زنان مخلوقات پیچیده خداوند

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنان مخلوقات پیچیده خداوند یادمه از دایی و پدرم پرسیدم نظرتون راجع به خانم ها چیه هردشون گفتن موجودات فضایی که معلوم نیست مال کدوم سیاره اند:biggrin::biggrin::D:D:smile::smile:
اگر او را ببوسید شما یک آقا نیستید اگر اورا نبوسید شما اصلا مرد نیستید:surprised:
اگر از او تعریف کنید فکر میکند دروغ میگوییداگر از او تعریف نکنید پس ما برای چی خوبید؟:eek:
اگر همیشه با او موافق باشید شما یک زن ذلیل هستید اگر موافق نباشید شما او را درک نمیکنید:eek:
اگر او را زیاد ملاقات کنید شما خیل عجول هستیداگر او را زیاد ملاقات نکنید اوشما را به بی وفایی و خیانت متهم میکند :surprised:
خودم اعتراف میکنم تاپیک خیل مسخره ای بود :biggrin::biggrin:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

خودم اعتراف میکنم تاپیک خیل مسخره ای بود :biggrin::biggrin:

با سلام
اتفاقا به نظر من اصلا مسخره نیست. من مخالف دخترا نیستم ولی دقت کردم اکثر دخترا واقعا اینجوری برخورد میکنن یعنی واقعا یه چنین عملکردی دارن در قبال اینجور مسائل. حالا خودتون قضاوت کنید ببینید درست میگم یا اشتباه...

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
اتفاقا به نظر من اصلا مسخره نیست. من مخالف دخترا نیستم ولی دقت کردم اکثر دخترا واقعا اینجوری برخورد میکنن یعنی واقعا یه چنین عملکردی دارن در قبال اینجور مسائل. حالا خودتون قضاوت کنید ببینید درست میگم یا اشتباه...
متعادل باشید تا این مشکلات پیش نیاد:cool:
شما تو هیچ کارتون تعادل ندارید و باعث میشید که خانوم ها هم اینجوری بر خورد کنن

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
یعنی قبلا همه ی این کارها رو انجام دادی بهت نمیاد زن و بچه داشته باشی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌ههههههههههه

hammerzan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از كار زنان سر در نمى آورم! احساس درونى شان چيست ؟چگونه مى توان زنان را خوشحال كرد؟ اکه کسی میدونه بگه!

من از كار زنان سر در نمى آورم! احساس درونى شان چيست ؟چگونه مى توان زنان را خوشحال كرد؟ اکه کسی میدونه بگه!

:mad:http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=94854