رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دقیقا توی جزوه استاد سروش نیا هم اینا گفتن که مقطع I بهتره یا صلیب توی صفحه29 جزوه ج مبحث تنش خمشی
محل بارها میشه1/3 و 2/3 تیر و فاصله بینشون میشه اهرم
میشه خواهش کنم از این صفحه یه عکس بزارید;)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله چشم الان دسترسی ندارم به جزوه واستون حتما میزارم;)
خیلی لطف میکنی دوست خوبم:)
با عرض شرمندگی چند تا سوال دیگه هم دارم:)

1.تیر برشی حتما باید تیر ورق باشه حتی اگه از نوع تیر عمیق یا تیر کوتاه برشی باشه?
2.این حرفم درسته که انواع تیر برشی میشن تیر برشی کوتاه،تیر برشی عمیق،تیر برشی مرتفع?
3.یه مثال از تیر برشی کوتاه میشه بزنید?
4 پروفیل IPB اگه تیر ورق باشه یه نوع تیر عمیق محسوب میشه ولی در غیر این صورت تیر عمیق محسوب نمیشه?

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی آرزویا جان...تو کتاب فناوری تو یه عکسی یکی از اعضای افقی رو زده بود وادار واسه همین شک کردم....:confused:
خواهش می کنم گلم:redface:..می دونم کدوم و میگی;)به هر حال وادار اگه سنگم باشه، باس عمودی باشه:smile:.منم جمعه قبل نصف فصل اولشو خوندم، تو اون عکس منحوس !!! احتمالا منظورش لاوک بوده یا اینکه پایین عنصر افقی بوده:razz:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم گلم:redface:..می دونم کدوم و میگی;)به هر حال وادار اگه سنگم باشه، باس عمودی باشه:smile:.منم جمعه قبل نصف فصل اولشو خوندم، تو اون عکس منحوس !!! احتمالا منظورش لاوک بوده یا اینکه پایین عنصر افقی بوده:razz:
از این عکس منحوسا زیاد داره :D

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز

برای پیچش مقطعی مناسبه که اول ممان اینرسی خوبی داشته باشه و شکل بسته -متقارن و فاقد گوشه های تیز باشه
بنظر من هیچکدوم کامل درست نیست
(بابت عکس از جزوه ببخشید من تا جمعه واستون میفرستم)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

برای پیچش مقطعی مناسبه که اول ممان اینرسی خوبی داشته باشه و شکل بسته -متقارن و فاقد گوشه های تیز باشه
بنظر من هیچکدوم کامل درست نیست
(بابت عکس از جزوه ببخشید من تا جمعه واستون میفرستم)
ممنون لطف میکنید
میشه شماره گزاریه درستشو بگید چجوری میشه،یکیش جزوه پارساله،یکیش جزوه،2/3 سال پیش اخه

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:بی زحمت میشه این سوال و جواب بدین لطفا؟
1.jpg
تو یه پاسخبرگ زده گزینه 1 درسته و آکادمی هم میگه گزینه 2 درسته؟:confused:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 255675
به نظر من گزینه 2 درسته چون گفته در راستای ایکس پس یا 1 میشه یا 2 از طرفی میدونم هر چی این عناصر مقاوم رو دورچین کنیم بهتره و ممان اینرسی بالاتر میره پس 2 درسته

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من گزینه 2 درسته چون گفته در راستای ایکس پس یا 1 میشه یا 2 از طرفی میدونم هر چی این عناصر مقاوم رو دورچین کنیم بهتره و ممان اینرسی بالاتر میره پس 2 درسته
ازتون ممنونم:gol:
:w27:....من همش فک می کردم وقتی اشاره کرده نیروی محوری در راستای محور x هستش، پس باید بادبندا عمود باشن بهش:confused:

morteza*amini

عضو جدید
مشاهده پیوست 255675

به نظر منم 3 و 4 که نمیتونن باشن چون در راستای ایکس نیستن.بین 1 و 2 هم اونی بهتره که در حاشیه پلان باشه. پس گزینه2

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:.لطف می کنین بگین فرق اتصال گیر دار با اتصال صلب چیه؟(اصلا فرقی با هم دارن؟!) و سوال بعدی اینکه اتصالات سازه لاملا از چه نوعی هستش؟

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:.لطف می کنین بگین فرق اتصال گیر دار با اتصال صلب چیه؟(اصلا فرقی با هم دارن؟!) و سوال بعدی اینکه اتصالات سازه لاملا از چه نوعی هستش؟

اتصال صلب و گیردار یه معنی میدن و باهم فرقی ندارن اما قسمت دوم سوالتو مطمئن نیستم فقط میدونم لاملا یه نوع دال وافل ایزوستاتیک است و جز دال های دوطرفه محسوب میشه و از ویژگی هاش فرم سخت زیبا، مقاومت عالی ومسیر انتقال نیرو روی خطوط ایزو استاتیکه:)

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون لطف میکنید
میشه شماره گزاریه درستشو بگید چجوری میشه،یکیش جزوه پارساله،یکیش جزوه،2/3 سال پیش اخه

من جزوه ام مال تابستون امساله و اومده این شکل ها را توی سه دسته تقسیم کرده و جداگانه بررسی کرده بر اون اساس بگم یا بر اساس این شکل شما؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من جزوه ام مال تابستون امساله و اومده این شکل ها را توی سه دسته تقسیم کرده و جداگانه بررسی کرده بر اون اساس بگم یا بر اساس این شکل شما؟
ممنون میشم عکس از اون صفحه بگیرید

