يعني شما موافقي كه يكي نديده و نشناخته به خواستگاريت بياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گزينه 2 و 4 ميتونه خوب باشه...
يعني شما موافقي كه يكي نديده و نشناخته به خواستگاريت بياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد چطوري تشخيص ميدي براي زندگيت مناسبه يا نه؟
اين جوري مي توني شخصيت واقعيش را ببيني يا شخصيتي كه شما دوست داري .در اين حالت طرف مقابل تنها اون چيزايي كه شما دوست داري به شما نشون مي ده.با محدوديت هاي خانوادگي چي كار مي كني؟وقتي منو اصلا نبينن يا نشناسن كه خواستگاريم نميان...
خوب منم قرار نيست نديده و نشناخته با كسي ازدواج كنم...
همون طور كه در شرايط ديگه سعي ميكنم طرفم رو بشناسم اينجا هم همين كار ميكنم...
به نظر من اين ازدواج خيلي معقولتر از ازدواج خيابوني يا اينترنتيه...
اين جوري مي توني شخصيت واقعيش را ببيني يا شخصيتي كه شما دوست داري .در اين حالت طرف مقابل تنها اون چيزايي كه شما دوست داري به شما نشون مي ده.با محدوديت هاي خانوادگي چي كار مي كني؟
فكر نمي كني اگر در زندگي نسل گذشته (والدين ما) اختلافاتي بروز کرده و تنش هايي وجود داشته ناشي از عدم شناخت آنان بوده و اگر آنها قبل از ازدواج با همسر آينده خود رابطه داشتند و بطور كامل همديگر را مي شناختند مي توانستند جلوي بروز چنين مشکلاتي را بگيرند و به خوشبختي كامل مي رسيدن؟؟؟
اين جوري مي توني شخصيت واقعيش را ببيني يا شخصيتي كه شما دوست داري .در اين حالت طرف مقابل تنها اون چيزايي كه شما دوست داري به شما نشون مي ده.با محدوديت هاي خانوادگي چي كار مي كني؟
فكر نمي كني اگر در زندگي نسل گذشته (والدين ما) اختلافاتي بروز کرده و تنش هايي وجود داشته ناشي از عدم شناخت آنان بوده و اگر آنها قبل از ازدواج با همسر آينده خود رابطه داشتند و بطور كامل همديگر را مي شناختند مي توانستند جلوي بروز چنين مشکلاتي را بگيرند و به خوشبختي كامل مي رسيدن؟؟؟
6 ماه هم مي تونه وقت مناسبي باشه.من هيچ وقت نگفتم اشنايي قبل ازدواج درست نيست...
من دوست دارم حتي اگه دوستي هم قبل ازدواج بود بيشتر از 6ماه نشه شايد به نظر بقيه درست نباشه ولي من اينطوري ميپسندم...
براي شناخت كسي كه به خواستگاريم بياد از طرف خانوادم هيچ محدوديتي ندارم...
اگه تو زندگي والدين ما اختلافاتي هست اين اختلافات تو زندگيهاي امروزي كم نيست...
در ضمن اگر طرف من بدون شناخت بياد خواستگاريم طبيعتا ممكنه هيچي از علايق من ندونه كه بخواد خودشو اون طوري كه من دوست دارم نشون بده...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
٭ازدواج اینترنتی(نقد برسایتهای همسریابی ) | مشاوره ازدواج | 0 |