ریاکاری دیگران یا ضعف خودمون؟؟؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه کردید چرا باید برای توجیه مثلا بی دینی و ضعف ایمان خودمون ، ریاکاری دیگران رو بهانه قرار بدیم؟؟؟

چرا ریاکاری دیگران باید دلیلی باشه برای کارهای غیر دینی ما؟؟؟

چرا وقتی به ما میگن نمره خوبی نگرفتی(ایمان درست) جواب میدیم خب از صفر (ریاکاری)که بهتره!

یعنی بین نمره بالا و نمره صفر نمره ای دیگه نیست که ما برای توجیه نمره کممون ،متوسل به نمره صفر میشیم؟؟؟

afn741

عضو جدید
چون برای خودمان غریبه هستیم .برای اینکه هیچ وقت خودمان نبودیم و همیشه میخواهیم دیگری باشیم . در نتیجه وقتی از رفتار و کردارمان ایراد گرفته میشود باز برای فرار از خود دیگران را مثال میزنیم . دچار مرض از خود بیگانگی هستیم .

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما نظر من چیز دیگری است
فقط ضعف افراد باعث میشود که به جای پرداختن به اصل ماجرا سعی در لا پوشانی بوسیله فرعیات هستند

hani0

کاربر بیش فعال
گاهی ادم خودش میدونه و از اصل باخبره داره تلاششم واسه بهتر شدن میکنه اما
این حرفایه بعضیا برایه این که طرف خودشو حفظ کن مجبور میشه خودشو ازرفتارش راضی نشون بده.....
اما اثلی ترش به نظر من البته:افراد واسه راحتی ودشون دیگرانو بهونه میکنن
خودشون هنوز به اون اگاهی نرسیدن که نمره بالا مال خودشون خوبه........

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بارها و بارها دیده شده وقتی به کسی میگی که فلان کار درست نیست به جای قبول اشتباه میگه ول کن بابا! برو ببین اونایی که مثل من نیستن چه کارهایی میکنن.

حرف از روزه داری و نماز خوندن میزنی میگه که ول کن !بیا بهت یه نماز خون رو معرفی کنم که دزدی میکنه
حرف از حجاب میزنی میاد میگه بی خیال من تو محلمون چند تا دختر چادری میشناسم که ریاکارن و زیر چادر چه کارهایی که نمیکنن.
و ....

fatimma

عضو جدید
ایندفه باهات کاملا موافقم
به طرف میگی چرا فلان کلرو میکنی .درجواب میگه ادم باید دلش پاک باشه ببین فلانی که نماز میخونه چه کارا میکنه
کلا این جمله ....ادم باید دلش پاک باشه.... این روزا خیلی مشتری داره

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایندفه باهات کاملا موافقم
به طرف میگی چرا فلان کلرو میکنی .درجواب میگه ادم باید دلش پاک باشه ببین فلانی که نماز میخونه چه کارا میکنه
کلا این جمله ....ادم باید دلش پاک باشه.... این روزا خیلی مشتری داره

من موندم دل پاک کجا باید خودشو نشون بده وقتی که تو ظاهر عمل طرف نشون نمیده.دل پاکی که بازخورد بیرونی نداشته باشه کجاش دل پاکه؟!

natashkooh

عضو جدید
کسی که داره روی دینش فکر میکنه به این چیزها خیلی دقت میکنه!!!
میبینه که وقتی قبول کنه میشه این ادم مثلا با ایمان که پر از ریاکاریه!!!
خب چه کاریه به اون دین نمیره!!!!
ما عادت کردیم به مسلمون بودن چون پدر مادر مسلمون داشتیم خودمون هم مسلمونیم!!!!
یه کم درباره دینمون فکر کنیم که اگه این کار رو بکنیم دینمونو با دل و جون میپذیریم و دیگه نه ریا داریم و نه کم کاری!!!!
تعصب چشم ادمو کور میکنه!!!