ممنون نظر لطفته .....قرار شد ضد حال نزنیدخاک بر سرش...
چندش....
ولی خالی بندیه ها
خب آخه نفرین کردیممنون نظر لطفته .....قرار شد ضد حال نزنید
راست میگه خوب.........جون من بذار این تاپیک بدون حاشیه باشهحالا چرا جبهه گیری میکنیدخوبه نگفته شما ها زبون درازترین ادم دنیا هستید
از لبش تا نکش 7 سانت مابقی داخل تشریف دارن
بله شکرتخدایا شکرت !
آره من چشمم خیلی شوره .......یه وقت میگیره اونوقت میمونی رو دست خانوادت.......ممنون جیگر خیلی باحالیوای چه افتخاری
بیا علی اقا اینم نظر یه موقع نفرینت نگیره ما کچل شیم![]()
یه جوری میشه دیگه ........دیگه زیاد چیزش نکن خواهراین زبون رو کجا جا میده آخه...
تو دهنش جا میشه؟
طفلکی...
این زنه یا شتر یا زرّافه؟واینک زبان درازترین دختر دنیا.........البته ما هم تو این باشگاه دخترایی داریم که طول زبونشون 70 سانته........چه میشود کرد؟ نظر.....
![]()
در ضمن هرکی بگه تکراریه نفله میشه......شوخیم ندارم
حاجی هر کدومو دوست داشته باشی کادو کنم ببر اصلا تعارف نکناین زنه یا شتر یا زرّافه؟![]()
نه حاجی.بمونه واسه خودت!حاجی هر کدومو دوست داشته باشی کادو کنم ببر اصلا تعارف نکن![]()
واقعا تو این باشگاه ضدحالتر از تو هیچ دختری پیدا نمیشه.........دست مریزاد
حاجی منو پسند نکردن ....گفتن برو یه خوشتیپو بیار منم شماره تو رو دادمنه حاجی.بمونه واسه خودت!![]()
یکی بیاد اینو ترجمه کنهfile:///C:/Documents%20and%20Settings/edt/My%20Documents/ئ_files/image001.jpg
اینم ایضاfile:///C:/Documents%20and%20Settings/edt/My%20Documents/Doc1ااا_files/image001.jpg
معنيش خيلي سادستاینم ایضا
تو دوست نداري مهم نيست مهم چيز ديگستآقا من کاراگاه بازی دوست ندارم ....جون من بیا نظرتو بده جنگولک بازی در نیار
كوچيكتم رفيقحالا چرا میزنی به برجک ما آقا بیا ماچت کنم تو اینجا صاحب اختیاری![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تصاویر زبان درازترین پستاندار جهان/ تغذیه خفاش زبان دراز از شهد گل | تالار عکس | 1 | |
![]() |
درازترین زبان | تالار عکس | 9 | |
![]() |
درازترین زبان دنیا | تالار عکس | 2 | |
![]() |
عکس؛دوست دارم به ۳۰۰ زبان دنیا | تالار عکس | 2 | |
![]() |
زبان دخترها | تالار عکس | 23 |