رباتیک؟ الکترونیک؟ یا مکاترونیک؟!

mahyarahimi

عضو جدید
سلام
من دانشجوی سال 3 برقم و الان موقع تعیین گرایشه. من به رباتیک خیلی علاقه دارم ولی نمی دونم برای اینکه هم به علاقم برسم هم بازار کارش خوب باشه چه گرایشی برم که بعدا برای فوق راحت تر باشه. یعنی الان موندم کسی که به رباتیک علاقه داره از برق الکترونیک بخونه بهتره یا کنترل در ضمن برای فوق لیسانس بره کنترل یا مکاترونیک یا ... آخه من شنیدم کسی مکاترونیک رو نمی شناسه که حالا بخواد استخدامش کنه!
ممنون:confused:

m_kh_m

عضو جدید
نظر من فقط علاقه است

من خودم به شخصه به مکاترونیک علاقه مندم

خیلی باحاله ولی شاید همون مشکل کار مطرح باشه

به هر حال نظر من فقط علاقه است و بس

manage2

عضو جدید
سلام
واقعا الان فقط تو ایران همه تو فکر اینند که ایا بازار کار برای این رشته هست یا نه ؟
که این تقریبا مشکل هم است.در ضمن این رشته جدیده ولی اگر به درد نمی خورد دانشگاه ها هم نمی اوردند
مثلا دانشگاه های دولتی مگه پول زیادی دارند که خرج الکی کنند.!!!;)

talemka

عضو جدید
من خودم مهندسي كامپيوتر -سخت افزار رو خوندم ولي ارشد زدم مكاترونيك...........بابا تو ارشد بگير حالا هر چي باشه

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنترل بهتره یا مخابرات
ارشد هم همون کنترل یا مکاترونیک

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
شايد الان مكاترونيك شناخته شده نباشه ولي فكر سه سال ديگه را هم بكن.اين جوري هست اما اين جوري نميمونه.

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربرد توی صنعت و شغل رو در نظر بگیر بعد با علاقت برو سمت چیزی که هم عقل میپسنده هم دل
ببین شاید کسی به یه رشته ای مثل مهندسی نفت علاقه داشته باشه،اما اگر این فرد بره یه دانشگاه آزاد اگر پارتی نداشته باشه کار گیرش نمیاد،چون شرکت 2 یا 3تا دانشگاه ماله خودش داره(اهواز و آبادان و انگار جدیدا تهران هم بخش مهندسیش اضافه شده)اول از اینا میگیره بعد هم از دانشگاه های سراسری
همیشه سعی کن مطابق با نیازهای بیرونی هماهنگ باشی و دید نسبت به جلو هم خیلی عالیه

بالا