زردی من از تو، سرخی تو از من

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم آقا علیرضا تاپیک نمیزنی وقتی میزنی خوبشو میزنیا;):gol:
جالب بود به نظرم اگه این جشن و مدرنش نمیکردن و بمب و توپ و تانک رو واردش نمیکردن:cry: و به همون روش سنتیش برگزار میشد هم یه محفل شادی و سرور الانم میشد برگزار بشه هم جلوشو نمیگرفتن.

alismartset

کاربر بیش فعال
ممنون واسه تاپیک مفیدتون:gol::gol:
جالب بود;)
خواهش میکنم:gol::gol:
ممنون که سر زدین;)

خونه بودم
از روی شمع پریدم
چه جالب:D;)
حالا شمعه خاموش نشده؟!:دی

این ایرانیها قدیما همش در حال جشن گرفتن بودن :surprised:
بله دیگه...نمیدونم این منکرات اون موقع کجا بوده وسط پارتی بیاد بزنه تو پرشون!!!:D
ممنونم آقا علیرضا تاپیک نمیزنی وقتی میزنی خوبشو میزنیا;):gol:
جالب بود به نظرم اگه این جشن و مدرنش نمیکردن و بمب و توپ و تانک رو واردش نمیکردن:cry: و به همون روش سنتیش برگزار میشد هم یه محفل شادی و سرور الانم میشد برگزار بشه هم جلوشو نمیگرفتن.
دیگه اینقدر خجالت نده آرانوس جان:redface:;):gol:
آره واقعا کاش این جشن و به مردم آزاری تبدیل نمیکردن و البته اگه اون موقع هم باز به یه جای دیگش گیر نمیدادن!!:D

ممنون
استفاده کردم...
خواهش میکنم;):gol:

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون که سر زدین;)

چه جالب:D;)
حالا شمعه خاموش نشده؟!:دی

بله دیگه...نمیدونم این منکرات اون موقع کجا بوده وسط پارتی بیاد بزنه تو پرشون!!!:D

دیگه اینقدر خجالت نده آرانوس جان:redface:;):gol:
آره واقعا کاش این جشن و به مردم آزاری تبدیل نمیکردن و البته اگه اون موقع هم باز به یه جای دیگش گیر نمیدادن!!:D

خواهش میکنم;):gol:
آخییییییییی تو که خجالتی نبودی!!!!!!!!!

vajihe_Arch

عضو جدید
مگه تو از این تاپیک ها ی آموزنده هم بلدی؟:biggrin:فک کردم فقط بلدی تو میتینگ ها اذیت کنی!!!;)

جالب بود .مرسی:gol:

alismartset

کاربر بیش فعال
آخییییییییی تو که خجالتی نبودی!!!!!!!!!
بده روزگاره دیگه آدم و گمراه میکنه:redface:
ممنون که سر زدین;)
:gol::gol:
خواهش میشود;)
:gol::gol:
مگه تو از این تاپیک ها ی آموزنده هم بلدی؟:biggrin:فک کردم فقط بلدی تو میتینگ ها اذیت کنی!!!;)

جالب بود .مرسی:gol:
البته از تو انتظار هم نمیره بتونی همه ی ابعاد وجودیه منو درک کنی:Dدر ضمن همه شاهدن تا کنون تو میتینگ ها اذیت و آزار بنده حتی به یک مورچه هم نرسیده:whistle:

اما به هر حال ممنون که سر زدی;):gol: