باریکلا کار خوبیهبا تشکر فراوان از شما دوستان
الان نتایج امد و شبانه علوم کامپیوتر قبول شدم(یزد)
می خوام از it انصراف بدم و برم علوم کامپیوتر نظر شما دوستان چیه؟
از شما بابت راهنماییتون بسیار ممنونباریکلا کار خوبیه
منم دوستایی تو علوم کامپیوتر یزد دارم
خودشون که خیلی راضی بودن
درضمن از یه رشته محض مثل ریاضی خیییلی خیییلی بهتره
این کار رو حتما بکن
از شما بابت راهنماییتون بسیار ممنون![]()
با تشکر فراوان از شما دوستان
الان نتایج امد و شبانه علوم کامپیوتر قبول شدم(یزد)
می خوام از it انصراف بدم و برم علوم کامپیوتر نظر شما دوستان چیه؟
ببخشید دوست عزیز ولی علوم کامپیوتر به خودی خود یه رشته ی کاملا محضه (حتی کارآموزی هم نداره!) و مهندسی به حساب نمیادباریکلا کار خوبیه
منم دوستایی تو علوم کامپیوتر یزد دارم
خودشون که خیلی راضی بودن
درضمن از یه رشته محض مثل ریاضی خیییلی خیییلی بهتره
این کار رو حتما بکن
اتفاقا همین تصمیم گیری رو سخت کردهدرس خوندن تو پیام نور دو حالت داره برا بعضی درسا منابع مال خود پیام نورن که راحت میشه بدون کلاس خوندشون ولی برا اکثر درسا منابع همون منابع دانشگاه های سراسری هستن و با وجود ساعت های کم درسی کار یه کم مشکل تر میشه ولی باز می ارزه رشته بهتر رو تو پیام نور بخونی تا رشته بدتر تو سراسری
اگر قصدتون این باشه و شرایط چیزی که گفتین هست، IT رشته ای هست که اگه خودتون بخونین هم ایشالا می تونین ارشد قبول بشین به شرط اینکه از همین الان نگاهی به درساش داشته باشین و نذارین چند ماه مونده به کنکوربا تشکر
قصد من 100 درصد ارشد ای تی هستش
ولی محیط پیام نور و استاداش و طرز درس دادنشان انگیزه را از آدم می گیره
ترم اول پیام نور اون قدر از درس پاسکال رد شده بودند که در ترم دوم دانشگاه چهار رشته نرم افزار و سخت افزار و it و علوم کامپیوتر را کلاس هاش را باهم برگزار کردند در حالی که در ترم اول it با علوم بود نرم و سخت هم با هم برگزار میشد
باز هم گیج شدم نمی دونم چه کارکنم
دمت گرماگر قصدتون این باشه و شرایط چیزی که گفتین هست، IT رشته ای هست که اگه خودتون بخونین هم ایشالا می تونین ارشد قبول بشین به شرط اینکه از همین الان نگاهی به درساش داشته باشین و نذارین چند ماه مونده به کنکور
پس بهتره دانشگاه سراسری یزد باشین هر چی باشه جو درسیش بیشتر از پیام نور هست و کلا بهتر می تونین به منابع دسترسی داشته باشین
آرزوی موفقیت دارم براتون
با تشکر
قصد من 100 درصد ارشد ای تی هستش
ولی محیط پیام نور و استاداش و طرز درس دادنشان انگیزه را از آدم می گیره
ترم اول پیام نور اون قدر از درس پاسکال رد شده بودند که در ترم دوم دانشگاه چهار رشته نرم افزار و سخت افزار و it و علوم کامپیوتر را کلاس هاش را باهم برگزار کردند در حالی که در ترم اول it با علوم بود نرم و سخت هم با هم برگزار میشد
باز هم گیج شدم نمی دونم چه کارکنم
اتفاقا همین تصمیم گیری رو سخت کرده
اگه رشته ی غیر آی تی بود می گفتم پیام نور مهندسی بخون به جای ریاضی یا علوم کامپیوتر سراسری؛ ولی برای رشتهای مثل آی تی که تووی دانشگاه های خوب هم نمی دونن چی دارن می گن ئ همکاری بین رشته ها صورت نمی گیره، مسلما پیام نور از این بهتر نخواهد بود و تصمیم گیری خیلی سخت می شه
IT پیام نور بهتره![]()
IT پیام نور بهتره![]()