاس و شروع میکنه ! حالا نمیدونی از چی داره میگه !اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اصلا خودتو اذیت نکن تو هم مثل همه دانشجوهایی که از این استاد نمره گرفتن نمره میگیری هیچ نگرانی نداره
لعنت به استاد عقده ای.. واسه 0.5 نمره فرستادم قاطی باقالی ها...
شیرین 2ترم عقب افتادم..
الهی خیر نبینی.... الهی سر پل صراط خفتت کنن..
![]()
لعنت خدا به هرچی استاد فسیل و بیسوادهلعنت خدا به استادی که بعد از 30 سال تدریس هنوز نتونسته یا جزوشو کامل کنه یا رفرنس درستی به دانشجوهاش بدهلعنت به این همه ادعالعنت به استادی که در رائه درس به دانشجوهاش خیانت بکنهلعنت به استادی که جای هیچگونه انتقادی نذاشته لعنت به درس فیزیولوژی (هنگ کردم دیگه)لعنت به استادی که 10 تا ورق به انگلیسی میده میگه خودتون بخونین ازش سوال میدم ( انگار اینجا آکسفورده ! )لعنت به استادی که فکر میکنه خوب درس میده اما بر عکسهلعنت به استادی که پدر همه ماهارودر آوردهلعنت به استادی که بعد از 1 هفته خوندن درسش هنوز ندونی چی خوندی ....لعنت به کسی که زیر مدرکشو مهر و امضا کردهلعنت به استادی که درسش تیتر نداره .... میاد سر کلاس و شروع میکنه ! حالا نمیدونی از چی داره میگه !اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
اووه اووه اوه اوه اوه
چه دل پری دارین بابا بیخیال برین التماس برا نمره تا نبرده تحویل اموزش بده بدو
سلام
واقعاً لعنت به هرچی استاد بیسواده
من که از دستشون حسابی کشیدم برای همین اصلاً دلم نمیخواد دوباره برم دانشگاه
حالا گریه نکن اینجوریاس دیگه
من گریه هامو کردم الان یک سال و نیمه که راحت شدم
پس من گریه میکنممممممم![]()
![]()
تورو خدا دعام کنین... من یا اینو میکشم یا خودموووووووووووووو
اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه
منم پی استاد بد به تنم خورده باور کن پژمان همین خصوصیلتی که گفتی رو داشت معلوم نبود چی درس میداد البته حشره شناسی بود سه واحد منم سر کلاس بلند شدم گفتم بیسواد دوزار حالیت نیست از کلاس اومدم بیرون مستقیم رفتم اموزش درسو حذف کردم یه جنگ اساسی سر حذف درس باهاش کردم بالاخره با یه جریان مفصلی درسو حذف کردم درسو تابستون غیر حضوری گرفتم پاس کردم با یکی دیگه ولی پشت سرش چیزی نگفتم