ستاره جمله کم داشتی این امضا رو گذاشتی؟؟؟واسه کدو،گل کلم،کلم پیچ .........................
ستاره جمله کم داشتی این امضا رو گذاشتی؟؟؟واسه کدو،گل کلم،کلم پیچ .........................
واسه....... ، شایدم واسه خودم......، واسه دو سال پیش ..... واسه 5 روز پیش...... واسه امروز صبح.......... واسه.......... نمی دونم.
مهم اینه که تکراری نباشه که نیستستاره جمله کم داشتی این امضا رو گذاشتی؟؟؟
.................................................................................................قرار نیس این روزا یا ادما یا... همیشگی باشن
زندگی همیشه همینه
حسرت روزای گذشته
البته نه واسه همه!
همین که دلت تنگ شه واسشون خوبه
نیازی نیس گریه کنی
----
دو کلمه از زبون.. .....قرار نیس این روزا یا ادما یا... همیشگی باشن
زندگی همیشه همینه
حسرت روزای گذشته
البته نه واسه همه!
همین که دلت تنگ شه واسشون خوبه
نیازی نیس گریه کنی
----
مماختو پاک کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................................................................................
شاید.........دو کلمه از زبون.. .....
نه بابا وحید خودتی پست طویل گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باورنمیکنم این تو خود تویی ..................
دو کلمه از زبون.. .....
نه بابا وحید خودتی پست طویل گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باورنمیکنم این تو خود تویی ..................
کی گفته من همش باهاشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پست طولانی گذاشتن افتخار داره که میگی نه بابا...!؟
----
تو که همیشه باهاشی
این حرفا رو باید بهش بزنی
نه من
البته سعی کن زیاد لوسش نکنی![]()
اینکه می گی همیشه باهامه .... غیر ازهمیشه هر زمان دیگه ای که بگی پیداش میشه بی معرفت!!!!!پست طولانی گذاشتن افتخار داره که میگی نه بابا...!؟
----
تو که همیشه باهاشی
نه من
بی معرفت منم یا..................................اینکه می گی همیشه باهامه .... غیر ازهمیشه هر زمان دیگه ای که بگی پیداش میشه بی معرفت!!!!!
نظرت در مورد امضام چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پست طولانی گذاشتن افتخار داره که میگی نه بابا...!؟
----
تو که همیشه باهاشی
نه من
کی گفته من همش باهاشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه می گی همیشه باهامه .... غیر ازهمیشه هر زمان دیگه ای که بگی پیداش میشه بی معرفت!!!!!
معرفت درّ گرانیست..... به هر کس ندهندش بی معرفت.بی معرفت منم یا..................................
اکه هی............
نظرت در مورد امضام چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما کی گفتیم فائزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خودتون!
اینکه خیلی خوبه
تنهات میزاره عادت کنی!
به تنهایی عادت کنم؟!!!خودتون!
اینکه خیلی خوبه
تنهات میزاره عادت کنی!
وحید نظرت در مورد عکس آواتارم چیه؟خوبه/
بی معرفت منم یا..................................
اکه هی............
معرفت درّ گرانیست..... به هر کس ندهندش بی معرفت.
کی دور و برت شلوغ بوده؟؟؟به تنهایی عادت کنم؟!!!
به شلوغی عادت نکردم..... با اینکه اکثر اوقات دور ورم شلوغه..........
فائزه تو بگو ببینم باغ کجاس بعد بگو من تو باغم یا نه...............می بینی وحید؟؟؟ کلاً تو باغ نیست!!!
به خیلی چیزا کار ندارمبه چه چیزهایی که اهمیت نمیدین شما دوتا ...!
واسه من که تنهایی رو ترجیح میدم تو یکی باشی دنیا شلوغه!!!!کی دور و برت شلوغ بوده؟؟؟
خودت با شیطنت(البته مثبت) و آهنگ محیطترو می شلوخی...................
معلومه شیطنتای کی خیلی ها رو کچل کردهواسه من که تنهایی رو ترجیح میدم تو یکی باشی دنیا شلوغه!!!!
منم همینطور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وحید یه سوال: مثلاً به چی خیلی اهمیت دادم؟؟؟
به من تو دانشگاه می گن کچل، خانم درس خون شده!!!معلومه شیطنتای کی خیلی ها رو کچل کرده
من که بنده خدا فقط درس می خونم و شیطنتم بلد نیستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!