nafise001
عضو جدید
سلام برادر دادافرید.سلام نفیسه جون خوبی خانم................ بی کاری خوش میگذره؟![]()
بله که خوش میگذره.

سلام برادر دادافرید.سلام نفیسه جون خوبی خانم................ بی کاری خوش میگذره؟![]()
ما بچه درس خون نیستیم برادر امید.خیلی کارش درسته کلاسارو نمیاد خانم.![]()
فرزانه اون متن واسه نساکه نه من.سلام نسا جان حوبی؟اوکامی دیگه امشب فک نکنم بیاذ اگه فردا اومد حتما به گفتت رسیدگی میکنه
اره درستش کردمفرزانه اون متن واسه نساکه نه من.![]()
سلام برادر دادافرید.
بله که خوش میگذره.![]()
نفیسه استاد کاربرد کامپیوتر گفت هفته بعد هر کی خواست امتحان میگیره اگه هر خوب داد میتونه نیاد.فرزانه اون متن واسه نساکه نه من.![]()
غضنفر رئیس فدراسیون شطرنج میشه ۵تا قانون میذاره
۱. اسب نمیتونه فیل رو بزنه چون فیل قویتره !
۲. خر هم باید بازی کنه !
۳.خر میتونه همه رو بزنه !
۴. هیچکی نمیتونه خر رو بزنه !
۵. اصلا خر شاهه !!!
وا چه جالب عجب استادیهفرزانه استاد کاربرد کامپیوتر گفت هفته بعد هر کی خواست امتحان میگیره اگه هر خوب داد میتونه نیاد.
چرا امروز همه اسم منو یه چی دیگه میگن؟فرزانه استاد کاربرد کامپیوتر گفت هفته بعد هر کی خواست امتحان میگیره اگه هر خوب داد میتونه نیاد.
راست میگیچرا امروز همه اسم منو یه چی دیگه میگن؟
اقا امید فرزانه همکلاسی شماست؟
مگه کاربرد کامپیوتر چی درس میده؟
فک کنم مربوط به اتوکد باشهچرا امروز همه اسم منو یه چی دیگه میگن؟
اقا امید فرزانه همکلاسی شماست؟
مگه کاربرد کامپیوتر چی درس میده؟
پس از فردا نت تعطیله میشینم اتوکد کار میکنم.راست میگی
اتو کد.
اوستاد طراحی با دست آزادم که هیچی نگفت
کلاسش الافیه
حالا من پایه ثابت حضور تو کلاسم.................پس از فردا نت تعطیله میشینم اتوکد کار میکنم.
حوصله اینجور کلاسارو ندارم.
من تو کاردانی حداکثر تلاشمو کردم که کلاسارو نرم .
اخرشم تو دانشکده معروف شدم به پیچوندن کلاسا.![]()
بابا معروفپس از فردا نت تعطیله میشینم اتوکد کار میکنم.
منم مثل تو ولی بعضی از استادا بیشتر از 3 غیبت حذف میکردنپس از فردا نت تعطیله میشینم اتوکد کار میکنم.
به من باشه روزای تعطیلم میرم دانشگاهبابا معروف![]()
اره من الان قدر دانشگاهو میدونمبه من باشه روزای تعطیلم میرم دانشگاه
گرفتم جز کدوم دسته از بچه هایی...حالا من پایه ثابت حضور تو کلاسم.................![]()
ما چی بکشیم از دست این همکلاسیای مثبت!!!!!!!!!!!!!!!!!به من باشه روزای تعطیلم میرم دانشگاه
شما سیرید دیگه اگه مثله من میرفتی سربازی قدر درس و بیشتر میدونستیما چی بکشیم از دست این همکلاسیای مثبت!!!!!!!!!!!!!!!!!
دستت درد نکنهیه حال اساسی بهتون بدم بچه ها.........................
این یه مجموعه عکس 300MB از برترین تصاویر معماری داخلی ساختمانه. 722 تا عکس عالی..............................
برید حال کنید
http://www.dl4.vatandownload.com/software/zz/tir 89/2.4.89/722.Interior.Design.Wallpapers-NoGrp-www.vatandownload.com.rar
خیلی هست اگه بچه ها راضی باشن میگم....................سلام جناب رضائی از دکتر دیگه چی تو ذهنتون هست این جملش واقعاً به یاد موندنیه.
ممنون استادیه حال اساسی بهتون بدم بچه ها.........................
این یه مجموعه عکس 300MB از برترین تصاویر معماری داخلی ساختمانه. 722 تا عکس عالی..............................
برید حال کنید
http://www.dl4.vatandownload.com/software/zz/tir 89/2.4.89/722.Interior.Design.Wallpapers-NoGrp-www.vatandownload.com.rar
دستت درد نکنه
بفرمائیدخیلی هست اگه بچه ها راضی باشن میگم....................
هزار تا کتاب از دکتر تو خونمونه![]()
من گیگم کمه میزارمش برا بعد.خواهش میکنم............... فقط حوصله می خواد دانلودش چون حجمش بالاست![]()