یک محقق طب اسلامی می گوید: مصرف آب سیب و آب به، قوت بدنی زنان باردار را افزایش میدهد. سید محمدابراهیم ابراهیمی اظهار داشت: مصرف آب سیب و آب “به” در طول بارداری برای مادران باردار مفید است چرا که به قوت بدنشان افزوده میشود. وی گفت: زنان باردار باید از خود مراقبت کنند که سرما نخورند چرا که سرفه و عطسه بیش از حد میتواند موجب سقط جنین شود. این پزشک عمومی اضافه کرد: زنان باردار از حمامهای طولانی پرهیز کنند زیرا گرمای حمام میتواند برایشان ضرر داشته باشد. ابراهیمی افزود: این زنان برای رفع یبوست در طول بارداری میتوانند از گل قند، خاکشیر و ترنجبین استفاده کنند همچنین مصرف مواد غذایی ملینی مانند آلو و انجیر برای آنها مفید است. وی ادامه داد: مصرف گل ختمی و برخی از داروهای گیاهی در دوران بارداری به سقط جنین میانجامد. طبق گفته ابوعلی سینا هر ماده غذایی که موجب افزایش ادرار و مدفوع شود میتواند موجب سقط جنین شود همچنین مصرف مواد غذایی قاعدهآور نیز میتواند موجب سقط جنین شود. کرفس یکی از مواد غذایی است که موجب افزایش ادرار میشود و زنانی که ریسک بالا در بروز سقط جنین دارند از مصرف این ماده غذایی باید پرهیز کنند. |