nafise001
عضو جدید
چی شده عزیزم؟چرا اینجا هیشکی به من محل نمی زارههههههههههه؟؟؟؟من یه سوال پرسیدمااااااااا!!!!
دلم داره آب می شه دارین میرین دانشگاه!!! به من تازه فردا برنامه می دن!!!![]()
من سوالتو ندیدم!!
چی شده عزیزم؟چرا اینجا هیشکی به من محل نمی زارههههههههههه؟؟؟؟من یه سوال پرسیدمااااااااا!!!!
دلم داره آب می شه دارین میرین دانشگاه!!! به من تازه فردا برنامه می دن!!!![]()
سمی ببخشین ها ولی منم از خضر چیزی یاد نگرفتم مخصوصا ترم اخرخو چیکار داری بچه مردمو؟
من از خضرلو و دانش و تیمور زاده راضیم
البته قبل از همه اینا از فلکی![]()
سمی ببخشین ها ولی منم از خضر چیزی یاد نگرفتم مخصوصا ترم اخر
سلام بر همگی بچه های خوبین همگی ؟
اوکامی جان با پیشنهاد تاپیک جدید موافقم ولی اسمشو چی بزاریم که تکراری نشه قفل نشه؟
شاید من که فقط از خوش نیت دانش محمدزاده چیزی یاد گرفتمچه میدونم والا لابد یه خضرلو دیگه میومد سرکلاس گروه شما![]()
![]()
من پرسیدم چی دارین می خونین...فقط زبان می خونین یا چیزای دیگه هم هست....چی شده عزیزم؟
من سوالتو ندیدم!!
من پرسیدم چی دارین می خونین...فقط زبان می خونین یا چیزای دیگه هم هست....ناز معمار جونمو مازیار نیستن هیشکی منو تحویل نمی گیره...
من پرسیدم چی دارین می خونین...فقط زبان می خونین یا چیزای دیگه هم هست....ناز معمار جونمو مازیار نیستن هیشکی منو تحویل نمی گیره...
سلام عزیزم فعلا همه 504 میخونیم.من میرم مسافرت برگشتم با برنامه شروع میکنم به خوندن درس.من پرسیدم چی دارین می خونین...فقط زبان می خونین یا چیزای دیگه هم هست....ناز معمار جونمو مازیار نیستن هیشکی منو تحویل نمی گیره...
سلام عزیز ...
نه فعلا همون 504 رو برا زبان میخونیم ولی بچه ها دارن جدا جدا کتابای دیگه ای هم میخونن
من میگم کسایی که کتاب خوبی برا اسکیس میشناشن معرفی کنن اسکیسم باهم پیش بریم اینجوری بهتره...
سلام بر همگی بچه های خوبین همگی ؟
اوکامی جان با پیشنهاد تاپیک جدید موافقم ولی اسمشو چی بزاریم که تکراری نشه قفل نشه؟
چاخلص داش اوکامی.![]()
لطف دارین شما.![]()
بیشتر ازین خجالت زده نکنین بابا.![]()
مرسی احتمالا جوابمو بدون نقل قول دادین که پیداش نکردم!!!شایدم من ندیدم کلا!!!ولی بازم مرسی...آره خیلی ممنون می شم اگه بگین چه کتابایی می خونین..من که جواب شمارو دادم .
دوباره پیست میکنم
ممنون . دوستای دیگه هم میخونن . من میرم کتابخونه خیلی هارو هم میبینم که تنها میان و میخونن واقعا !
من زبان میخونم از روی کتاب آقای امیری ( زبان عمومی برای ارشد ) این منبع رو از خانه معمار ( بهترین موسسه برای ارشد معماری ) انتخاب کردم . البته میخوام برای اینکه با بچه ها یک دست بریم جلو 504 واژه رو بخونم . اونروز نیگاش کردم جالب بود
چندتا کتاب دیگه هم میخونم که تقریبا مشترک بین همه ی گرایش های معماریه . چون بین 2 گرایش نتونستم تصمیم بگیرم کدوم رو انتخاب کنم . کتاب هایی هم که میخونم فعلا کتابای راحتین . خواستی بهت میگم
بله من موافقم....به نظر من کتاب مهندس صدیق رو اول بگیریم...بعدش کتابای مهندس طایفه...سبک کاراشون کلا فرق داره و به نظر من جفتش رو تمرین کنیم بهتره
بچه ها من یه چیزه دیگه هم می خوام بگم.به نظر من فقط به فکر خوندن ارشد نباشید.معماری که فقط به مدرک نیست.سعی کنیم اول اطلاعاتمون رو در حد یه دانشجوی ارشد کنیم در کنارش واسه کنکورم آماده شیم...نا سلامتی ما استادای آینده می تونیم باشیم...هممونم می دونیم که نمی شه فقط به درسایی که توی دانشگاه می دن اکتفا کرد...
نگران نباش داداش ارمین من شروع کنم در حد مرگ میخونم.من الان شروع کنم این شکلی میشم اخه.تو کاردانیت یه رشته دیگش باید بیشتر از همه نگران باشی و بری دنبالش دختر . الله اکبر .![]()
کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 1 احسان طایفه فصل اولش تمرینای خیلی خوبی برای قوی کردن خط آدم داره . اون اعتماد به نفس لازم رو هم با تمریناش و هم با نوشته هاش به آدم میده . احسان طایفه در حد صدیق نیست ولی کنکور ارشدش اسکیس رو 100 زده بود .
مرسی احتمالا جوابمو بدون نقل قول دادین که پیداش نکردم!!!شایدم من ندیدم کلا!!!ولی بازم مرسی...آره خیلی ممنون می شم اگه بگین چه کتابایی می خونین..
من کتاب از ایده تا معماری صدیق دارم از اون استفاده میکنم و کلاس میرم.استادمون گویا شاگرد صدیق بودهکتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم 1 احسان طایفه فصل اولش تمرینای خیلی خوبی برای قوی کردن خط آدم داره . اون اعتماد به نفس لازم رو هم با تمریناش و هم با نوشته هاش به آدم میده . احسان طایفه در حد صدیق نیست ولی کنکور ارشدش اسکیس رو 100 زده بود .
نگران نباش داداش ارمین من شروع کنم در حد مرگ میخونم.من الان شروع کنم این شکلی میشم اخه.![]()
الان دارم نفس میگیرم واسه موقع ارشد الان خیلی زوده همتون خسته میشینا..![]()
من برا کنکور خونده بودم کتاب خوبی بود.دوستان هر کی هر کتابی که مفید می دونه بگه هم برای ارشد و هم برای مطالعه ی آزاد.
کتاب مبادی سواد بصری رو نمی دونم کیا خوندن مثل اینکه تدریسم می شه بعضی جاها ولی هرکی نخونده من پیشنهاد می کنم بخونه چون یه کتاب پایه محسوب می شه.
نه الان دارم خوش میگذرونم تو کلاس ایروبیک...خسته بشیم بریم چیکار کنیم ؟؟ آروم خوندن خستگی نمیاره . بدو بدو قبل کنکور خوندن نفس نمیزاره واسه آدم .
من کتاب از ایده تا معماری صدیق دارم از اون استفاده میکنم و کلاس میرم.استادمون گویا شاگرد صدیق بوده