مچکرم عزیزم.سلام خانمی. عالیه.منم نمره 20 میدم بهت.جو نگیرتت فقط!!!!!!!!

مچکرم عزیزم.سلام خانمی. عالیه.منم نمره 20 میدم بهت.جو نگیرتت فقط!!!!!!!!
منم موافقم با نظرت بی کاری وحشتناکه.... می دونی چیه آدم باید خودشو یه طوری سرگرم کنه ..... بنظرم لذت ببر از داشته هاتو نداشته هات... از روزگاری که می گذره...... یه کتای می خوندم نویسندش دیل کارنگی بود خیلی دید آدم رو نسبت به دنیا عوض میکنه...
سلام فائقه جون خوبی ببخشین من صبحا adsl ام مشکل داره نمیتونم بیام نت.ا ساعت باز میشه بعد دوباره قطع میشه.شبم که من هستم کسی نیست متاسفانه همه خوابن.فرزانه کجاست؟؟؟؟من خیلی وقته ندیدمش!!!!!!!!!!!!
سلام فائقه جون خوبی ببخشین من صبحا adsl ام مشکل داره نمیتونم بیام نت.ا ساعت باز میشه بعد دوباره قطع میشه.شبم که من هستم کسی نیست متاسفانه همه خوابن.
رفتی تبریز دانشگاهو دیدی؟خوشت اومد از یونی؟تبریز چطور بود؟
راستی بچه ها دوباره میگم روز دختر مبارک![]()
بچه ها نتایج دانشگاه ازاد اومد کجا قبول شدین من رتبم تو انتخاب اولم ارومیه 6 شده
سلام مرسی خوبم شما خوبین؟سلام خوبی ؟.....
من که بیخیال شدم و اصلا فکرشم نمیکنم.هرچی خدا بخواد اون میشه.و ان شالله مشکلم حل میشه.سلام به همه مهندسا.من تازه عضو شدم ولي منم مثل شما ترس مدركم رو دارم آخه امسال تصويب كردن كه به بجه هاي كارشناسي ناپيوسته حق امضا نميدن آخه اين بي انصافيه
سلام به همه مهندسا.من تازه عضو شدم ولي منم مثل شما ترس مدركم رو دارم آخه امسال تصويب كردن كه به بجه هاي كارشناسي ناپيوسته حق امضا نميدن آخه اين بي انصافيه
من که بیخیال شدم و اصلا فکرشم نمیکنم.هرچی خدا بخواد اون میشه.و ان شالله مشکلم حل میشه.
نجابت کوروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دختر زیبای سرزمین پارسی؛ که وامدار نجابت کوروش هستی؛روزت خجسته باد....![]()
من مشغول پختن ناهارم به خاطر همین دیر پست میدم الان..فردا میری اراک؟خوش به حالت دانشگاهت شروع میشههمتووووووووووووووووووووووووووووووون رفتیییییییییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اره فرزانه جان. 3روز اول کلاس دارم. همشم از صبح تا شبه.من مشغول پختن ناهارم به خاطر همین دیر پست میدم الان..فردا میری اراک؟خوش به حالت دانشگاهت شروع میشه
فردا میخوای بری کارات تو خوابگاه راستو ریست کنی؟اره فرزانه جان. 3روز اول کلاس دارم. همشم از صبح تا شبه.
4روز اخر هفته رو خونم.![]()
مادر داماد : ببخشين ، كبريت دارين؟
خانواده عروس : كبريت ؟! كبريت براي چي!؟
مادر داماد : والا پسرم مي خواست سيگار بكشه...
خانواده عروس : پس داماد سيگاريه....!؟
مادر داماد : سيگاري كه نه.. والا مشروب خورده ، بعد از مشروب سيگار مي چسبه...
خانواده عروس : پس الكلي هم هست..!؟
مادر داماد : الكلي كه نه... والا قمار بازي كرده و باخته ! ما هم مشروب داديم بهش كه يادش بره
خانواده عروس : پس قمارم بازي مي كنه...!؟
مادر داماد : آره... دوستاش توي زندان بهش ياد دادن...
خانواده عروس : پس زندانم بوده...!؟
مادر داماد : زندان كه نه... والا معتاد بوده ، گرفتنش يه كمي بازداشتش كردن...
خانواده عروس : پس معتادم بوده...!؟
مادر داماد : آره... معتاد بود ، بعد زنش لوش داد...
خانواده ي عروس : زنش !!!؟؟؟
نتيجه اخلاقي : هميشه موقع خواستگاري رفتن كبريت همراهتون داشته باشين!
سلام.فردا میخوای بری کارات تو خوابگاه راستو ریست کنی؟
نفیسه (خانم)اگه تو میری من برای چی بیام.
من برنامه رو دارم خوو.نفیسه اگه تو میری من برای چی بیام.
تو برو برنامه رو گرفتی بیا بزار ایمیلم.
البته اگه زحمت نیست؟
شوخی نکن !!!!!!!!من برنامه رو دارم خوو.
اونروز از کافی نت بغل دانشگاه گرفتم.