زبان تخصصی

hossein1987

عضو جدید
دوستان
برای اماده شدن در درس زبان انگلیسی برای کنکور ارشد چه پیشنهادی می کنید؟!
چه کتاب و یا جزوه ای را پیشنهاد میکنید؟
نظرتون در مورد جزوه پارسه در این درس چیه؟!!ارزش خریدن را داره!!!:redface:
:gol:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر شما

برای موفقیت در تستهای زبان باید تسلط نسبتاً زیادی روی زبان عمومی داشته باشی و برای تقویت بخش تخصصی هم سعی کن همین کتاب های درسی تو به زبان انگلیسی شو مطالعه کنی که هر جا مشکل پیدا کردی بتونه از رو ترجمه اون مشکلتو حل!!

چندتا کتاب رو به این نحو بخونی پیشرفت بسیار زیادی تو زبان خواهی داشت!

hossein1987

عضو جدید
کتابی که در درس زبان عمومی در دانشگاه که پاسش کردیم ده درس اولش را تدریس کردند در مورد زبان تخصصی هم فقط پنج درسش را تدریس کردند.
از نظر شما مطالعه ما بقی درس های این کتاب ها می تونه مفید باشه؟!!!:question:
در ضمن از نظر شما مطالعه چه کتابی به زبان انگلیسی (نه لزوما کتاب های درسی به زبان انگلیسی ) میتونه کمک کنه؟؟:question:
متوجه منظورم که شدید :مطالعه کتاب های علمی(حالا مرتبط با مهندسی برق)به زبان انگلیسی!!!:surprised:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوست من

هر کتابی که در مورد رشته برق باشه به شما می تونه کمک کنه!

من نمی دونم شما میدونید سوالاهای زبان ارشد به چه صورت هست یا نه؟

ولی سوالها به این صورت هستش که معمولاً شما یه سوال گرامری رو که با لغات تخصصی درست شده اند رو باید پاسخ بدین که در این صورت هرچه کتابهای بیشتری خونده باشی مفیده و با یک کتاب و دو کتاب کارت راه نمی افته الخصوص کتاب زبان تخصصی!

afroooz

عضو جدید
سلام آقا حسین.افروز هستم.فارغ التحصیل رشته برق.تو کلاس کنکوری که میرفتم تاکید شدید روی تست های 10 سال اخیر رشتمون برا زبان داشتند.می گفتند اگه کسی وقته زیادی نداره اونا رو بزنه کافیه.فکر میکنم منطقی باشه؟؟!؟!؟اینطور نیس؟؟:);)