یکبار فایلتون رو با فرمت dxf ترجیها فرمت 2000-2004 ذخیره کنید. و فایل رو ببندید. حالا اون فایل dxf رو باز کنید و این فایل رو به dwg ذخیره کنید.
من فثوشاپ کار نکردم ولی شما دقت کنید موقعی که فایل کد رو PDF میکنید سایز صفحه رو درست بدید مثلا اگر می خواهید چاپ کنید و A1 چاپ بشه PDF هم A1 باشه در مورد این مشکل شما هم دقت کنید ببینید سایز صفحه تو فتوشاپ رو چقدر انتخاب کردید سایز PDF رو کوچکتر از اون انتخاب کنید.سلام
ببخشيد اين كاري و كه شما گفتيدو من انجام دادم
نوشته پاك شدن اما متاسفانه وقتي pdf كردمشون بردم توي فتوشاپ تمام ابعاد كاغذم بهم خورد
شما روش ديكه اي بلد نيستيد براي اينكار
من ابعاد کاغذ و تو پی دی اف درست میزنم اما میبرم تو فتو شاپ که پسوندشو جی پی جیی کنم کل مقیاسم بهم میخوره
اما اگه از روش شما نرم درست کار می کنه نمیدونم چرا؟؟؟![]()
اسمش روشه BACK میگیره از فایلتون. اگه فایل به هر دلیلی ایراد پیدا کرد و اجرا نشد می توانید فایل BAK رو تبدیل به DWG کنید به این ترتیب که روی اسم فایل BAK کلیک راست کنید و گزینه RENAMرو انتخاب کنید بعد به جای BAK بنویسید DWG . حالا این فایل BAK تبدیل به فایل DWG میشه.وقتي نقشه سيو ميشود يك اسم باپسوند dwg و يكي با پسوند bakساخته ميشود پسوند bak چه موقع ساخته ميشود وكاربرد آن چيست
سلام
ویندوز من سون 64 بیته
کد 2011 رو نصب کردم ولی برنامه هنگ میکنه
مثلا وقتی لاین رو انتخاب میکنم یهو هنگ میکنه
امکان داره که با ویندوز مشکل داشته باشه؟
لطفا سریع راهنماییم کنید، سریعا به کد نیازمندم
مرسی
من هم مثل شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا پیشنهاد ندید که دوباره بریزم! چون این که راه حل نیست!! کلی وقت
گیره در ضمن تضمینی هم نیست که باز اینطور نشه!!!!ی
ممننننووووون
بهتر از فونت های که استفاده میکنی داخل فونت ویندوز هم بریزی تا برای پرینتر هم معرفی بشه
سلام دوست عزیزدستور entransmit در اتوکد چیست وچگونه می توان از ان استفاده کرد![]()
سلام دوست عزیز یک پیشنهاد به شما میکنم از فاسی 6 خود کد استفاده کن و استایل فونت را هماز راهنماییتون ممنون.اما بابلوک کردن درست نشد و برای pdf کردن هم برنامه ای که دارم رجیستر نمیشه
سلام به دوستان عزیز.
سوالی داشتم و امیدوارو کمک بشه.
من با نقشه های شبکه آبی کار میکنم.در نقشه های شبکه خطوط لوله بصورت pline وجود دارد و بر روی خطوط توضیحات و جنس لوله درج میشود.برای چیدن نوشته ها باید ساعتها وقت گذاشت تا این نوشته ها مرتب شوند که کاری بسیار خسته کننده می باشد.آیا فرمانی هست که بتوان مانند filter/find خیلی سریع این کار را انجام داد؟
با تشکر
سلام دوست عزیز میتنونی برای اینکه ببینی که هر ورژن چه امکانات جدید دارد بهکی در مورد تفاوت ور ژن های کد می دونه لطفاً راهنمایی کنید
سلام دوستان
2تا سوال داشتم اول اينكه چیکار کنم تا فونت فارسی بعد از پرینت گرفتن برعکس نشه
و دوم اینکه بعضی از فونتای فارسیم خونده نمیشه
کمک کنید
مرسسسسیییییی
سلام ببخشید یه سوال دارم
چرا من هر موقع از کدم پرینت میگیرم
دور تا دور صفحه
نوشته میوفته چیکار کنم نیادش؟؟؟؟؟
سلام
ببخشيد اين كاري و كه شما گفتيدو من انجام دادم
نوشته پاك شدن اما متاسفانه وقتي pdf كردمشون بردم توي فتوشاپ تمام ابعاد كاغذم بهم خورد
شما روش ديكه اي بلد نيستيد براي اينكار
دوستان سلام
من در برنامه اتوکد گاها با این مشکل مواجه هستم که پس از باز کردن یک فایل برخی از کلید های میانبر دستور ها درست عمل نمی نماید به عنوان مثال برای دستور کپی از کلید میانبر CO استفاده می شود ولی با بروز این مشکل عبارت nil در نوار پائین آورده می شود و به جای کپی دستور Color اجرا می گردد. در این حالت c به تنهایی دستور کپی را اجرا می نماید. در حالیکه در حالت عادی c برای دایره اجرا می شود.
این مشکل برای دستور match نیز به وجود می آید.
اگر امکان دارد من را راهنمایی کنید.
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |