زندگی را دریابیم

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این حرفو قبول ندارم چون از اون ورشم هست!!!

در واقع من میگم به اونام ظلم شده!

ببين همه ادما همشون هم غم و غصه دارن هم شادي
غم و غصه ها تموم ميشه همون طور كه شادي ها تموم ميشه
زندگي ادامه داره دوست من
پس بساز زندگيتو
چرا انقدر نااميد؟ چرا نالان؟
به كي ظلم شده؟ به اونايي كه ارزوي بدترين تو را دارن؟
ما ادما قدر داشته هامونو نميدونيم و فقط غصه نداشته هامونو ميخوريم
حتما بايد از دست بديم تا بفهميم چيزايي ديگه اي هم تو زندگيمون هست؟

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببين همه ادما همشون هم غم و غصه دارن هم شادي
غم و غصه ها تموم ميشه همون طور كه شادي ها تموم ميشه
زندگي ادامه داره دوست من
پس بساز زندگيتو
چرا انقدر نااميد؟ چرا نالان؟
به كي ظلم شده؟ به اونايي كه ارزوي بدترين تو را دارن؟
ما ادما قدر داشته هامونو نميدونيم و فقط غصه نداشته هامونو ميخوريم
حتما بايد از دست بديم تا بفهميم چيزايي ديگه اي هم تو زندگيمون هست؟

غمو غصه رو که گفتم 90 به 10 برا بعضیا! و برعکسش برا بعضیای دیگست!
ما هم این وسطاییم! در واقع مشکلم همینه! به نظر من نه دلیلی برا گلایه گذاری دازیم نه شکر گذاری!

به نظر من درسته خیلی چیزا داریم اما دقیقا تمام چیزایی که میخواستیمو ازمون گرفتن! حاظر بودیم خیلی از این چیزایی که داریمو بدیم تا فقط یکی از اون چیزایی که میخوایمو داشته باشیم! چیزایی که میدونیم با تلاشم بدست نمیان!

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
غمو غصه رو که گفتم 90 به 10 برا بعضیا! و برعکسش برا بعضیای دیگست!
ما هم این وسطاییم! در واقع مشکلم همینه! به نظر من نه دلیلی برا گلایه گذاری دازیم نه شکر گذاری!

به نظر من درسته خیلی چیزا داریم اما دقیقا تمام چیزایی که میخواستیمو ازمون گرفتن! حاظر بودیم خیلی از این چیزایی که داریمو بدیم تا فقط یکی از اون چیزایی که میخوایمو داشته باشیم! چیزایی که میدونیم با تلاشم بدست نمیان!

نه درصدت درست نيست ...... بگم چرا؟ چون ما بيشتر اون قسمتاي تلخ زندگيمونو يادمون هست خوبيهارو زود فراموش ميكنيم و غمارو بزرگ ميكنيم و فراموش كردنش واسمون سخت ميشه
خوب خيلي خوبه كه اون وسطايي......... اين يعني تعادل بين همه چي....... چرا گلايه دوست من شاكر باش.......
اره قبول دارم خيلي چيزارو ما ميخواستيم و ازمون گرفتن........ به هر طريقي از دست داديم
حتي دليلشو هم نميدونيم........ ولي هرگز نخواه و ارزو نكن اون چيزايي كه داري را بدي تا به خواسته ات برسي
حاضري سلامتيتو بدي تا به خواسته دلت برسي؟ حاضري خانوادتو بدي؟ حاضري ابروتو بدي؟ حاضري اعتماد خانوادتو از دست بدي؟ چي ميخواي از خدا كه انقدر نالاني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون روزي كه خدا بهت داد شكر كردي؟‌سپاس گفتي؟ كه حالا ناراحتي به از دست دادنش........ مالك واقعي هستي خداست اوست كه داده و اوست كه ميگيره
يه روزي منم همينو ميگفتم كه خدايا چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا من؟ مگه من چي ميخواستم؟
ولي حالا ميفهمم چرا نه....... حالا ميفهمم كه ديگه ديره......... كه حالا ميفهمم دليل مخالفت خدارو

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا جایی که یادمه هروقت شکر کردم از اون نعمت محروم شدم!....این حرفات یعنی اینکه ما تحت جبر خدا داریم زندگی میکنیم چون هر کار بخواد داره میکنه دیگه بدون اینکه اراده ما تاثیری داشته باشه!
باید بگم من الان فقط میدونم خدایی هست اما این صفاتی که بهش نسبت میدن که مثلا عادل یا ... هستشو قبول ندارم. چون من تا حالا هیچ جا این عدالتو ندیدم!

mina_p

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تا جایی که یادمه هروقت شکر کردم از اون نعمت محروم شدم!....این حرفات یعنی اینکه ما تحت جبر خدا داریم زندگی میکنیم چون هر کار بخواد داره میکنه دیگه بدون اینکه اراده ما تاثیری داشته باشه!
باید بگم من الان فقط میدونم خدایی هست اما این صفاتی که بهش نسبت میدن که مثلا عادل یا ... هستشو قبول ندارم. چون من تا حالا هیچ جا این عدالتو ندیدم!

اوه نه اين حرفو نزن....... يعني تو هيچ كاري به خواست خودت انجام ندادي؟
ببين تو ميگي اگر من ادمم و اختيار دارم مثلا فلاني را ميخوام خوب اونم آدمه اونم اختيار داره ايا ميخواد تورو؟؟؟؟ خيلي كلي داري حرف ميزني و همه چي را باهم قاطي ميكني.......
عدالت از نظر تو چيه؟
هيچ وقت نشده كارت يه جايي گير بيوفته زير لب زمزمه كني خداياااااااااا
هيچ وقت نشده خدا جوابتو بده؟
داري ناسپاسي ميكني........
ما همه چي را نميتونيم تصاحب كنيم.........

فكر كن پدر شدي و يه بچه كوچك داري بهانه ميگيره كه بابا اگه دوستم داري هرچي بگم واسم بخر
تو هم ميگي باشه بابايي معلومه كه دوستت دارم بگو چي ميخواي؟
برميگرده ميگه من يه چاقوي گنده ميخوام
واسش ميخري؟ نميترسي به خودش يا كسي اسيب بزنه؟ معلومه كه نميخري........ حتي اگه گريه كنه حتي اگه بگه ازت متنفرم ....... نميخري
شايد اگه سماجت كرد و زبون خوش سرش نشد يه چك كوچيك هم بهش بزني........ سالها بعد بچه ات ميفهمه چرا نخريدي

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرف من الان خواستن یه نفر و نرسیدن به اون نیست.
من میگم این پدره درسته برا یکی از بچه هاش چاقو رو نمیخره تا ازش محافظت کنه اما از اون طرف نه تنها برا یکی دیگه بچش میخره بلکه راه استفاده درست ازش رو هم یادش میده که باعث مفید بودن اون چاقو برا بچش میشه.
من تو زندگیم چیزی ندیدم که خلاف این نظر رو ثابت کنه.
میتونی یه چیز نشون بدی که تو دنیا عدالت در موردش برقراره؟!
مثلا چرا یه نفر از بدو تولد باید به نون شبش محتاج باشه بدون اینکه هیچ راه عملی برا رها شدن از این وضع جلو پاش باشه! اختیار این ادم هیچ تاثیری تو تعیین کلیت سرنوشتش نداره.

یا حتی خورشیدم به همه یکسان نمی تابه و بستگی داره خدا چجور دوست داشته تو ازش بهره مند شی نه چیزی که احتمالا خودت انتخاب میکردی!