javad_arash2003 عضو جدید کاربر ممتاز Jul 15, 2011 #2 اهان بالاخره امروز از اون شوره .............. اومد بیرون ویه عکس خوب گذاشتی فقط چرا اون یکی توصورتش نور افتاده؟
اهان بالاخره امروز از اون شوره .............. اومد بیرون ویه عکس خوب گذاشتی فقط چرا اون یکی توصورتش نور افتاده؟
شادی_1 عضو جدید Jul 15, 2011 #3 javad_arash2003 گفت: اهان بالاخره امروز از اون شوره .............. اومد بیرون ویه عکس خوب گذاشتی فقط چرا اون یکی توصورتش نور افتاده؟ کلیک کنید تا باز شود... مرسی....نمیدونم شایدانعکاس خورشیده.....
javad_arash2003 گفت: اهان بالاخره امروز از اون شوره .............. اومد بیرون ویه عکس خوب گذاشتی فقط چرا اون یکی توصورتش نور افتاده؟ کلیک کنید تا باز شود... مرسی....نمیدونم شایدانعکاس خورشیده.....
شادی_1 عضو جدید Jul 15, 2011 #5 aaj6551 گفت: شادی توهم با ولایتی طرف دار ولایتی؟ حزب الهی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... هییییییییی از من راجع به این مسائل نپرس....من بی طرفم....عکسی بود گذاشتم
aaj6551 گفت: شادی توهم با ولایتی طرف دار ولایتی؟ حزب الهی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... هییییییییی از من راجع به این مسائل نپرس....من بی طرفم....عکسی بود گذاشتم
شادی_1 عضو جدید Jul 15, 2011 #6 aaj6551 گفت: خوب کاری میکنی اینا اصلا قابل اعتماد نیستن هر روز یه کارای عجیب غریب از اونا سر می زنه ادم نباد تا ظهور امام زمان(عج)زیر پرچم کسی سینه بزنه...حتی اینا کلیک کنید تا باز شود... الان اخراج میشیا بی خیال بابا.....
aaj6551 گفت: خوب کاری میکنی اینا اصلا قابل اعتماد نیستن هر روز یه کارای عجیب غریب از اونا سر می زنه ادم نباد تا ظهور امام زمان(عج)زیر پرچم کسی سینه بزنه...حتی اینا کلیک کنید تا باز شود... الان اخراج میشیا بی خیال بابا.....