من دیگه چشم هام باز نمیمونه..میرم صبح میام...برو بچ شیفت شب خداقوت
شب خوش
برو عزیزم شب خوش
من دیگه چشم هام باز نمیمونه..میرم صبح میام...برو بچ شیفت شب خداقوت
شب خوش
ایا میدانستید زبان اصفهانیا مختصرترین زبان دنیاست?... مثلا در آن معادل جمله ی "میری سریع این کارو انجام میدی و زود برمیگردی" یک کلمه است "اومدیا"!!!!000000000000000000000000000000000000000000000همه اصفهونی گلن!اینا حرفس که دراومدس!
گفتم ک... تا عصر فکر میکردم یکشنبس نگو 4 شنبس فرداجاااا مووووندم((((((الانم خوابم میاد :|
فک کنم 4 اس!
دادا بدس خوووواگه الان 1 شنبه بود من رتبم 1 میشد حالا ک برنامم بهم خورده دگ 1 نمیشم :|
این 2 تا کجاااااااااا در رفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نفس کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش...من هم که رتبه 99 رو میخام ، چون دوس ندارم سه رقمی بشه!باران هم رتبه 1 و الهام هم 200 تا 300.بچه ها شما چطور؟امروزه همه تپش گوش می دن شما چطور؟تو خودت نمره بیستی تو مثه ...........پوزش می طلبم!
آره ب خدا خخخخ
نخیییر تو همین امسااال قبول میشی بگوووو خب!!!
عزیزم 1 میشه...فواره تاثیرش خیلی بیشتر...اگه استفاده کنی 19% تنها گرما به داخل نفوذ میکنه...اگه 3 اینچ آب باشه فکر کنم 26% اگه 2 اینچ آب باشه 43% به داخل نفوذ میکنه...منبع هم تنظیم ساسان مرادی...البته درصد ها رو 100% مطمئن نیستم چون کتاب کتابخونه...
اختیار دارین ولی فک نکنم به نزدیکیا 90 هم برسم.این 2 تا کجاااااااااا در رفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نفس کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش...
![]()
ولی خارج از شوخی مهندس عارف و مهندس الهام و مهندس باران از تک رقمی های تایپیک مونن..مطمئن باشین.![]()
اين هفته براي من خيلي بد بود...
داييم عمل كرده حالش اصلا خوب نيست.
ديشب هم مادر بزركم فوت كرد...
شانس كه ندارم.
اميدوارم اين روز اخرو خوب بخونيد![]()
خدارحمتشون کنه.ایشالله تو هم خوب می دی.تو که از رتبه های برتری .اين هفته براي من خيلي بد بود...
شانس كه ندارم.
بيشتر ناراحتم كه نتونستم برم شهرستان. تهران تنها تو خونه نشستم. روز كنكور هم بايد تنها بيدار شمو تنها برم سر جلسه. اي خدا..................خدا بیامرزه........خدایی خیلی ناراحت شدم...................
ولی سعی کن این دو روزه یکمی آرامشت رو بدست بیاری و این اتفاقات تو زندگی همیشه هست و مشییت الهی.....کارییش نمیشه کرد
انشالله حال داییت زودتر خوب میشه
آرامشت رو بدست بیار انشالله امسال جز 2 رقمی ها هستی
سلام به همه دوستان گلم
فکر کنم 8ماهی میشه اینجا با شما روزهای خوبی داشتم و خیلی چیزا یاد گرفتم و خدایی خیلی ها کمکم کردن......تک تک اسم نمیبرم چون حواس پرتم و اگه یکی یادم بره نیمخوام ازم دلخور بشه.....فقط بدونید تک تکتون تو یادمید و واسه همتون دعا میکنم که به بهترینها برسید و انشالله بترکونید تو کنکورو خبرهای خوبی ازتون بشنوم
ما هم دیگه کم کم داریم کرکره رو میکشیم پایین انشالله فردا بریم ببینیم چی میشه................اگه دوست داشتید و لایق دونستید ما رو هم دعا کنید
به امید روزهای خوب خوب خوب![]()
موفق باشی علی جان...ایشالا حتما به چیزی که میخوای میرسی...
ممنونم هانی جان.......انشالله تو هم امسال نتیجه عالی میگیری......من مطمئنم ........اسکیست هم ماشالله خوبه......دانشگاه تهران یا بهشتی انشالله
همین طور همه بچه ها امیدوارم بهترین دانشگاههای ایران که دوست دارن قبول شن
تشکرا چرا باز رفت..............ای بابا
الهام کو خخخخخخخخخخخ![]()
باران طلایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کالاتراواخخخخخخخخخخخ![]()
ندا...........![]()
عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ابرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
پویان خان خخخخخخخخخخخخخخخخ![]()
معمار ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهسا) حاضر![]()
![]()
و در نهایت نفیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه؟![]()
در نهایت به این نتیجه رسیدم که هیشکی منو دوست نداره :'(
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
اين هفته براي من خيلي بد بود...
شانس كه ندارم.
در نهایت به این نتیجه رسیدم که هیشکی منو دوست نداره :'(
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
الهام کو خخخخخخخخخخخ![]()
باران طلایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کالاتراواخخخخخخخخخخخ![]()
ندا...........![]()
عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ابرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
پویان خان خخخخخخخخخخخخخخخخ![]()
معمار ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
و در نهایت نفیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه؟![]()