piscol4g
عضو جدید
سلام به همه بچه های باشگاه
دیروز با یه برنامه موبایل آشنا شدم انصافا خیلی باحال بود تست کردم خیلی فکرای شیطونی هم اومد سراغم
یه برنامه بود که وقتی روی گوشی نصبش میکردی موقعیت دقیق گوشیتو هرجا که بود بهت میگفت روی نقشه بدون اینکه لازم باشه گوشی به اینترنت وصل باشه
شرکت سازنده اش که ایرانی هم بود نوشته بود واسه ردیابی گوشی سرقت شده کاربرد داره چون موقعیت دقیق سارق حتی اگه سیم کارتتون عوض بشه به همراه شماره سیم کارت جدید واستو میفرسته !!
اما واسه کنترل کودک هم به کار میره
کودکان رده سنی خودتون که هرلحظه دوست دارین مراقبش باشین
کلی امکانات دیگم نوشته بود که میده !!! ما تست کردیم جواب داد منتظریم گوشی کودکمونو به یه بهونه 1 ساعتی ازش قرض بگیرم
جاست-4- فان
[h=4]امکانات سامانه[/h]
حالا یه تشکر بزن اگه با این مطلبی که گذاشتم حال کردی تا آدرس سرویس دهنده رو بهت بدم
www.mobileyabi.ir
دیروز با یه برنامه موبایل آشنا شدم انصافا خیلی باحال بود تست کردم خیلی فکرای شیطونی هم اومد سراغم

یه برنامه بود که وقتی روی گوشی نصبش میکردی موقعیت دقیق گوشیتو هرجا که بود بهت میگفت روی نقشه بدون اینکه لازم باشه گوشی به اینترنت وصل باشه
شرکت سازنده اش که ایرانی هم بود نوشته بود واسه ردیابی گوشی سرقت شده کاربرد داره چون موقعیت دقیق سارق حتی اگه سیم کارتتون عوض بشه به همراه شماره سیم کارت جدید واستو میفرسته !!
اما واسه کنترل کودک هم به کار میره
کودکان رده سنی خودتون که هرلحظه دوست دارین مراقبش باشین

کلی امکانات دیگم نوشته بود که میده !!! ما تست کردیم جواب داد منتظریم گوشی کودکمونو به یه بهونه 1 ساعتی ازش قرض بگیرم

جاست-4- فان
[h=4]امکانات سامانه[/h]
-
[*]شناسایی و ارسال موقعیت دقیق گوشی
اعلام تغییرات سیم کارت و ارسال شماره
امکان پیدا کردن گوشی در حالت سکوت
امکان حذف اطلاعات از راه دور گوشی
اعلام وضعیت باتری و سلامت عملکرد
شناسایی اپراتور سیم کارت سرویس دهنده
ارسال لیست تماس های دریافتی و خروجی
ارسال لیست پیامک های ارسالی و دریافتی
ارسال برنامه های اجرا شده و در حال اجرا
موقعیت لحظه به لحظه دقیق جی پی اس
موقعیت یابی 2 با استفاده از جی اس ام
وضعیت اتصال یو اس بی-کارت حافظه
ثبت تاریخ و زمان کلیه عملکردهای فوق
پنل کاربری کاملا فارسی با کاربری آسان
در صورت بروز هرگونه مشکل که منجر به از
دست رفتن گوشی تلفن همراه شما شود
می توانید با مراجعه به پنل کاربر خود وضعیت
محل دقیق گوشی تلفن همراه خود را بیابید
فردی که تلفن همراه شما در دست اوست
را سریعا شناسایی کنید
حالا یه تشکر بزن اگه با این مطلبی که گذاشتم حال کردی تا آدرس سرویس دهنده رو بهت بدم

www.mobileyabi.ir