کو؟ کی؟ چی؟ کجا؟ آدرسشو بده منم ببینم.آره...یهو اینو دیدم گفتم بذار تاپیک بزنم...کلی عکس دارم میخوام تو تالار عکس بذارم...نمیشه!![]()
کو؟ کی؟ چی؟ کجا؟ آدرسشو بده منم ببینم.آره...یهو اینو دیدم گفتم بذار تاپیک بزنم...کلی عکس دارم میخوام تو تالار عکس بذارم...نمیشه!![]()
آره دیگه حالا وقتی اومدم اون ورا یا اومدی این ورا محقق میشه.مخلصیم آق محمد، فاطمه هم خوبه، به قول معروف دس بوسه (البته فقط به قول معروف!)
ایناهاش! http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2247212#post2247212کو؟ کی؟ چی؟ کجا؟ آدرسشو بده منم ببینم.
ببینیم و تعریف کنیم!من رفتم...
خوب آق رضا از خودت بگو ببینم چیکارا می کنیببینیم و تعریف کنیم!
دعا به جون شما، شب تا صبح! چرا دماغم این شکلی شد؟!خوب آق رضا از خودت بگو ببینم چیکارا می کنی
مگه تو زن و بچه نداری
دعا به جون شما، شب تا صبح! چرا دماغم این شکلی شد؟!![]()
چه ربطی به زن و بچه داره؟ مشغولم به کسب روزی حلال. کارم با کامپیوتره (طراحی گرافیک کامپیوتری) البته فعلا تا موقعی که انسکتاریوم تعطیله
دعا به جون شما، شب تا صبح! چرا دماغم این شکلی شد؟!![]()
چه ربطی به زن و بچه داره؟ مشغولم به کسب روزی حلال. کارم با کامپیوتره (طراحی گرافیک کامپیوتری) البته فعلا تا موقعی که انسکتاریوم تعطیله
كسي نيست
من رفتم
خداحافظ
![]()
سلام دوستان عزیز من اومدم دلم برای همتون تنگ شده.![]()
شیرین جان هستی یا رفتی؟اي بابا
من رفتم
چشام درست میبینه؟ حمیدرضا خودتی؟
چاکریم گل پسر، چه عجب راه گم کردی... مشتاق دیداراره خودمم. خوبی رضا جان؟
به به حمیدرضا چطوری کارو بار چطوره خوش اومدیسلام دوستان عزیز من اومدم دلم برای همتون تنگ شده.![]()
سلام گلرخ خانوم خوبی شما کمتر افتخار میدینسلام رفقاخوبید؟
ترجیح میدم...امضای شما منو به یاد یکی از شعرهای های شاملو با همین مضمون می اندازه :
هرگز کسی چنین فجیع به کشتن خویش نپرداخته که من به زندگی پرداخته ام!!!!
حمید رضااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوستان عزیز من اومدم دلم برای همتون تنگ شده.![]()
...
....
.....
.......
........
.........
..........
در این ها نشانه هایی است برای آنان که پند گیرند !