رباتیک برای رشته مکانیک

mohammad_444_0o

عضو جدید
سلام
دانشجوی ترم 8 مکانیک هستم
دوستم بهم پیشنهاد داد که با هم توی مسابقه رباتیک مسیریاب شرکت کنیم
میخواستم از دوستان بپرسم اگه روش وقت بذارم و برنامه اش رو یاد بگیرم ضرر نمی کنم؟

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
سلام
میخواستم از دوستان بپرسم اگه روش وقت بذارم و برنامه اش رو یاد بگیرم ضرر نمی کنم؟
درود
اگه برای ارشد نمی خونی و خودت هم علاقه داری وقت بزار
بازار کار برای رباتیک هست اما نه زیاد بیشتر محل های دانش بنیاد و دانشجویی خواهان رباتیک هستند.

mohammad_444_0o

عضو جدید
درود
بازار کار برای رباتیک هست اما نه زیاد بیشتر محل های دانش بنیاد و دانشجویی خواهان رباتیک هستند.

ارشد که 23 بهمن امتحانش بود...
یعنی اگه روی این وقت بذارم، یه جایی به دردم میخوره؟

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
سلام
درود

stickman

عضو جدید
سلام

من برای پروژه کارشناسی خودم دارم روی یک ربات ماهی دو لینکی (بدون در نظر گرفتن باله های سینه) کار می کنم
یه سری سؤال داشتم که از دوستان ممنون میشم که پاسخ بدن یا به یه منبع خوبی ارجاع بدن
اول اینکه اگر من بخوام معادلات حرکت ربات رو با استفاده از معادلات لاگرانژ بدست بیارم باید added mass رو هم در نظر بگیرم
اگر این طور هست چطور باید این کار رو انجام بدم منظورم اینه که مثلا موقعی که عبارت های انرژی رو برای لینک ها می نویسم مثلا انرژی جنبشی
added mass رو هم جدا جمع بزنم. در ضمن من تو مقاله ای دیده بودم که added mass رو برای جریان های unsteady به کار می برند ولی تو یه سری
از مقالات دیگه دیدم که مثلا وقتی ربات یه مسیر مستقیم رو طی می کرد براش added mass در نظر گرفته بودن که به نظر خودم جریان رو ربات تو این
حالت حتما steady هست.
دوم این که وقتی ربات روی یک مسیر دایره ای در حرکت هست و دمش با یه فرکانس و دامنه ثابتی در حال نوسانه چطور میشه مقدار نیرو و ضریب
drag رو محاسبه کرد.

با تشکر از شما

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
سلام

من برای پروژه کارشناسی خودم دارم روی یک ربات ماهی دو لینکی (بدون در نظر گرفتن باله های سینه) کار می کنم
یه سری سؤال داشتم که از دوستان ممنون میشم که پاسخ بدن یا به یه منبع خوبی ارجاع بدن
اول اینکه اگر من بخوام معادلات حرکت ربات رو با استفاده از معادلات لاگرانژ بدست بیارم باید added mass رو هم در نظر بگیرم
اگر این طور هست چطور باید این کار رو انجام بدم منظورم اینه که مثلا موقعی که عبارت های انرژی رو برای لینک ها می نویسم مثلا انرژی جنبشی
added mass رو هم جدا جمع بزنم. در ضمن من تو مقاله ای دیده بودم که added mass رو برای جریان های unsteady به کار می برند ولی تو یه سری
از مقالات دیگه دیدم که مثلا وقتی ربات یه مسیر مستقیم رو طی می کرد براش added mass در نظر گرفته بودن که به نظر خودم جریان رو ربات تو این
حالت حتما steady هست.
دوم این که وقتی ربات روی یک مسیر دایره ای در حرکت هست و دمش با یه فرکانس و دامنه ثابتی در حال نوسانه چطور میشه مقدار نیرو و ضریب
drag رو محاسبه کرد.

با تشکر از شما
سوالتون خیلی تخصصیه! بعید می دونم کسی بتونه جوالتونو بده. مگر اینکه اون چیزایی که خودتون خوندید و یا دیدید تا تو باغ بیاید رو هم واسه بچه های اینجا بزارید تا بتونن کمک کنند.

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

حالت حتما steady هست.
drag رو محاسبه کرد.

با تشکر از شما

مجبور هستی با روش لاگرانژ بری؟بهتر نیست از روش کین بری؟منبع کدوم مقاله رو معرفی کرده استادت اونو بذار من کمکت کنم

stickman

عضو جدید
سلام
روش کین رو بلد نیستم دیگه راحتترین روشی که تو دانشگاه بهمون یاد دادن همون لاگرانژه تازه اونم از تو مقاله می خوام برای نوشتنش کمک بگیرم
در ضمن رباتم هم فقط تو صفحه حرکت می کنه.مشاهده پیوست [7]Kinematic Modeling of a Bio-Inspired Robotic Fish.pdfمقالات من :

مشاهده پیوست [1]BoxyBot, the fish robot Design and realization.pdfمشاهده پیوست [7]Kinematic Modeling of a Bio-Inspired Robotic Fish.pdf

دوستان اونی که اسمش [7]Kinematic Modeling of a Bio-Inspired Robotic Fish هست معادلات حرکت رو با روش لاگرانژ نوشته مشکل drag هم یه کاریش کرده که به نظر منم زیاد بد نیست بالاخره یه راه حل برای حل مسئله است دیگه :smile:
اون فایل دیگه هم که اسمش [1]BoxyBot, the fish robot Design and realization هست اصل همون رباتی است که باید روش مطالعه کنم
یه سری عبارات من برای نوشتن معادلات عین همون مقاله اولیه است فقط باید باله هاش رو هم خودم بهش اضافه کنم
نمی دونم تو این مقاله منظور The approach stream pressure همون added mass هست یا نه
مقاله که در مورد added mass هست رو تو پیام بعدی می گذارم

واقعا از شما دوستان متشکرم

آخرین ویرایش:

stickman

عضو جدید
ادامه مطلب قبل :
دوستان مقاله ای که در مورد added mass هست ، همون اولش دقیقا گفته که برای جریان unsteady به کار
می ره.
مشاهده پیوست [6]Added Mass.pdf

باز هم از شما دوستان متشکرم فکر نمی کردم کسی کمکم کنه ولی خب منهم از تلاش کردن و به هر دری زدن خسته نمیشم ممنون.

بالا