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتصال صلب و گیردار یه معنی میدن و باهم فرقی ندارن اما قسمت دوم سوالتو مطمئن نیستم فقط میدونم لاملا یه نوع دال وافل ایزوستاتیک است و جز دال های دوطرفه محسوب میشه و از ویژگی هاش فرم سخت زیبا، مقاومت عالی ومسیر انتقال نیرو روی خطوط ایزو استاتیکه:)
عزیزم دستت درد نکنه:gol:ببخشید ایزواستاتیک ینی چی؟:w05:....
پ.ن: بفهمم اتصالاتش چیه اینجا اعلام می کنم:redface: من که عکساشو دیدم پیچ و مهره ای و ...در کار نبود

nasrin_arch

عضو جدید

سلام ارزویای عزیزم
خوبی ؟
شما کم پیدا شدی یا من ؟
عزیزم لاملا اتصالاتش صلب هست

معماربرتر

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم دستت درد نکنه:gol:ببخشید ایزواستاتیک ینی چی؟:w05:....
پ.ن: بفهمم اتصالاتش چیه اینجا اعلام می کنم:redface: من که عکساشو دیدم پیچ و مهره ای و ...در کار نبود

خواهش میکنم عزیزم ;)
خطوط ایزواستاتیک همون خطوط اصلی تنش هستن که درواقع خمش را توی صفحه نشون میده ( کشش و فشار) که به صورت یه مستطیل کشیده میشد با یه سری خطوط محدب و مقعر که خطوط محدب نشانه کشش و خطوط مقعر نشانه فشار بود که البته توی کتاب با خطوط پر رنگ و کمرنگ نشانه گذاری شدن (صفحه166 درک رفتار سازه)
که این خطوط هیچگونه برشی را اعمال نمیکنن و در کشش و فشار خالصند در واقع توی این سقف های لاملا هم این فرم منحنی بر اساس این خطوط شکل گرفته و باعث صلبیت این سازه شده
WIN_20160201_184342.jpg
WIN_20160201_184241.jpg
ببخشید اگه کیفیت عکسا پایینه چون با لپتاب عکس گرفتم

آخرین ویرایش:

nasrin_arch

عضو جدید
سلام . باشه عزیزم تا یکی دو هفته دیگه شروع میکنیم به خوندن جزئیات ارتقا .... . سادست نگران نباش
به نظر من شروع کن به خوندن جزوه هایی که دستته . سطحی بخون ولی تند تند مرورشون کن جوری که سر امتحان بدونی فلان مورد یا فلان تصویرو کجا و بین کدوم مطالب دیدی . مخصوصا برای تو که ضریب فن یک هست زیاد گیر نده به مباحث . کتاب فن شناسی و سیستم های ساختمانی یادت نره . حتما بخون . شکل های شماتیک مبانی طراحی ساختمانهای بلند رو هم بخون . موفق باشی ...:smile:

سلام
طبق قولی که داده بودم ( مخصوصا برای atp عزیز ) جزوه جزییات ارتقا دهنده رو اسکن کنم و اینجا بزارم . استادم واقعا بهم لطف داشتن و فایلشو برام ایمیل کردن . با کسب اجازه از خودشون براتون اپلود کردم . البته فصل اخر کتابو نوشته بودن که به زودی برام میفرستن . براتون میفرستم .

فصل اول و دوم :
http://s6.picofile.com/file/8236510500/A_in_Detail_1_2.pdf.html
فصل سوم :
http://s6.picofile.com/file/8236511168/A_in_Detail_3.pdf.html
فصل چهارم :
http://s7.picofile.com/file/8236511384/A_in_Detail_4.pdf.html
فصل پنجم :
http://s6.picofile.com/file/8236511976/A_in_Detail_5.pdf.html

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون ولی متاسفانه اصلا قابل خوندن نیست:(
میشه خواهش کنم برنامه camscannerرو برای گوشیتون نصب کنید و با اون عکس بگیرید،چون یه حالت اسکن شده عکس میگیره،الان دستتونم موقع عکس گرفتن زیاد تکون خرده کاملا محوه عکستون:(

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز

اتصالات لاملا صلبه، تو محل برخورد تیرچه ها میلگرد میذارن بعدشم بتن میریزن

سورا مفخر

عضو جدید
دستتون درد نکنه:gol:....ببخشید ممکنه از فولاد یا چوب ساخته بشه؟ اون موقع چی میشه؟چسب و جوش؟:w05:

اون موقع متریال ساخت میشه واراکس و گلولام که گلولام قطعات چوبی چسبیده شده به چسب و واراکس تیرهای که با الگو از خطوط ایزو استاتیک به شکل لوزی ساخته میشه . و کمتر مواقعی از جوش استفاده میشه . چون خطوط راس قوس در فشار و خطوط کناری در کشش هستند و در مقابل آن بحث نیرو های اندرکنش حرارتی پیش میاد که کمتر از جوش استفاده می شود و بیشتر پیچ و پرچ با استاندارد لقی مجاز سوراخ ها پیشنهاد می گردد .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام من تو جزوه اقای شریفی و سروش نیا به یه تناقضی رسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید
تو عکس اول طبق جزوه اقای سروش نیا،سقف، دال مسطح مسطتیلی 1 طرفه هست،اما طبق جزوه اقای شریفی سقف،دال دندانه دار 2 طرفه هستش چون طبق حرف اقای شریفی هر وقت دندانه ها در دو جهت تعدادشون برابر باشه سقف دو طرفه هستش
uploadfromtaptalk1455008182804.jpg
تو عکس دوم طبق جزوه اقای سروشنیا،سقف 1 طرفه از نوع دال مسطح مسطتیلی هستش اما طبق جزوه اقای شریفی سقف،دو طرفه از نوع مسطح قارچی هستش،چون طبق گفته اقای شریفی وقتی تکیه گاهمون چهارتایی هستش سقف دو طرفه میشه
uploadfromtaptalk1455008311243.jpg

بالا