رفتن یا موندن مسئله ...

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتن با موندن مسئله این است

خیلی از بچه هایی که می خوان از نالار بروند تاپیک خداحافظی می زنند و یک سری حرف های مشابه...
مثلا همه شما خیلی خوبید خیلی خاطره باتون داشتم ...و بعد با کنایه یا جدی می گند بین شما ا ادمایی بودند که فقط حرف خودشون می زدند مغرور بودند اهل گفتگو نبودند یا اینکه به جای فکر و جربه شون متاسفانه عقده و عقایدشون حرف می زد ...یا به کنایه می گن فکر من در حد فکر شما نیست شاید روزی بیام که به سطح شما رسیده باشم ..و از این قبیل حرف ها ..

اما دوستی که به دلیایلی از این دست اینجا رو ترک می کنی فراموش نکن که تالار ازاذ نمونه کوچکی از جامعه ای ست که هر یک از ما در ان زندگی می کتیم
همه بیماری هایی که شما حرف از ان می زنی بیشتر و بد تر در تمام شهر ها و روستاهای این کشور وجود داره...

اگه اینجا در برار این مشکلات تاپیک خداحافطی م ی زنی ... بدون شک بیرون از تالار هم همین کار را خواهی کرد

با منزوی شدن از جامعه
با بی خیال شدت از رسیدت به اهدافت یعنی دلسرد ی و دست از تلاش کشیدن
با به فراموشی سپردن خود و همه اون مشکلات
با ترسیدن و سکوت کردن..
..
..
.
و یا با فرار کردن از مردم سرزمینت و رفتن به سرزمین های دیگر.به امید اینکه اونجا بیماری نباشه ولی هست اما به شکل دیگر ...

بله این عاقبت همه اونهایی که می خوان جامعشون رو از بیماری نجات بدن اما خودشون بیمار میشن ...چون که پزشک خوبی نیستند ..و فرار چاره کار نیست...

در اخر بد نیست به این تاپیک سری بزنیم ..

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1827199#post1827199

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی آرش جان، خیلی خوب بیان کردی، این همون حرفی بود که دلم میخواست وقتی بچه ها باشگاه های دیگه رو بیشتر به خاطر همچین چیزا به اینجا ترجیح میدادن و میرفتن بهشون بگم...
البته بعضی ها هم کلا به خاطر شرایطشون تصمیم به محدود کردن فعالیت محیط مجازی میگیرن که خداحافظی میکنن...

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا هرکسی میخواست بره کلی خواهش و اینا مکردم که نرو و ... . ولی الان دیگه کاری نمی کنم چون جو بدی شده.:gol: