farshid992006
عضو جدید
سلام 1سوال ار کتاب ترمودینامیک 1 راهیان دارم اگه حل تحلیلیش رو برام بزارین ممنون میشم
ترمودینامیک 1 راهیان-قسمت سوال های کنکور سراسری 88-سوال 19
ممنون
ممنون
سوالتون روبنویسید تا بررسی کنیم!سلام 1سوال ار کتاب ترمودینامیک 1 راهیان دارم اگه حل تحلیلیش رو برام بزارین ممنون میشم
ممنون
لطفا جستجو کنلطفا اگه یک جزوه کامل نه خلاصه ترمو1 دارید برای دانلود بذارید . خیلی خیلی لازم دارم.
خب میتونید توازن حرارتی رو چک کنیدسوال مال کنکور مکانیک هست:
شکل زیر سیستمی را نشان می دهد که چرخه ترمودینامیکی برگشت پذیر را طی میکند و با سه منبع حرارتی تبادل گرما می کند,کدام رابسه برای چرخه برگشت پذیر داده شده درست می باشد؟
متاسفانه دوربین موبایلم خراب شده نمی تونم شکلش رو بزارم اما شرح شکل رو می گم:1 سیستم هیت که از 3 منبع حرارتی Q1,Q2,Q3 که در دمای T1,T2,T3
هستند گرما دریافت میکنه(تاکید میکنم از هر 3 گرما دریافت میکنه) و شکل فقط همین هست
نیازی به حفظ کردن رابطه های پره نیستقسمت پره ها تو كتاب انتقال حرارت راهيان خيلي فرمولاش زياده چهههههههه كار كنم؟؟![]()
اگر فرصت دارید منبعتون رو عوض کنید و پوران بخونید چون اصلا خداکرمی زیاد مفهومی نمیگه،ولی واقعا متن پوران زیبا و جامع هست.فرمول نهایی پره های بلند و عایق رو یاد بگیرید بصورت تناسبی و مفهومی ازش سوال دادن.همچنین عوامل موثر بر راندمان و ضریب تاثیر،خیلی تمیز میشه از این فرمولها مفهومی داد.جالبه من داشتم سوالات دو فصل اول انتقال رو که حل میکردم دیدم سوالات مکانیک از مابقی رشته سبکش خیلی بالاتره.قسمت پره ها تو كتاب انتقال حرارت راهيان خيلي فرمولاش زياده چهههههههه كار كنم؟؟![]()
این راه حل مربوط به چه فصلیه؟بر چه مبنایی هست من تا بحال ندیدم؟میشه یکم بیشتر بازش کنید؟خب میتونید توازن حرارتی رو چک کنید
یک منبع رو صفر درنظر بگیرید
qa/qb=ta/tb
این رو در گزینه هاش چک کنید باید برقرار باشه تا چرخه تون برگشت پذیر باشه
این روهمین طوری گفتم-مبنای خاص هم ندارهاین راه حل مربوط به چه فصلیه؟بر چه مبنایی هست من تا بحال ندیدم؟میشه یکم بیشتر بازش کنید؟
عوض کردن مرجع الان زیاد معقول نیست-البته به نظر مناگر فرصت دارید منبعتون رو عوض کنید و پوران بخونید چون اصلا خداکرمی زیاد مفهومی نمیگه،ولی واقعا متن پوران زیبا و جامع هست.فرمول نهایی پره های بلند و عایق رو یاد بگیرید بصورت تناسبی و مفهومی ازش سوال دادن.همچنین عوامل موثر بر راندمان و ضریب تاثیر،خیلی تمیز میشه از این فرمولها مفهومی داد.جالبه من داشتم سوالات دو فصل اول انتقال رو که حل میکردم دیدم سوالات مکانیک از مابقی رشته سبکش خیلی بالاتره.
سلام من کتاب رو ندارم میتونید بیشتر توضیح بدهید.سوال مال کنکور مکانیک هست:
شکل زیر سیستمی را نشان می دهد که چرخه ترمودینامیکی برگشت پذیر را طی میکند و با سه منبع حرارتی تبادل گرما می کند,کدام رابسه برای چرخه برگشت پذیر داده شده درست می باشد؟
متاسفانه دوربین موبایلم خراب شده نمی تونم شکلش رو بزارم اما شرح شکل رو می گم:1 سیستم هیت که از 3 منبع حرارتی Q1,Q2,Q3 که در دمای T1,T2,T3
هستند گرما دریافت میکنه(تاکید میکنم از هر 3 گرما دریافت میکنه) و شکل فقط همین هست
استریتر با راهیان میخونمعوض کردن مرجع الان زیاد معقول نیست-البته به نظر من
راستی شما در درس مکانیک سیالات به نتیجه رسیدید؟
چی خوندید بالاخره؟به ما هم بگین
این روهمین طوری گفتم-مبنای خاص هم ندارهو یکباره به ذهنم اومد!پس تعجب نکنید که ندیدید
وکاملا ابتکاری و البته شاید غلط!
باید سوال وشکل باشه تا بشه روش بحث کرد
متاسفانه نه شکل رو دارم نه سوال کامل رو
فقط با توجه به گفته های دوستمون مطرح کردم
شما سوال رو دارید احتمالا-اگربراتون مقدوره قرار بدید که اگر حلی براش هست ارائه بدیم
مطمئن راه حل کامل رو میتونیم با کمک هم بدست بیاریم
خیلی چیزا رو طراح ها میرن دنبالش که به عقل هیچ کس نمیرسه!نمونش سوال انتقال حرارت سال پیش(لامپی ...)
تو پست بالا زحمت شکل رو کشیدن صورت سوال رو هم که نوشته بودمسلام من کتاب رو ندارم میتونید بیشتر توضیح بدهید.
من خودم ازراه برقراری قوانون اول ترمودینامیک و همچنین نامساوی dQ/T<0 خواستم حل کنم به نتیجه نرسیدمخب میتونید توازن حرارتی رو چک کنید
یک منبع رو صفر درنظر بگیرید
qa/qb=ta/tb
این رو در گزینه هاش چک کنید باید برقرار باشه تا چرخه تون برگشت پذیر باشه
تو پستهای قبلی گفتم که هیچ دلیل علمی براش ندارم و همینطوری گفتممن خودم ازراه برقراری قوانون اول ترمودینامیک و همچنین نامساوی dQ/T<0 خواستم حل کنم به نتیجه نرسیدم
راجبه راهی که گفتید میشه یکم بیشتر توضیح بدید
سیستم یک سیکل رو طی میکنه و قانون اول برا سیکل میگه که کار خالص با انتقال گرمای خالص برابره و چون کاری انجام نشده پس 0=Q1+Q2+Q3.
با اینکه یکبار در مورد آنتروپی بحث شد اما بازم یه سوال در این مورد میپرسم.آنتروپی سیستم بسته همیشه باید بزرگتر مساوی صفر باشه اما نظرتون در مورد حجم کنترل چیه؟
با تشکر از دوستان
حال با توجه به بحثی که شد به نظر شما کدام گزینه غلط است؟
آنتروپی یک سیستم ایزوله هیچگاه کاهش نمیابد
اگر از یه سیستم بسته گرما بگیریم آنتروپی آن همیشه کاهش میابد
اگر به یه سیستم بسته گرما بدهیم آنتروپی آن همیشه افزایش میابد
تغییر خالص آنتروپی برای سیستم باز مثل سیستم بسته هیچگاه منفی نمیشود؟
پیوست ترمودینامیک ون وایلن جداول مربوط به خواص ترمودینامیکی R22، R12 و R134a رو داره.نمودار و جدول های ترمودینامیکی برای مبردها "R-134a" رو ازجا میتونم گیر بیارم ! میشه یهراهنمایی بکنین؟ ممنونم
پیوست ترمودینامیک ون وایلن جداول مربوط به خواص ترمودینامیکی R22، R12 و R134a رو داره.
در مورد مبردها کاربردی ترین نمودار، نمودار فشار بر حسب آنتالپیه، اگه این نمودار مد نظرته بگو تا آپلود کنم.
موفق باشی ......
من هم مثل شما اول این گزینه رو رد کردم.جواب رو که نگاه کردم پوران گزینه 1 رو رد کرده.از راهیان چک کردم گزینه 4 رو زده بود.این سوال تا بحال 3-4 بار برای گروههای مختلف تکرار شده.برا جمع بندی بحث سوال خوبیه.
دومی غلطه، چون که دفع حرارت باعث کاهش انتروپی میشه و عوامل برگشت ناپذیر باعث افزایش انتروپی و برآیند این دو میتونه مثبت، منفی یا صفر باشه.
در اینکه گزینه 1 نمیتونه جواب باشه که اصلا شکی ندارم، اما در مورد گزینه 4 اگه منظور از تغییر خالص انتروپی همون تولید انتروپی (یا مجموع تغییر انتروپی سیستم و محیط) باشه این گزینه هم نمیتونه جواب باشه. فکر میکنم جفتشون اشتباه کردن. کسی نظری نداره؟من هم مثل شما اول این گزینه رو رد کردم.جواب رو که نگاه کردم پوران گزینه 1 رو رد کرده.از راهیان چک کردم گزینه 4 رو زده بود.این سوال تا بحال 3-4 بار برای گروههای مختلف تکرار شده.
خدمت شمامچکر از رفرنست! اگه اون نمودار رو هم برا یا آپلود کنی یا میل ممنون میشم
toy.engineer@yahoo.com
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | سوال در مورد دروس تخصصی سیالات | مکانیک سیالات | 2 |