زلزله ژاپن

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. نظرتونه در مورد زلزله ژاپن بگين.... در مورد نظرات بعضي آمريكاييها در مورد اين رويداد تو فيس بوك چه نظري دارين؟ كسي هست كه خوشحال شده باشه از اين اتفاق؟چرا؟

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من كه واقعاً ناراحت شدم. اميدوارم كه هر چه سريعتر به حالت اوليه و زندگي عاديشون برگردن

پيرمرد فروم

عضو جدید
سلام. نظرتونه در مورد زلزله ژاپن بگين.... در مورد نظرات بعضي آمريكاييها در مورد اين رويداد تو فيس بوك چه نظري دارين؟ كسي هست كه خوشحال شده باشه از اين اتفاق؟چرا؟
سلام
خوشحال شده باشيم ؟! :eek: :surprised:
خوشحال بشيم كه آدماي يك كشور كشته شدن ؟!
اين چه حرفيه !
همون روز اول تا فهميدم انگار بستگان خودم اونجان (كل اون كشور)
انسانيتمون كجا رفته!

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خوشحال شده باشيم ؟! :eek: :surprised:
خوشحال بشيم كه آدماي يك كشور كشته شدن ؟!
اين چه حرفيه !
همون روز اول تا فهميدم انگار بستگان خودم اونجان (كل اون كشور)
انسانيتمون كجا رفته!

ممنون. گفتم شايد باشه كسي كه خوشحال شده باشه

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه خبرگزاریهای ایرانی عادتشونه که از بین 128000 پیغمبر جرجیسو بچسبن ! با این کارشون هم میخوان مثلا آمریکا و آمریکاییها رو جنایتکار نشون بدن و کلی هم از سقوط اخلاقی اونا قلم فرسایی کنن اینکه چند نفر تو فیس بوک از ژاپنیها متنفر باشن اونم بخاطر سال 1941 تو پرل هاربر ، دلیلی برای اینکه کل مردم آمریکا در حال پایکوبی و جشن هستند نیست .

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه خبرگزاریهای ایرانی عادتشونه که از بین 128000 پیغمبر جرجیسو بچسبن ! با این کارشون هم میخوان مثلا آمریکا و آمریکاییها رو جنایتکار نشون بدن و کلی هم از سقوط اخلاقی اونا قلم فرسایی کنن اینکه چند نفر تو فیس بوک از ژاپنیها متنفر باشن اونم بخاطر سال 1941 تو پرل هاربر ، دلیلی برای اینکه کل مردم آمریکا در حال پایکوبی و جشن هستند نیست .

بابا بحثه سياسيش نكن. رو اين بعضي تاكيد داشتم. من كي گفتم همه آمريكاييها اينجورين. ميگم تو اين دنيا اين جور آدمايي هم هستن. حالا اگه شما نمونه ديگري از غير آمريكا سراغ دارين، بفرمايين.
تاكيد روي فراموش شدن اصول انساني در بين بعضي افراد هستش.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلن زلزله ژاپن مشکوکه

و سوالم اینجاست: چرا ژاپن درخواست کمک نکرد؟
چطور 400 کیلومتر خالی از سکنه بود، حتا یه حیوون هم نبود
چطور در این اتفاق، این تعداد کم کشته شدند؟

( من که متاثر شدم از این اتفاق و امیدوارم بزودی به حالت اولیه برگردند، ولی خیلیا از این موضوع خوشحالند، توی ایران خودمون کم نداریم )

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بحثه سياسيش نكن. رو اين بعضي تاكيد داشتم. من كي گفتم همه آمريكاييها اينجورين. ميگم تو اين دنيا اين جور آدمايي هم هستن. حالا اگه شما نمونه ديگري از غير آمريكا سراغ دارين، بفرمايين.
تاكيد روي فراموش شدن اصول انساني در بين بعضي افراد هستش.
من این خبرو قبلا خونده بودم و منظورم شما نبودید میتونید خودتون در مورد خبر و نتیجه گیریهایی که توش شده و اینکه از برخورد یه عده در مورد کل یه کشور نتیجه گرفته قضاوت کنید . کلا هیچ انسان سالمی امکان نداره از این جور چیزا خوشحال بشه مگه افراد نا آگاهی که تحت تاثیر تبلیغات شدید قرار بگیرن .

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلن زلزله ژاپن مشکوکه

و سوالم اینجاست: چرا ژاپن درخواست کمک نکرد؟
چطور 400 کیلومتر خالی از سکنه بود، حتا یه حیوون هم نبود
چطور در این اتفاق، این تعداد کم کشته شدند؟

( من که متاثر شدم از این اتفاق و امیدوارم بزودی به حالت اولیه برگردند، ولی خیلیا از این موضوع خوشحالند، توی ایران خودمون کم نداریم )

ميتوني بيشتر توضيح بدي كجاش مشكوكه؟ زلزلم مگه ميتونه مشكوك باشه؟

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز
be kasi soodi nareside ke khoshhal beshe !
vaghean japania heif boodan ke ye hamchin balaei sareshoon biad !
modire mohtaram az tarze type kardanam irad nagirin ! nemitoonam farsi type konam !

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
vaghean japania heif boodan ke ye hamchin balaei sareshoon biad !
HTML:
اين حرف رو واقعاً قبول دارم. تعجبم از خوشحالي بعضيا هم بخاطر همين مسئله بود....

بالا