روش های تشخیص هویت

FreeMagic

عضو جدید
سلام
میخواستم که درباره انواع روش های تشخیص هویت اطلاعات کاملی به دست بیارم شامل نحوه و وسایل لازم برای اسکن، نحوه پیاده سازی، مقایسه با نمونه های مختلف و هر جنبه دیگه ای که خودتون بهتر میدونید
ولی چیزی که بیشتر از همه فعلا برام مهم است گفتن همه روش های موجود (و روش هایی که شاید بعدا مورد استفاده قرار بگیره) به همراه توضیح چند خطی هست در مورد اون هست.
پیشاپیش هم از همه شما متشکرم:gol:

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
شناسایی و تشخیص هویت از طریق موارد زیادی میتونه انجام شه و حتی ترکیب چند مورد مانند:
اثر انگشت
چهره
گوش
عنبیه
طرز راه رفتن افراد
...

negin17h

مدیر تالار
چه طوری از راه رفتن افراد میشه تشخیص داد؟

سلام
من خودم روش کار نکردم اما استاد بینایی من به عنوان یکی از پروژه هایی که میتونستم روش کار کنم مطرحش کرد. به نظر میرسه راه رفتن انسان ها و استایلشون هم میتونه به عنوان عاملی برای تعیین هویت استفاده شود. اطلاعات ریز و دقیق ندارم.

erfan_com

اخراجی موقت
سلام
من خودم روش کار نکردم اما استاد بینایی من به عنوان یکی از پروژه هایی که میتونستم روش کار کنم مطرحش کرد. به نظر میرسه راه رفتن انسان ها و استایلشون هم میتونه به عنوان عاملی برای تعیین هویت استفاده شود. اطلاعات ریز و دقیق ندارم.
من که یکم سرچ کردم دیدم تشخیص از طریق اثر کف پاست. البته اونم بدون کفش. پس به نظر خیلی ابتداییه و در آینده بتید تزش چیزای بیشتری بشنویم

negin17h

مدیر تالار
من که یکم سرچ کردم دیدم تشخیص از طریق اثر کف پاست. البته اونم بدون کفش. پس به نظر خیلی ابتداییه و در آینده بتید تزش چیزای بیشتری بشنویم

نه منظورم این نبود :gol: