رمضان،نماز و سریال های تلویزیونی

كربلايي حسام

اخراجی موقت
رمضان و سریالهای تلویزیونی و نماز!

خدا رو شکر الان که دیگه به برکت اینترنت، تلویزیون از چرخه سبد سرگرمیهای ما خارج شده...

اما یادمه بچه تر که بودیم... خود بنده این مشکل رو داشتم با بعضی از برنامه های تلویزیون که هم زمان با وقت نماز بود... از طرفی دوست داشتم برنامه رو ببینم و از طرف دیگه عذاب وجدان(حالا نه به این شدت که من نوشتم یا شما میخونید
) رهام نمیکرد که: آی بچه! خجالت بکش... پاشو نمازتو بخون...
حالا موقع رمضون و سریال های دیدنی اش!!! که این موضوع برای عموم شدت پیدا میکنه...
حالا اینجا یه سوال مطرح میشه:
حالت اول اینه که... طرف دوست داره سریاله رو ببینه... اگه بخواد نماز بخونه... فکر سریاله باهاشه و اینکه نمازه زودتر تموم شه و به سریال برسه... حالت دومم اینه که... اگه هم که بخواد سریاله رو ببینه و بعد با طمانینه بیشتری نماز بخونه که عذاب وجدانه رهاش نمیکنه...
این وسط تکلیف این بنده خدا چیه؟!...
البته میدونم که اولویت با نمازه... اما خوب واقعیت یه چیز دیگه اس... دقیقا همین که نوشتم... طرف نمازشو میخونه منتها با حضور قلب کمتر...
موندم از بین این دو حالت، کدومش بهتره؟!!

phalagh

مدیر بازنشسته
سالهاست كه نزديك ماه رمضون كه ميشه. همه تو خبرها و برنامه هاي مختلف تلويزيون ميشينن ميگن امسال تمهيداتي انديشيده شده و با برنامه ريزي انجام شده وقت سريالها با وقت نماز تداخل نداره كه مردم به عباداتشون برسن. ولي ياد ندارم هيچ وقت اين مسئله رعايت شده باشه.

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا رعایت نشده؟؟
اولین سریال بعد از حرفای مکارم شیرازی و چندین دقیقه!!!!!!! پیام بازرگانی پخش میشه! فک کنم نیم ساعتی بعد اذان پخششون شروع میشه

phalagh

مدیر بازنشسته
چرا رعایت نشده؟؟
اولین سریال بعد از حرفای مکارم شیرازی و چندین دقیقه!!!!!!! پیام بازرگانی پخش میشه! فک کنم نیم ساعتی بعد اذان پخششون شروع میشه
خب نيم ساعت با تهران. ولي آيا نبايد شهري مثل فرضا اروميه هم در نظر گرفته بشه؟
اروميه نيم ساعت با تهران تفاوت افق داره.
مردم اروميه نماز نميخونن؟ روزه نمگيرن؟ يا اينكه كلا فيلم نميبينن؟!!!

بالا