یعنی اگه مشکلی داشته باشیم اینجوری باهاش برخورد می کنیمحالا این یعنی ما مشکلی نداریم که باهاش برخورد کنیم یا اینکه راهی برای برخورد با مشکلات ندارم؟!
چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی اگه مشکلی داشته باشیم اینجوری باهاش برخورد می کنیم
یه عکسه اگه صبر کنی می یاد بالاچه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا که چیزی نیست![]()
یه عکسه اگه صبر کنی می یاد بالا
خیلی چیز با مزه ایه![]()
ا .... پس چرا برا من بالا می یاد ! نمی دونم چرا این جوریههنوزم چیزی رویت نمیشا!
از ما گفتن بود!
ا .... پس چرا برا من بالا می یاد ! نمی دونم چرا این جوریه![]()
توی یه سایت دیگه اپلود کن درست میشه..........
یعنی چی! من اصلا نمی دونم چه جوریهتوی یه سایت دیگه اپلود کن درست میشه..........
یعنی چی! من اصلا نمی دونم چه جوریه
من اینو از تو ایمیلم گذاشتم
مرسی خوب من اصلا نمی دونستم که کسی نمی تونه ببینهخوب عزیز ببین اگه از ایمیلت عکس بزاری فقط خودت میتونی ببینی............
عکس رو توی کامپوترت سیو کم............
بعد برو به سایت زیر:
http://imageshack.us/
عکست رو Browse کن و بعد روی اپلود کلیک کن..........
بعد یه صفحه جدید باز میشه که عکست اونجاست ادرس صفحه رو کپی کن...........
بعد بیا اینجا اگه دقت کنی در حالت پیشرفته ی ارسال جواب یک سری ایکون بالای پنجره جوابت هست........... روس 6 شمی از سمت چپ که عکس خورشید و کوه و زمینه زرده کلیک کن و ادرس صفحه ای که عکست توش هست رو بزار اینجا...........
باز سوالی داشتی بگو............![]()
راستی الان یادم افتاد که یه بار دیگه ام از تو ایمیلم یه عکس گذاشتم تو تالار عکس ولی همه بچه ها می تونستن ببینن کلی ام در موردش نظر گذاشتن !خوب عزیز ببین اگه از ایمیلت عکس بزاری فقط خودت میتونی ببینی............
بعد برو به سایت زیر:
بعد بیا اینجا اگه دقت کنی در حالت پیشرفته ی ارسال جواب یک سری ایکون بالای پنجره جوابت هست........... روس 6 شمی از سمت چپ که عکس خورشید و کوه و زمینه زرده کلیک کن و ادرس صفحه ای که عکست توش هست رو بزار اینجا...........
راستی الان یادم افتاد که یه بار دیگه ام از تو ایمیلم یه عکس گذاشتم تو تالار عکس ولی همه بچه ها می تونستن ببینن کلی ام در موردش نظر گذاشتن !![]()
چشمراست میگن الما
مهندسیش کن راه بندازش ببینیم عکس رو![]()
خوب عزیز ببین اگه از ایمیلت عکس بزاری فقط خودت میتونی ببینی............
بعد برو به سایت زیر:
ببخشید می شه بگین از تو این سایت چه جوری باید آپلود کنم ؟ آخه من نمی دونم چی کار کنمسلام. اگه تو سایت www.persiangig.com عضو هستی ، میتونید اونجا هم آپلود کنید![]()
اول میرید اونجا عضو میشید. بعد سایت 100 مگابایت حافظه در اختیار شما قرار میده. دقیقا مثل گالری موبایل چن تا قسمت داره. "عکس و فایل داکیومنت و صدا و ... " توی هر قسمت مینونین از گزینه آپلود استفاده کنین و بعد از آپلود هر وقت و هر جا که بخواین ازش استفاده کنین یا آدرس لینکشو به یکی بدید که اونم استفاده کنه.ببخشید می شه بگین از تو این سایت چه جوری باید آپلود کنم ؟ آخه من نمی دونم چی کار کنم
خوب اگه با عضویت می شه عکس دانلود کرد پس لطف کنین برام بفرستیناول میرید اونجا عضو میشید. بعد سایت 100 مگابایت حافظه در اختیار شما قرار میده. دقیقا مثل گالری موبایل چن تا قسمت داره. "عکس و فایل داکیومنت و صدا و ... " توی هر قسمت مینونین از گزینه آپلود استفاده کنین و بعد از آپلود هر وقت و هر جا که بخواین ازش استفاده کنین یا آدرس لینکشو به یکی بدید که اونم استفاده کنه.
فقط برای عظویت باید از یه عضو دعوتنامه دریافت کنین. اگه خواستیم من میتونم براتون دعوتنامه بفرستم. فقط تو گزینه هاش نام و ایمیل میخواد![]()
آهان یعنی اسم و ایمیلمو بدم ؟اول میرید اونجا عضو میشید. بعد سایت 100 مگابایت حافظه در اختیار شما قرار میده. دقیقا مثل گالری موبایل چن تا قسمت داره. "عکس و فایل داکیومنت و صدا و ... " توی هر قسمت مینونین از گزینه آپلود استفاده کنین و بعد از آپلود هر وقت و هر جا که بخواین ازش استفاده کنین یا آدرس لینکشو به یکی بدید که اونم استفاده کنه.
فقط برای عظویت باید از یه عضو دعوتنامه دریافت کنین. اگه خواستیم من میتونم براتون دعوتنامه بفرستم. فقط تو گزینه دعوتنامه نام و ایمیل میخواد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | راهنمای انتخاب اسم رستوران شیک | گفتگوی آزاد | 0 | |
U | راهنمای خرید کولر گازی | گفتگوی آزاد | 0 | |
Z | راهنمای غیر فعال سازی تبلیغات تلگرام | گفتگوی آزاد | 8 | |
S | راهنمای خرید بهترین کادوی تولد برای دخترخانم ها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
راهنمای ساده برای پاکسازی عمیق ذهن | گفتگوی آزاد | 0 |