سلام روز مهندسی بر همه مهندسان مبارک
Parsa_IE عضو جدید Feb 24, 2008 #2 روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی را خدمت تمام مهندسین عزیز کشور عزیزمان ایران علی الخصوص مهندسین صنایع و بچه های گل تالار مهندسی صنایع تبریک میگم. امیدورام در تمامی مراحل زندگی و مدارج علمی موفق و پیروز باشید
روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی را خدمت تمام مهندسین عزیز کشور عزیزمان ایران علی الخصوص مهندسین صنایع و بچه های گل تالار مهندسی صنایع تبریک میگم. امیدورام در تمامی مراحل زندگی و مدارج علمی موفق و پیروز باشید
امیر Amir کاربر حرفه ای Feb 24, 2008 #3 سلام امروز یعنی روز مهندس اولین روز کاری من در یک کارخانه بعنوان کارآموز بود... دعام کنید...دعام کنید بتونم برای خودم یک مهندس خوب بشم... من در بخش کنترل کیفیت هستم... از عزیزانی هم که در زمینه کنترل کیفیت کار کردند, هم مشاوره میخوام... یا حق
سلام امروز یعنی روز مهندس اولین روز کاری من در یک کارخانه بعنوان کارآموز بود... دعام کنید...دعام کنید بتونم برای خودم یک مهندس خوب بشم... من در بخش کنترل کیفیت هستم... از عزیزانی هم که در زمینه کنترل کیفیت کار کردند, هم مشاوره میخوام... یا حق
Hossein.H.Shirazi عضو جدید Feb 24, 2008 #4 روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی را خدمت همه شما دوستان تبریک میگم. با تشکر از آلبالو 2007.
روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی را خدمت همه شما دوستان تبریک میگم. با تشکر از آلبالو 2007.