روباه و زاغ یادش بخیررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m_roshan

عضو جدید
روباه و زاغ!

اواخر دهه چهل:
روباه (با سبیل از بنا گوش در رفته) به زاغ گفت: چه سري، چه دمي، عجب پايي داری تو ضعیفه!؟ زاغ گفت راست میگید آقا؟ و قالب پنیر از دهانش افتاد و روبهک جست و طعمه را بربود.
اواسط دهه پنجاه:
روباه به زاغ گفت: چه سري، چه دمي، عجب پاي پر جنب و جوشی!؟ زاغ گفت: زر نزن خودم کلاس دومم! ضمنا می‌خوام برم راه پیمایی الان وقت این چرندیات رو ندارم!
اوایل دهه شصت:
برادر روباه به خواهر زاغ گفت: چه سري، چه دمي، عجب پايي!؟ زاغ گفت: به به! چه روباه با شخصیتی … و همون شب به حجله رفت!
اواسط دهه هفتاد:
روباه به زاغ گفت: چه سري، چه دمي، عجب پايي!؟ زاغ گفت: زنهار که عشق ورزیدن در این سرزمین نفرین شده گناه است (و قالب پنیر افتاد، اما روباه روشنفکر وقعی بر آن ننهاد!).
روباه (در حالیکه عینکش را با انگشت وسط به منتهی الیه پیشانی اش هدایت میکند): من این گناه را به جان می‌خرم تا هنرمندی چون تو ببالد و رشد کند … بخوان که آواز تو والاترین ِ آواز مرغان است …
و زاغ بعد از خواندن یار دبستانی من، تصنیفی در چگونگی تعميق مردم‌سالاري، نهادینه کردن گفتمانهاي اجتماعی جوانان و تحقق مطالبات شهروندی می‌خواند (با اون صدای افتضاحش)
اوایل دهه هشتاد:
روباه به زاغ گفت: چه دمي، چه سري، عجب پايي؟زاغ عصباني شد و گفت: آقای روباه ِ بي‌شعور! لطفا خجالت بکشید! خواهر و مادر خدمتتون نیست ظاهرا! اون موقع من كلاس اول بودم رد می‌شدید هی چرت و پرت می‌گفتید، الان بنده متاهلم!
این روزها:
روباه به زاغ گفت: چه سري، چه دمي، عجب پايي!؟ زاغ تحت تاثیر یک کلیپ صداگذاری شده نیروی انتظامی در یوتیوب فریاد زد: آقا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا …. و روباه بی‌خیال پنیر شده و فرار کرد …

گیگیل

عضو جدید
خاطراتم همچو باران در گزار از کوهساران گردش این عمر رفته صور وسودای گذشته
بله خیلی قشنگ بود در واقع بخشی از خاطراته همه ماست
سید مرتضی :gol:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل اینه که یه پارامتر رو منظور نکردید!
پیشرفت روباه!
توی این داستان فقط زاغ پیشرفت کرد و روباه همونی که بود باقی موند در صورتی که اونم بسته به شرایط خیلی راههای دیگه داره هنوز!:biggrin:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل اینه که یه پارامتر رو منظور نکردید!

پیشرفت روباه!
توی این داستان فقط زاغ پیشرفت کرد و روباه همونی که بود باقی موند در صورتی که اونم بسته به شرایط خیلی راههای دیگه داره هنوز!:biggrin:
اونم دلیل داره
چون روباهه مذکر و زاغه مونثه;)