okami2
عضو جدید
ارمین واقعا این حرفتو قبول دارم.
مرسی از راهنمائیت.
تشکرمونو هم تفکیک جنسیتی کردن . خواهش میکنم
ارمین واقعا این حرفتو قبول دارم.
مرسی از راهنمائیت.
اره راس میگی ها فکر خوبیه.سلام گلم
فرزانه بیا منو توام بعد مسافرت مثل ارمین بریم کتابخونه بدرسیم هان؟!!؟؟
اخه من تنهایی حس خوندنم نمیاد فکر کنم عادت کردم به گروهی خوندن![]()
من صبح ساعت 8:30 میرسم کتابخونه . 45 دقیقه میخونم 15 دقیقه استراحت میکنم . ساعت 1 هم برمیگردم خونه . وقتی بین خوندن کتابای اصلی خسته میشم یه کتابی که برام جذابه رو مطالعه میکنم . همین . نتیجه میده . بعد از ظهر درس نمیخونم .تمرین اسکیس با کتاب احسان طایفه .
یه محیط آروم
انگیزه
جدیت .
و اینکه اینو همیشه یادت باشه آدم بعد 21 روز از نظر روانشناسی به هرکاری میتونه عادت کنه ( به ماه رمضون دقت کن که آخراش دیگه خیلی عادی میشه واست ) . شاید یک هفته سخت باشه ولی بعد یه مدت تبدیل به چیزی که نبودش اذیتت میکنه ( مثله من )
وگرنه مثل من اخر عاقبت نداری برو ببین دکتر ارمین بهم چی گفت عبرت بگیر.
نمیتونممممممممممممممممم به کی بگم دردمووووو؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
آهان خوب شد گفتی . تنهایی سخته . من یه دوست خیلی خوب دارم ( اونم محقق قبول شده ) که جدیه تویه درس . واسه همین خوش میگذره بهمون . انقدر که میخواییم سازه ماکارونی درست کنیم![]()
اره خیلی خوب پیش میری موفق باشی.من کتاب از ایده تا معماری صدیق دارم از روی این باید تمرین کنم حتما.فکر خیلی خوبیهمن صبح ساعت 8:30 میرسم کتابخونه . 45 دقیقه میخونم 15 دقیقه استراحت میکنم . ساعت 1 هم برمیگردم خونه . وقتی بین خوندن کتابای اصلی خسته میشم یه کتابی که برام جذابه رو مطالعه میکنم . همین . نتیجه میده . بعد از ظهر درس نمیخونم .تمرین اسکیس با کتاب احسان طایفه .
یه محیط آروم
انگیزه
جدیت .
و اینکه اینو همیشه یادت باشه آدم بعد 21 روز از نظر روانشناسی به هرکاری میتونه عادت کنه ( به ماه رمضون دقت کن که آخراش دیگه خیلی عادی میشه واست ) . شاید یک هفته سخت باشه ولی بعد یه مدت تبدیل به چیزی که نبودش اذیتت میکنه ( مثله من )
yasha mohandes
منم همچین برنامه ای میریزم
حیف این روزاس اینجوری بی هدف هدر برهههههههههههههه
![]()
ارمین جو گیر شدیناااااااااااااااااااااااا
البته درستشم همینه![]()
اره خیلی خوب پیش میری موفق باشی.من کتاب از ایده تا معماری صدیق دارم از روی این باید تمرین کنم حتما.فکر خیلی خوبیه
وا محیا من ترسیدم اصلا مسافرتم نمیرم بیا از فردا بریم کتابخونه.محیا اینو بدونا من رو شما و خودم حساب کردما . روز اول که اومدین انشالله اردبیل یه تست میگیرم ازتون امتیاز نگیرین دوباره سواره اتوبوس ارومیه میکنم شما دوتا رو تا برگردونه![]()
شب بخیر؟خیلی زوده ها ارمین؟بچه ها با اجازه من میرم . ببخشینا اگه لحنم یه حالت غرور داره . اینطوری نیست در واقعیت . فقط خیلی دوس دارم شما هم انگیزه بگیرین واسه درس . شب بخیر !!
شب بخیر؟خیلی زوده ها ارمین؟
بر به درست برس
خداحافظ به من که خیلی انگیزه دادی حتی کم مونده مسافرتم بیخال بشم.نه . الان دارم میرم جایی که ADSL ندارم . مرغا هم الان نمیخوابن . هه .