زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
هنوزم دارییییییییییییم...خوبشم دارییییییییییییم

3نخطه اون خیلیم خوشملههههههههه
طی بررسیهای موشکافانه و تحقیقات متحیرانه خودم به نتایج شگفت انگیزی دست یافتم که برای اینکه سایرین هم مستفیذ بشن و حظ کافی و وافی ببرن اعلام میکنم:
افشین خودش هفتا نقطه داره با اون سه تا که گذاشته بعدش میشه ده تا. پس این ده تا نقطهه همون افشینه!

Phyto

مدیر تالار
همتون کُپ کردین نه؟!! منظورم همون کَفه! من نابغه ام حالا حالاها مونده منو بشناسین!

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون افشین سه تا داره تو هم همون سه تا!
:redface:
طی بررسیهای موشکافانه و تحقیقات متحیرانه خودم به نتایج شگفت انگیزی دست یافتم که برای اینکه سایرین هم مستفیذ بشن و حظ کافی و وافی ببرن اعلام میکنم:
افشین خودش هفتا نقطه داره با اون سه تا که گذاشته بعدش میشه ده تا. پس این ده تا نقطهه همون افشینه!
:surprised:

این افشین نیست...برای اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه فرمایید!

با تشکر!

Phyto

مدیر تالار
من دیگه چشام داره قلمبه میزنه بیرون، برم تا از دست نرفتم!
فعلا بدرود... :gol:

.

soutedelan

عضو جدید
در افسانه ای هندی آمده است که مردی هر روز دو کوزه بزرگ آب را به دو انتهای یک چوب می بست ، چوب را روی شانه اش گذاشته و برای خانه اش آب می برد.یکی از کوزه ها کهنه و ترک کوچکی داشت ، هر بار که مرد آب به خانه می برد نصف آب کوزه می ریخت ، مرد دو سال تمام اینکار را می کرد.کوزه سالم مغرور بود که وظیفه ای را که برای آن خلق شده است به طور کامل انجام میدهد.
هر چند کوزه پیر می دانست که این ترک ناشی از سالها کار است.کوزه آنقدر شرمنده بود تا اینکه یک روز وقتی مرد هندی میخواست از چاه آب بردارد سخن گفت: از تو معذرت می خواهم تمام مدتی که از من استفاده کردی ، تنها از نصف حجم من استفاده کرده ایفقط نصف تشنگی کسانی که در خانه منتظرت بودند فرونشاندی ، مرد گفت وقتی بر میگردیم به دقت به مسیر نگاه کن،در راه بازگشت کوزه دید که در مسیر خودش چه گلها و گیاهان زیبایی روییده اند.مرد گفت می بینی که طبیعت در سمت تو چقدر زیباتر است؟
من همیشه می دانستم که تو ترک داری، تصمیم گرفتم از آن استفاده کنم، این طرف جاده بذر گل و سبزیجات پخش کردم و تو هر روز به آنها آب دادی، به خانه و بچه ها گلو کلم و کاهو داده ام ، اگر تو ترک نداشتی، چه طور می توانستی اینکار را بکنی؟:w11::w11::w11::love::love::w17::w17:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
در افسانه ای هندی آمده است که مردی هر روز دو کوزه بزرگ آب را به دو انتهای یک چوب می بست ، چوب را روی شانه اش گذاشته و برای خانه اش آب می برد.یکی از کوزه ها کهنه و ترک کوچکی داشت ، هر بار که مرد آب به خانه می برد نصف آب کوزه می ریخت ، مرد دو سال تمام اینکار را می کرد.کوزه سالم مغرور بود که وظیفه ای را که برای آن خلق شده است به طور کامل انجام میدهد.
هر چند کوزه پیر می دانست که این ترک ناشی از سالها کار است.کوزه آنقدر شرمنده بود تا اینکه یک روز وقتی مرد هندی میخواست از چاه آب بردارد سخن گفت: از تو معذرت می خواهم تمام مدتی که از من استفاده کردی ، تنها از نصف حجم من استفاده کرده ایفقط نصف تشنگی کسانی که در خانه منتظرت بودند فرونشاندی ، مرد گفت وقتی بر میگردیم به دقت به مسیر نگاه کن،در راه بازگشت کوزه دید که در مسیر خودش چه گلها و گیاهان زیبایی روییده اند.مرد گفت می بینی که طبیعت در سمت تو چقدر زیباتر است؟
من همیشه می دانستم که تو ترک داری، تصمیم گرفتم از آن استفاده کنم، این طرف جاده بذر گل و سبزیجات پخش کردم و تو هر روز به آنها آب دادی، به خانه و بچه ها گلو کلم و کاهو داده ام ، اگر تو ترک نداشتی، چه طور می توانستی اینکار را بکنی؟:w11::w11::w11::love::love::w17::w17:
آخجون سلام دوست جدید!!!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی نمی خاد بیاد منم برما!!!!! جوهرخان؟؟؟ آقا محمدرضا؟؟؟؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به روی ماهت!!!! پسرم!!!! :gol::Dچرا اینجا اینجوری شده؟؟؟؟ چرا نیستن!!!!!! حوصله م سر رفت!!!!:cry::wallbash: هی رفتم این ور و اونور تشکر خرج کردم!!!!!!!:w00:

اگه همه تشکراتو به من میدادی اونوقت صد نفر دورت جمع می کردم
:cool::cool::cool::cool:

خوب چه می کنی واسه کنکور ارشد می خونی؟

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه همه تشکراتو به من میدادی اونوقت صد نفر دورت جمع می کردم
:cool::cool::cool::cool:

گرو کشی می کنی؟؟؟!!!!!!!!:w00:

خوب چه می کنی واسه کنکور ارشد می خونی؟

ببببببببببببله!!!! از روزی شش ساعت ارتقا دادم به روزی نیم ساعت!!!! انقدر کافیه مگه نه؟؟؟:D

soutedelan

عضو جدید
:w04::w19:
ببببببببببببله!!!! از روزی شش ساعت ارتقا دادم به روزی نیم ساعت!!!! انقدر کافیه مگه نه؟؟؟:D
یعنی کسی هست که واقعاً دل و حوصله ی کنکور ارشد رو داره من که یک کلکسیون از جزوات ارشد بیماری و حشره رو داشتم همه رو بردم دفتر علمی انجمن دانشکده مون:question::book::book::w10:
آخه با این همه کاری که رو سرم ریخته کی وقت ارشد و داره!!!!!!!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی کسی هست که واقعاً دل و حوصله ی کنکور ارشد رو داره من که یک کلکسیون از جزوات ارشد بیماری و حشره رو داشتم همه رو بردم دفتر علمی انجمن دانشکده مون:question::book::book::w10:

واقها شما پر تلاشی
مامان یاد بگیر

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نرگس خانوم :gol:

مطمئنی که نرگسه؟؟؟!!!!!!!:w02:

خوبم مرسی شماچطوری :love:
منم خوبم!!!!! فائزه هم هستم!!!!!! قابل توجه جوهر خان!!!!!:w00:

آی گفتی!!!!!! یعنی گل گفتی!!!!!!:redface:21 جزوه جمع کردم دورم نمی دونم کدوم رو بخونم!!!!!:wallbash:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا