ممنون بچه ها.
اقا امید پشیمونم که ثبت نام کردم.![]()
خوابگاه چرا گرفتــــــــــی؟ اراک تا قم 45 دقیقه بیشتر راه نیس. میرفتیو میومدی خوبمرسییییییی سایه جون.کی میری؟
توروخدا من نمیخوام اونجا باشم.
رفتیم تو خوایگاهش حالم بد شد.
مرسی ندا جان.مبارک باشه مهندس:*
منم میخواسم اینکارارو بکنم. اما نمیکنم. فکر کنم اگه دولتی قبول بشی فقط عمومیارو تطبیق بدن.بچه ها یه سوال بپرسم
اگه مثلا سال دیگه که کاردانیمو میگیرم همزمان کارشناسی پیوسته معماری قبول بشم همه ی واحدام تطبیق میخوره میتونم از ترم 5 شروع کنم؟
اخه 3 روز تو هفته کلاسه هی برم بیام سختم میشه.خوابگاه چرا گرفتــــــــــی؟ اراک تا قم 45 دقیقه بیشتر راه نیس. میرفتیو میومدی خوب
بعد از ظهرم میزنگم دانشگامون. خدا بزرگه عزیزم
به قول همه همش 2 ساله.میدونستم که با این دانشگاه حال نمیکنی ولی با شرایط موجود باید ساخت.
خوب کلساتا تو دو روز بر دار و تا کمتر خسته بشی.اخه 3 روز تو هفته کلاسه هی برم بیام سختم میشه.
شبای امتحانم که باید اونجا باشم.
اخه میخوام زود تموم کنم.خوب کلساتا تو دو روز بر دار و تا کمتر خسته بشی.
برنامه کلاسارو ندادن؟
من میرم میام آخه قم سر کار میرم.اخه میخوام زود تموم کنم.
گفتن این ترم 19 یا 20 تا میدن.
شنبه ام کلاسا شروع میشه.
تو خوابگاهم گفتن جمعه وسایلاتو بیار.
شما میرید برمیگردید یا خونه اجاره میکنید؟
میخوای زود تموم کنی ؟اخه میخوام زود تموم کنم.
گفتن این ترم 19 یا 20 تا میدن.
شنبه ام کلاسا شروع میشه.
تو خوابگاهم گفتن جمعه وسایلاتو بیار.
شما میرید برمیگردید یا خونه اجاره میکنید؟
من فقط 3 روز تو خوابگاه میمونم دوشنبه هام برمیگردم قم.من میرم میام آخه قم سر کار میرم.
شنبه فکر کنم خبری نباشه.
به نظر منم توم خوابگاه نگیر . جوش زیاد جالب نیست.
خدا نگهداربچه ها من بعد از ظهر میزنگ به دانشگاه ببینم امکانش هست بیارن یا نه. جوابشو شب میام میگم تو تاپیک.
فعلا .روز خوش
منم میخواسم اینکارارو بکنم. اما نمیکنم. فکر کنم اگه دولتی قبول بشی فقط عمومیارو تطبیق بدن.
من 24 واحد برمیداشتم 3 ترمه تموم کردم فقط ترم 4 کاراموزی پاس کردم.میخوای زود تموم کنی ؟
من تو دو روز 22 واحد ور میداشتم و تو 4ترم 92 واحد رو گزروندم.
مرسی سایه جون.بچه ها من بعد از ظهر میزنگ به دانشگاه ببینم امکانش هست بیارن یا نه. جوابشو شب میام میگم تو تاپیک.
فعلا .روز خوش
مرسی ندا جان.
ایشالله سال بعد میری رجائی غیرانتفاعی نریاااااااااا.
صلاح کار خویش را خسروان دانند.من فقط 3 روز تو خوابگاه میمونم دوشنبه هام برمیگردم قم.
هم اتاقیامو دیدم دخترای مثبتو خوبی بودن.
البته واسه دانشگاه سراسری بودن.
درضمن من که قرار نیست قاطی جوش بشم من سرم تو کار خودمه.
حالا تا ترم بعد خدا بزرگه شاید ترم بعد نگیرم.![]()
نه ندا جان اخه من تو دانشگاه علوم پزشکی بودم وزارت بهداشت کلا قانوناش فرق میکنه.مامان میگه همین رشت باید بری ولی رشت جز همین دانشگاه خودم جابربن حیان دانشگاه دیگه ای نداره
من که می خوام بخونم واسه رتبه ی خوب ولی اگه بشه تطبیق داد همه ی واحدا رو کنکور سراسری هم میدم تا پیوسته قبول شم
سایه گفت فقط عمومیا تطبیق میخوره....شما خبر نداری؟
بچه ها چرا کسی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!
فرزانه تو کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوبی شما من دوست دادآفرید هستم راست میگفت بچه ها که قبول شدن دیگه نمیان
نه اتفاقا دادافرید همیشه هستش دیدم بیشتر وقتا اون کرکره تاپیک رو میکشه پایینسلام خوبید؟
اونروز اومدی یهو رفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره حق با دادافریده
دادافریدم میاد زود فرار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه همه این تاپیک ترکیدن................
نه اتفاقا دادافرید همیشه هستش دیدم بیشتر وقتا اون کرکره تاپیک رو میکشه پایین
ok goodمنم یکم سرم خلوت بشه میام نگران نباشید........... به قول دادآفرید عمرانی ها با معماری ها مچن پس هیچ جایی بهتر از اینجا نمیشه![]()
درسته.اما جدن دیدم که گاهی اوقات اصلن حرف همو نمیفهمن و این لجبازی سر دراز پیدا میکنه و عواقبشم که...هر که گفته ببخشید عقل نداره!!!!!
می دونی چیه باید این دو رشته با هم کار کنن وگر نه به تنهایی یه جای کار میلنگه