بچه ها کسی میدونه در کرکره ای که در کاربری های تجاری وجود داره تو پلان و نما چه طوری نشون داده میشه؟
بچهههههه ها فوریههههههههههههههه لطفااااااااااااااا

بچه ها کسی میدونه در کرکره ای که در کاربری های تجاری وجود داره تو پلان و نما چه طوری نشون داده میشه؟
منم تو pdf گرفتن از اتوکد مشکل دارم.... حروف فونتمو جدا جدا pdf میکنه :/ کسی راه حلی داره ؟
بچه ها مبلمان پلانو از کجا بیارم؟؟؟؟![]()
سلام
من تازه اتو کد رو نصب کردم
برا کشیدن پلان هربار که میخوام خط رو تموم کنم و دیگه ادامش ندم باید اسپیس بزنم میخوام ببینم راهی هست که این اسپیس رو تبدیلش کنم به راست کلیک؟ ینی به جای اسپیس راست کلیک کنم تا خط تموم بشه یا دستور قبل دوباره اجرا بشه
لطفا کمکم کنید![]()
دوست عزیز... برای مشخص کردن ضخامت خطهات بهتره با روش ctb کار کنی..... یعنی توی نقشت همه خطهارو با یک ضخامت رسم کن و موقع پلات گرفتن ایک کارهارو انجام بده :بچه ها من یه فایل دارم که تو قسمت by layer که ضخامتم زیاد نشون داده میشه وقتی show/hide lineweight رو فعال میکنم،
تعریف ضخامت کردم تو پلاتمیشه بگید چیکارش کنم تو فایلم که انقد ضخیم نباشه؟
مشاهده پیوست 195102
سلام
من تازه اتو کد رو نصب کردم
برا کشیدن پلان هربار که میخوام خط رو تموم کنم و دیگه ادامش ندم باید اسپیس بزنم میخوام ببینم راهی هست که این اسپیس رو تبدیلش کنم به راست کلیک؟ ینی به جای اسپیس راست کلیک کنم تا خط تموم بشه یا دستور قبل دوباره اجرا بشه
لطفا کمکم کنید![]()
دوست عزیز... برای مشخص کردن ضخامت خطهات بهتره با روش ctb کار کنی..... یعنی توی نقشت همه خطهارو با یک ضخامت رسم کن و موقع پلات گرفتن ایک کارهارو انجام بده :
monochrome ctb <-- (بالای صفحه سمت راست) print --> plot --> plot styl table
حالا یه پیغام میده ...اونو yes بزن و بعدش بقل همین چارت یه آیکونی هست که روش انبر کشیده و اگه روش مکث کنی ..اسمش edit هست ...
وارد اون بشو...حالا بر اساس رنگ لایه ها و خطهات ... بهشون ضخامت بده...
من خودم همیشه همین کارو میکنم، ولی این فایل من نیست، تیکنسه خود فایل ضخیمه![]()
آهان....اگه تو همون قسمتی که تو عکس پیوست نشون دادی...نتونستی ضخامت خطتو تغییر بدی ..میتونی روی خط دبل کلیک کنی و تو پنجره ای که باز شد ضخامتشو عوض کنی...دیگه راهی بلد نیستم
![]()
نه اونم بلدم ،دقیقا مشکل منم همینه، یه آدم ... زده ضخامت by layero ضخیمش کرده!!!!! واقعا نمیدونم چطوری!! تو همون عکس ببینی بای لیرم ضخیمه
یه سوال داشتم هچ سنگ بادبر و سنگ تیشه تو اتوکد کدومه شما میدونی؟
من از فایل سه بعدیم می خوام نمای دو بعدی بگیرم نمی دونم چکار کنم از دستورflat shot هم استفاده کردم اما همه خط های داخلی رو هم نمایش میده ....آیا راهی هست؟؟؟
بچه ها من یه فایل دارم که تو قسمت by layer که ضخامتم زیاد نشون داده میشه وقتی show/hide lineweight رو فعال میکنم،
تعریف ضخامت کردم تو پلاتمیشه بگید چیکارش کنم تو فایلم که انقد ضخیم نباشه؟
مشاهده پیوست 195102
بچه ها من وقتی dli رو تایپ میکنم این دستور رو نمیشناسه!!!
تا چند دقیقه پیش درست بود نمیدونم چرا اینطوری شد یهو!!!!!ا!!
یه سری هچ توی folder support نصب اتوکد ریختم نمیدونم از اونه یعنی!!!!!!!!!!!!!!!
کممممممممممممممک
در اتوکد من یه سری بلاک ایجاد کرده ام.
چطور می تونم بلاک های اضافه رو حذف کنم؟
سلام
فکر کنم با تجزیه بلوک بتونی اینکارو انجام بدی.(بوسیله اکسپلود)
یه سری دیوارها رو بعنوان یک بلاک در نظر گرفتم.
حالا با تغییراتی که دادم، میخوام قبلی رو پاک کنم.
با این کاری که گفتید، به نتیجه نرسیدم.
منظورتون از اینکه پاک کنین چیه ؟؟
می خواین از لیست بلاکها حذف بشه..
شما اگه دوبار روی هر بلاک کلیک کنین میتونین همون بلاکو ویرایش کنین که دیگه نخواین بلاک جدید بسازین...
میدونم.
می خوام پاک اش کنم.
چون ناخواسته تعدادش زیاد شد و وقتی می خوام از بلاک ها استفاده کنم، اشتباه می کنم.
راهی برای پاک کردن بلاک خاص هست؟
یعنی چی ؟
خب انتخابش کنین و پاکش کنین( دکمه delete رو بزنین )
منظورتون نامشخصه !!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |