طلا.
عضو جدید
- ابتدا یک قطعه باریک از پرتقال را برش دهید.
- یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنیدو
- پرتقال را در یک کاسه قرار دهید و آن را 10 الی 20 دقیقه بخارپز کنید
- آب شیرین پرتقال را نیز تا آخر مصرف کنید.
- فراموش نکنید که آب باقیمانده در کاسه را نیز باید صرف کنید.مزه اش ترش و شور، اما برای درمان مفید است.
در ادامه نیز مراحل را به صورت تصویری نشان خواهیم داد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18361_825.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18362_479.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18363_992.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18364_601.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18365_971.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18362_479.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18363_992.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18364_601.jpeg
http://www.www.www.iran-eng.ir/files/fa/news/1391/4/18/18365_971.jpeg