urbanism.z
عضو جدید
دوستان تو کد فونتا خونده میشه ولی وقتی پرینت میگیرم میریزه به هم.پی دی اف هم میکنم باز میریزه به هم.چیکار کنم؟؟؟؟
باید با فونت kateb بنویسید
دوستان تو کد فونتا خونده میشه ولی وقتی پرینت میگیرم میریزه به هم.پی دی اف هم میکنم باز میریزه به هم.چیکار کنم؟؟؟؟
گاهی بخاطر مشکلات سخف افزاری این مسائل پیش میاددوستان من اتوکد 2010 رو داشتم نصب کردم دیزاینش اجرا میشه ولی خود اتوکد ران نمیشه این ارور رو میده !
مجکل چیه ؟
گاهی بخاطر مشکلات سخف افزاری این مسائل پیش میاد
گاهی هم مربوط به نصبه ... اگه مشکلی ندارید از اول نصبش کنید و ترجیحا از یه سی دی دیگه نصب کنید
میخام که دوباره آنیستال اینستال نکنم . اگه بخام دوباره نصب کنم ترجیح میدم ورژن بالاتری نصب کنم
شما لینک دانلود 2012 یا بالاترش رو دارید ؟ که کرکش هم اذیت نکنه
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید...
وقتی یک فایل جدید را از جای دیگری در اتوکد باز میکنم، نمی دونم چرا نوشته ها رو به صورت علامت سوال و علامتهای بی مفهومی نشون میده؟ باید برای رفع این اشکال چیکار کنم؟
مشاهده پیوست 209026
علیک سلامسلاااام
باید فونت های کد رو در قسمت support در محل نصب اتوکد بریزید.....
باید رو فایل کرک راست کلیک کنی و گزینه "Run as administrator" رو انتخاب کنی تا کار کنه و کرک بشهسلام دوستان من یک بار برنامه اتوکد2014 رو روی لپ تاپم اشتباه نصب کردماما دوبار اینستال کردم از اول نصب کردم اما دیگه خطا داد و گفت اکتیو نمیشه
رفتم ویندوزم رو ی بار دیگه عوض کردم از اول نصب کردم باز هم همون پیغام قبلی رو داد که اکتیو نمیشه
چیکارکنم؟![]()
علیک سلام
نازنین جان؛ فایل support را پیدا کردم ولی نمی دونم دقیقا چی رو باید اونجا بریزم، ممکنه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون
باید فونت های کاتب و بقیه فونت ها رو از اینترنت دانلود کنید بعد فونت ها رو توی support بریزین کد رو ببندید و دوباره باز کنید احتمال زیاد درست میشه ...
اگه درست نشد یه فولدر درست کنید و فونت ها و خو فایل کد رو داخلش قرار بدید امید.ارم درست بشه...![]()
ببخشید فولدر ساپورت برای چی ؟!!!!!!!!!
هرچی فونت هست که پسوند shx هم داره باید توی فولدر فونت ( fonts ) ریخته شه و اتوکد رو دوباره از اول باز کنید
چطور میشه صفحه اتوکد رو تنظیم کرد فقط 2 بعدی بکشه و خطوط توی نقاط z نرن؟؟
سلام و خسته نباشید
اتوکد رو دوباره نصب کردم محل آیکون ها تغییر کرده. یه گزینه داشت اسمشو یادم نیست به عکس آیکونش عادت کرده بودم و استفاده می کردم اما الان پیداش نمی کنم. یک شکل کشیدم و می خوام همون شکل رو با یک فاصله نیم سانت تو خود شکل کپی کنم. ممنون می شم راهنماییم کنید
دوستان من نیاز به یه پروژه کد 3 بعدی دارم .
خودم کار کرده بودم . متاسفانه اشتباه کردم و رو فلشم سیو کردم . فلشم هم سوخته. . تحویل پروژم نزدیکه و نمی رسم کار کنم . اگه می تونین لطف کنین واسم بفرستین یا برا دانلود بذارین
کلیک راست autocad -> draw order ُآخرین گزینه :send hatch to backبا سلام و ممنون از وقتی که می زارید
می خوام یک قسمت از تصویر رو رنگ بزارم طوری که تصویر از پشت قسمت رنگی دیده بشه
ممنون می شم روش این نوع از هاشور زدن رو توضیح بدید
بچه ها سلام. من یک مشکلی دارم . وقتی که با رول بار موس زوم میکنم برعکس کار میکنه. یعنی وقتی که توی حالت عادر میره جلو الان مال من میاد عقب !!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |