چون دخترم نميتونم جواب بدم!!
majidhosseini کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #32 ابوالفضل جان راستشو بگو خانمت کنارت نشسته؟ آخه یکی از بچه ها چهره مظلومش این وقت نشون داده میشد....تو هم داری شبیه اون میشیا..راستشو بگو:دی
ابوالفضل جان راستشو بگو خانمت کنارت نشسته؟ آخه یکی از بچه ها چهره مظلومش این وقت نشون داده میشد....تو هم داری شبیه اون میشیا..راستشو بگو:دی
اقیانوس عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #33 tosa@ گفت: چون دخترم نميتونم جواب بدم!! کلیک کنید تا باز شود... منم از خانم هام ولی جواب دادم که!! پیش خودم تصور کردم اگر شوهرم کنارم باشه چه می کنم! نتیجه شد نمی دونم!
tosa@ گفت: چون دخترم نميتونم جواب بدم!! کلیک کنید تا باز شود... منم از خانم هام ولی جواب دادم که!! پیش خودم تصور کردم اگر شوهرم کنارم باشه چه می کنم! نتیجه شد نمی دونم!
آیتای_AYTAY عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #34 میرم میام میبینم امار فوتی ها داره میره بالا بابا ما چقدر عاشقیم
اقیانوس عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #35 babi charlton گفت: من زدم 100 در صد حلالم کنید همتون کلیک کنید تا باز شود... از قهرمان ها جز این بر نمیاد اما می تونید با ببره هم درگیر شین ها! این بهتره!!
babi charlton گفت: من زدم 100 در صد حلالم کنید همتون کلیک کنید تا باز شود... از قهرمان ها جز این بر نمیاد اما می تونید با ببره هم درگیر شین ها! این بهتره!!
اقیانوس عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #36 آیتای_AYTAY گفت: میرم میام میبینم امار فوتی ها داره میره بالا بابا ما چقدر عاشقیم کلیک کنید تا باز شود... جوونن دیگه شما به بزرگی خودت ببخش !!!!
آیتای_AYTAY گفت: میرم میام میبینم امار فوتی ها داره میره بالا بابا ما چقدر عاشقیم کلیک کنید تا باز شود... جوونن دیگه شما به بزرگی خودت ببخش !!!!
Abolfazl_r عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #37 برید بخوابید الافها! (شکلک کسی که کتک خورده از زنش و میخواد سر شماها خالی کنه) من باید ساعت 6 پاشم بیام تهران!
برید بخوابید الافها! (شکلک کسی که کتک خورده از زنش و میخواد سر شماها خالی کنه) من باید ساعت 6 پاشم بیام تهران!
rm_arch کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #38 اگه دوسش داشته باشم حتما اصن پیشی بیا منو بخوررررررر
آیتای_AYTAY عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #39 اقیانوس گفت: جوونن دیگه شما به بزرگی خودت ببخش !!!! کلیک کنید تا باز شود... خودمم فوت شدم
atish pare عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #40 abolfazlrastegar گفت: برید بخوابید الافها! (شکلک کسی که کتک خورده از زنش و میخواد سر شماها خالی کنه) من باید ساعت 6 پاشم بیام تهران! کلیک کنید تا باز شود... منم 5باید بیدار شم از تهران برم کرج!!! شکلک یه آدم بدبخت که به استراحت مطلق نیاز داره!
abolfazlrastegar گفت: برید بخوابید الافها! (شکلک کسی که کتک خورده از زنش و میخواد سر شماها خالی کنه) من باید ساعت 6 پاشم بیام تهران! کلیک کنید تا باز شود... منم 5باید بیدار شم از تهران برم کرج!!! شکلک یه آدم بدبخت که به استراحت مطلق نیاز داره!
persian_land عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2010 #41 من که نمیدونم زدم......... ولی معتقدم اگه اینجاها اتفاق بیفته ببره دو تا رو میگیره......چون دوتایی میزارن بنای فرار.......................والا
من که نمیدونم زدم......... ولی معتقدم اگه اینجاها اتفاق بیفته ببره دو تا رو میگیره......چون دوتایی میزارن بنای فرار.......................والا
doai عضو جدید Feb 27, 2011 #43 تاپیک زیبایی بود مرسی.من زدم 100% چون درسته فعلا عاشق نیستم اما واسه مامان و بابام حاضرم جونمو فدا کنم. آخرین ویرایش: Feb 27, 2011
تاپیک زیبایی بود مرسی.من زدم 100% چون درسته فعلا عاشق نیستم اما واسه مامان و بابام حاضرم جونمو فدا کنم.
رز سیاه عضو جدید کاربر ممتاز Jul 26, 2013 #44 Abolfazl_r گفت: جالبه که از دو سال پیش تا حالا هیچ کس به تاپیک به این زیبایی نه نظری داده و نه ازش تشکر کرده. حتی تو نظر سنجی هم جز استارتر فقط 1 نفر شرکت کرده. از شانس بد تشکر من هم تموم شده. نظرسنجی فوق العاده سختیه. حتی با ساعتها فکر هم نمیشه بهش جواب داد. کلیک کنید تا باز شود... ممنون.. منم بعد سه سال دارم این پست شما رو میخونم.. بله..واقعا سخته.. نمیشه به راحتی جواب داد..
Abolfazl_r گفت: جالبه که از دو سال پیش تا حالا هیچ کس به تاپیک به این زیبایی نه نظری داده و نه ازش تشکر کرده. حتی تو نظر سنجی هم جز استارتر فقط 1 نفر شرکت کرده. از شانس بد تشکر من هم تموم شده. نظرسنجی فوق العاده سختیه. حتی با ساعتها فکر هم نمیشه بهش جواب داد. کلیک کنید تا باز شود... ممنون.. منم بعد سه سال دارم این پست شما رو میخونم.. بله..واقعا سخته.. نمیشه به راحتی جواب داد..