qazal.
عضو جدید
توي سي ديش غير تلفظ چي داره؟
این روش فعال غیر فعالو از منبع خاصی شنیدی؟ یکم بیشتر توضیح بده لطفا
تو داری دوباره میخونی؟؟؟ بچه هایی که زود خسته میشن باید از اراده تو یاد بگیرن ...این خیلی خوبه... این یعنی لذت یاد گیری
توي سي ديش غير تلفظ چي داره؟
این روش فعال غیر فعالو از منبع خاصی شنیدی؟ یکم بیشتر توضیح بده لطفا
تو داری دوباره میخونی؟؟؟ بچه هایی که زود خسته میشن باید از اراده تو یاد بگیرن ...این خیلی خوبه... این یعنی لذت یاد گیری
سی دی 504.............از رئژوش تيك 8 (كتاب گاج)استفاده كن
من استفاده كردم جواب داد
يه درخواستي دارم
كسي هست سي دي كتاب 504 لغت رو داشته باشه تلفظ لغات كه هر درس يه فايل mp3 داره رو بزاره اينجا؟
من خودم ترجمه دانشوري ندارم سي دي تلفظشم بصورته فلشه اصلا حال نميكنم باهاش
نميشه جلو عقب ببرمش
كسي ميتونه كمك كنه؟
کتاب خوبیه.....میتونم بگم توی کتابای که برای ارشد چاپ شده بهترینه...
کتاب خوبیه.....میتونم بگم توی کتابای که برای ارشد چاپ شده بهترینه...
عشقم....اسنشیال تافل رو فوکوس کن.....فعلا به 1100 احتیاجی نداری......تافل خیلی مهمتره....زودتر تموم کن برو سراغ سوالا سال گذشته.....زودتر که میگم یعنی تا مهر.....باید 504 و تافل رو خونده باشی....
روزی 1 درس باید خونده بشه تا اینکه تا مهر تموم شه!!! روزی 1 درس زیاد نیست؟؟ لغتا جا نمیافتناااا. من 2-3 روز 1 درس 504 + مرور لغات رو با نرم افزار پرآموزی ( Over learning)میخونم.عااااااااالیه! تا پایان شهریور 504 تمون میشه!نکنه من کندم؟؟؟؟ آره؟؟![]()
نه ولی با بچه های جدید بررسی کردیم.....خودش ادعا میکنه که دیگه به 504 و تافل نیاز ندارید و توی این کتاب گنجانده شده....راست میگه.....ولی مهم شیوه است....این کتاب برای 2 ماه اخر بعد از خوندن کتابهای مرجع برای مرور و تست زنی عالیهشما مطالعه كرديد؟
روزی 1 درس باید خونده بشه تا اینکه تا مهر تموم شه!!! روزی 1 درس زیاد نیست؟؟ لغتا جا نمیافتناااا. من 2-3 روز 1 درس 504 + مرور لغات رو با نرم افزار پرآموزی ( Over learning)میخونم.عااااااااالیه! تا پایان شهریور 504 تمون میشه!نکنه من کندم؟؟؟؟ آره؟؟![]()
سی دی 504.............
http://www.mediafire.com/?yv3ca796gtx9pl8
بله..مرسی. این سی دی واسه انتشارات جنگله؟
مرسي از راهنماييتون....ميشه بفرماييد شما خودتون براي زبان چه منابعي خونديد؟سطح زبانتون قبل كنكور چطور بود؟مرسينه ولی با بچه های جدید بررسی کردیم.....خودش ادعا میکنه که دیگه به 504 و تافل نیاز ندارید و توی این کتاب گنجانده شده....راست میگه.....ولی مهم شیوه است....این کتاب برای 2 ماه اخر بعد از خوندن کتابهای مرجع برای مرور و تست زنی عالیه
سلام دوستم. تقریبا شبیه به جی ممورایزه ولی کلمات رو با چند تا تصویر مرتبط با معنی ارایه میده. هر درس 504 مثلا شامل 12new words+useful words+sample sentences .من پک کاملشو دارم شامل 504-TOEFL-1100-IELTS-OPD ) فک نکنم باشه که دانلود شه. من 45000 تومن خریدمش... اگه بشه حتتتما!! ولی عاااالیه وقتی لغتی رو به آخرین مرحله مرور برسونی دیگه یادت نمیره چون تصویرا جلو چشمتهover learning چطوریه؟ میشه توضیح بدین؟ اگر لینک دانلود داره هم بذارید لطفا
بستگی به زمان مطالعه داره.....ولی تا با چیزی درگیر نشی امکان نداره بتونی یاد بگیری ....بیشترین مشکل بچه ها اینه ...باید برای خودت جذابش کنی..یعنی از این به بعد رفتی کتاب فروشی .....قفسه زبان رو دیدی روتو برنگردونی بری......برو کتاب هارو ورق بزن ...دنبالش برو....تا دم در خونشون........تا مهرم تموم کردی قبول ...ولی عمقی یاد بگیر....
دستت درد نكنهسی دی 504.............
http://www.mediafire.com/?yv3ca796gtx9pl8
من ندیدم تا حالا این کتاب رو!![]()
کسی اسکن شده این کتاب رو داره؟؟؟؟
من ندیدم تا حالا این کتاب رو!![]()
پاسخنامه و تحلیل گرامر زبان کارشناسی ارشد رشته معماری 92
تستهای کتاب 504 واژه درسهای 1 تا 5
تستهای کتاب 504 واژه درسهای6-10
تستهای کتاب 504 واژه درسهای 11تا 20
درک مطلب کارشناسی ارشد
خانم مهندس گل گلاب میتونین به جای 6 پست پیاپی همه فایل ها رو تو یه پست قرار بدین.تستهای کتاب 504 واژه درسهای 21 تا 25