rejaliclinic95
عضو
[h=1][/h][h=2]پاییز. پادشاه مرموز و سحرانگیز فصلها. فصلی که همیشه در قلب هنرمندان جایگاه ویژهای داشتهاست. مخصوصا عکاسها و البته نقاشها که همیشه مسحور رنگها و نورهای بینظیرش میشوند. بسیار از عکاسان از جمله آقای شان گانون، پاییز را موقعیت خوبی برای عکاسی پرتره میداند. وی در مقالهی پیش رو نکات جالبی را برای ثبت پرتره از کودکان در پاییز آموزش میدهد که میتوانند برای انواع دیگر عکاسی پرتره نیز مفید باشند.
پاییز برای عکاسان فصل وفور رنگها و نورهای فوقالعاده است. اگر از این نورها و رنگها به درستی استفاده شود، میتوان تصویری ثبت کرد که حسادت همگان را برانگیزد. حتی برای عکسهای خانوادگی نیز پاییز پشتزمینههای بینظیری خلق میکند که در هیچ فصلی نمیتوان یافت. در این مقاله من بچههای خودم را برای ثبت چند پرترهی پاییزی به جنگل بردهام. عکاسی از بچههای دیگران همیشه آسانتر است پس این موضوع میتواند چالش جالبی را ایجاد کند.
[/h][h=3]تدارک و آمادگی[/h][h=2]آمادگی اولیه کلید هر نوع عکاسیای است. البته دانستن نیاز به باتریهای کاملا شارژ شده، کارت حافظههای خالی و تجهیزات تمیز شده هوش زیادی نمیخواهد اما بسیار مهم است که همهی این موارد را چند بار چک کنیم. خالیکردن کارت حافظه برای تازهکارها بسیار ترسناک است چرا که باید اطمینان حاصل کنند همهی تصاویر را به رایانهی خود منتقل کردهاند. درست است که با فرمت کردن کارت حافظه همه چیز از دست میرود اما گفته شده تک تک پاک کردن عکسها ممکن است باعث تداخل دادهها و از بین رفتن تصاویر شود. پس بهتر است کارت حافظه را فرمت کنیم. بهتر است آبوهوا را چک کنیم چرا که این عامل مهم در این فصل میتواند به سرعت تغییر کند. سعی کنید چندین منبع هواشناسی را بررسی کنید. بیرونرفتن دستهجمعی برای عکاسی، طی مسافتی شاید طولانی با اتومبیل و در آخر خراب شدن کل برنامه بخاطر باران بسیار دردناک است. البته اگر پوشاک مناسب داشته باشید، حتی باران در پاییز نیز میتواند موقعیت خوبی را برای عکاسی خلق کند.
طلوع و غروب خورشید به ما بهترین نور را میدهند. البته بیرون کشیدن خانواده از تختخواب در صبح زود برای عکاسی همیشه سخت است. برای شروع عکاسی حدود یک ساعت قبل از غروب خورشید برنامهریزی کنید. این ساعت طلایی روز مورد علاقهی بسیاری از عکاسان حرفهای است چرا که نور بسیاز زیبا و جذاب است و حتی گاهی میتوان از خود منظرهی غروب نیز استفاده کرد. به زمان غروب خورشید در منطقهی زندگیتان دقت کنید چرا که این روزها بسیار زود تاریک میشود و شما برای عکاسی قبل از غروب خورشید حداقل به یک ساعت زمان احتیاج دارید. اطمینان حاصل کنید که همه لباس مناسب برتن داشته باشند. هوا اینروزها رو به سردی میرود و با این کار در زمان بازگشت به اتومبیل یکی از دغدغههای شما کاسته میشود. به من اعتماد کنید، درحالی که داریم از گرمای مطلوب آخرین اشعههای آفتاب لذت میبریم، باور نخواهید کرد با غروب خورشید چقدر سریع هوا سرد میشود. همچنین چند لباس اضافه برای همه بیاورید چرا که ممکن است لباسها گلی و خیس شوند. زمین خوردن در این فصل طبیعی است! حتما با خودتان تنقلات و آب همراه داشته باشید مخصوصا زمانی که بچهها را همراه خود دارید. بچهها زودتر از شما گرسنه و خسته میشوند پس تنقلات و آب میتواند زمان بیشتری آنها را سرپا نگه دارد تا بتوانید عکسهای بهتری ثبت کنید. نکته: وقی از بچههای دیگران عکس میگیرید، از خود پدر و مادرشان بخواهید که خوراکی وتنقلات بیاورند. هرگز خودتان به بچهها غذا ندهید چرا که ممکن است به غذای خاصی حساسیت داشته باشند.
[/h][h=3]راهنماییهایی برای لباس مناسب پرترهی پاییزی[/h][h=2]لباس مناسب برای عکاسی پرتره بسیار مهم است ولی این موضوع در پاییز حتی تفاوت بیشتری نیز ایجاد میکند. سعی کنید همه لباسهایی با رنگهای طبیعی به تن داشته باشند که یا با تنهای رنگ درختان و برگها هماهنگ باشد یا با آنها ترکیب شود. پسر من در این روز ژاکتی قرمز به تن کرده چرا که در پاییز رنگ قرمز و بنفش به وفور یافت میشود. دخترم لباسهای سیاه و سفید به تن دارد چرا که این ترکیب همیشه موفق، با محیط هماهنگ میشود. پسرم همچنین یک کلاه خاکستری دارد تا با خواهرش هماهنگ شود.
سعی کنید بین لباسهای افراد تضاد مخربی وجود نداشته باشد. برای این هدف پیش از شروع سفر عکاسی با همه بر سر یک ترکیب به توافق برسید. همچنین سعی کنید مدلها، تیشرتها و گرمکنهایی با لوگوهای بزرگ و براق نداشته باشند. اگر انتخاب با پسر من بود، میخواست روی همه چیز لوگوی جنگ ستارگان داشته باشد!! این موضوع باعث میشود عکسهایتان زماندار شوند و در آینده جذابیت خود را از دست میدهند. تلاش کنید چند لباس و انتخاب اضافی همراه داشته باشید. این لباسها نهتنها به تنوع در عکسهایتان کمک میکنند بلکه در زمانی که لباسها مخصوصا توسط کودکان گلی یا خیس میشود نیز به کارتان میآیند.
[/h]
پاییز برای عکاسان فصل وفور رنگها و نورهای فوقالعاده است. اگر از این نورها و رنگها به درستی استفاده شود، میتوان تصویری ثبت کرد که حسادت همگان را برانگیزد. حتی برای عکسهای خانوادگی نیز پاییز پشتزمینههای بینظیری خلق میکند که در هیچ فصلی نمیتوان یافت. در این مقاله من بچههای خودم را برای ثبت چند پرترهی پاییزی به جنگل بردهام. عکاسی از بچههای دیگران همیشه آسانتر است پس این موضوع میتواند چالش جالبی را ایجاد کند.

[/h][h=3]تدارک و آمادگی[/h][h=2]آمادگی اولیه کلید هر نوع عکاسیای است. البته دانستن نیاز به باتریهای کاملا شارژ شده، کارت حافظههای خالی و تجهیزات تمیز شده هوش زیادی نمیخواهد اما بسیار مهم است که همهی این موارد را چند بار چک کنیم. خالیکردن کارت حافظه برای تازهکارها بسیار ترسناک است چرا که باید اطمینان حاصل کنند همهی تصاویر را به رایانهی خود منتقل کردهاند. درست است که با فرمت کردن کارت حافظه همه چیز از دست میرود اما گفته شده تک تک پاک کردن عکسها ممکن است باعث تداخل دادهها و از بین رفتن تصاویر شود. پس بهتر است کارت حافظه را فرمت کنیم. بهتر است آبوهوا را چک کنیم چرا که این عامل مهم در این فصل میتواند به سرعت تغییر کند. سعی کنید چندین منبع هواشناسی را بررسی کنید. بیرونرفتن دستهجمعی برای عکاسی، طی مسافتی شاید طولانی با اتومبیل و در آخر خراب شدن کل برنامه بخاطر باران بسیار دردناک است. البته اگر پوشاک مناسب داشته باشید، حتی باران در پاییز نیز میتواند موقعیت خوبی را برای عکاسی خلق کند.

[/h][h=3]راهنماییهایی برای لباس مناسب پرترهی پاییزی[/h][h=2]لباس مناسب برای عکاسی پرتره بسیار مهم است ولی این موضوع در پاییز حتی تفاوت بیشتری نیز ایجاد میکند. سعی کنید همه لباسهایی با رنگهای طبیعی به تن داشته باشند که یا با تنهای رنگ درختان و برگها هماهنگ باشد یا با آنها ترکیب شود. پسر من در این روز ژاکتی قرمز به تن کرده چرا که در پاییز رنگ قرمز و بنفش به وفور یافت میشود. دخترم لباسهای سیاه و سفید به تن دارد چرا که این ترکیب همیشه موفق، با محیط هماهنگ میشود. پسرم همچنین یک کلاه خاکستری دارد تا با خواهرش هماهنگ شود.

[/h]